Výhružné zprávy od ex

Anonymní
29.3.23 12:02

Výhružné zprávy od ex

Dobrý den, nevím co tu přesně hledám asi nějakou podporu, radu nebo se jenom potřebuji vyspovídat.
Před pár dny mi začali chodit dost sprosté až výhružné zprávy z anonymního telefonního čísla, na 99% je to můj poslední ex. Byli jsme několik měsíců kamarádi a výhodama a podle mě jsme měli dobrý a přátelský vztah, proto nevím co se stalo, že je takto agresivní. Před třemi měsíci jsem si našla svůj první vážný vztah a opravdu svého přítele miluji a nechci aby něco ohrozilo nás vztah. Hned co jsme se dali dohromady utla jsem jakýkoliv kontakt a od té doby jsme se neviděli ani si nepsali. Příteli jsem zprávy hned ukázala, protože jsem se bála aby jemu z ničeho nic nezačal něco psát nebo posílat.
V těch zprávách bylo ve zkratce psané jaká jsem poběhlice a kolik lidí jsem měla v posteli, i když to není pravda a že mám různé nemoce a jsem zlatokopka, atd…
Normálně bych to přešla a číslo si zablokovala ale v posledních zprávách mi píše jak by se můj přítel měl dozvědět co jsem zač a jak by moji rodiče nebyli nadšení z toho co dělám a takové věci. Docela se bojím, že o mě začne roznášet lži, posílat moje nahé fotky nebo něco takového.
Chodím na dost prestižní školu a kdyby náhodou nějak zveřejnil mé fotky byl by to velký problém, nemluvě o tom co by si o mě lidi říkali.
Jsem z toho dost vyděšená posledních pár dní a hledám jakoukoliv pomoc.
Děkuji všem co se zapojí do diskuze.
(p. s je mi 18 let)

Příspěvek upraven 29.03.23 v 12:09

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
357
29.3.23 12:06

Tys kamarádovi s výhodama posílala svoje nahý fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.3.23 12:10

@Me Mimmix
Ano, měli jsme dost dobrý vztah. Nemám na nich obličej ale pořád je to dost citlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
29.3.23 12:19
@Rize píše:
Ano, měli jsme dost dobrý vztah. Nemám na nich obličej ale pořád je to dost citlivé.

Hm, nepřemýšlela jsi nad kariérou na Only-Fans? Co taky s tebou když rozesíláš hanbatosti. :nevim:

Ochranu před tím nemáš, jen tyhle blbosti nedělat. Teď si to vyžereš a je úplně jedno že tvůj EX je kripl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
29.3.23 12:26

Nemáš být hloupá a posílat nahé fotky. Zablokuj si ho, utni kontakt a modli se, dost se modli aby fotky nebyly veřejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42960
29.3.23 12:34

Pokud někomu posíláš hambaty fotky, jdeš do rizika, že je může zneužít. Jediná ochrana je nikomu nic intimního neposílat. Co jsem se nahučela do holek, aby měly rozum a tuhle pí. čovinu nikdy nedělaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
29.3.23 12:34
@Anonymní píše:
Dobrý den, nevím co tu přesně hledám asi nějakou podporu, radu nebo se jenom potřebuji vyspovídat.
Před pár dny mi začali chodit dost sprosté až výhružné zprávy z anonymního telefonního čísla, na 99% je to můj poslední ex. Byli jsme několik měsíců kamarádi a výhodama a podle mě jsme měli dobrý a přátelský vztah, proto nevím co se stalo, že je takto agresivní. Před třemi měsíci jsem si našla svůj první vážný vztah a opravdu svého přítele miluji a nechci aby něco ohrozilo nás vztah. Hned co jsme se dali dohromady utla jsem jakýkoliv kontakt a od té doby jsme se neviděli ani si nepsali. Příteli jsem zprávy hned ukázala, protože jsem se bála aby jemu z ničeho nic nezačal něco psát nebo posílat.
V těch zprávách bylo ve zkratce psané jaká jsem poběhlice a kolik lidí jsem měla v posteli, i když to není pravda a že mám různé nemoce a jsem zlatokopka, atd…
Normálně bych to přešla a číslo si zablokovala ale v posledních zprávách mi píše jak by se můj přítel měl dozvědět co jsem zač a jak by moji rodiče nebyli nadšení z toho co dělám a takové věci. Docela se bojím, že o mě začne roznášet lži, posílat moje nahé fotky nebo něco takového.
Chodím na dost prestižní školu a kdyby náhodou nějak zveřejnil mé fotky byl by to velký problém, nemluvě o tom co by si o mě lidi říkali.
(p. s je mi 18 let)Příspěvek upraven 29.03.23 v 12:09

Nahé fotky bych neposlala nikomu, nejsem blázen..to ti asi nepomůže..ale zase nejsi první ani poslední jakou to napadlo, takže kdyby to rozeslal, jestli si kočka tak ok :D a domluvit se ve škole a říci jim to. co jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
29.3.23 12:49

Já posílání nahých fotek moc nechápu ani v regulerním partnerství, natož kamarádovi s výhodama…bohužel zřejmě neunesl, že už nemáš zájem a bude dělat hnusárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
29.3.23 12:55
@Rize píše:
@Me Mimmix

Da se na tech fotkach poznat, ze jsi to Ty? Treba podle tetovani, ucesu a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.3.23 13:00

Tak porad to muzes resit trestnim oznamenim, ze jo. Treba po kratkem prosetreni sklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
29.3.23 13:25
@Anonymní píše:
(p. s je mi 18 let)Příspěvek upraven 29.03.23 v 12:09

No, máš ponaučení, nahé fotky neposílat, nikdy, nikomu…Napiš mu, že přítel o všem ví, ty jeho výhružky četl. Zablokuj si ho a kašli na něj. Ty zprávy ale nemaž. Dost možná ti bude psát zjiného čísla, tak pak jedině policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
29.3.23 14:52

V první řadě bych obeznámila rodinu a známé s tím, že ti tvůj psychopatický ex ti dělá peklo. Klidně to mezi řečí prohoď i ve třídě, že z něj máš strach. Pak mu napiš, že se ho nebojíš a zablokuj si ho. Možná je to jenom pes, co štěká a nekouše - možná ho ta energie po pomstě přejde když uvidí, že jsi „připravená“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.3.23 14:53

Zajdi podat TO. A zavčas, než ty fotky zveřejní. Poučená jsi doufám dost…

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
29.3.23 15:37

Též se přikláním k návštěvě policie. Těmto hňupům by mělo dojít, že si nemohou cokoliv dovolit. Když jim to bude procházet, budou své chování jen stupňovat.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
29.3.23 15:43

Pokud by existovala nějaká lidská kvalita, tak proč ne? Pokud vztah skončí, tak rozumní chlap ví, že ty fotky jsou už pro něj tabu a nejlepší, co může udělat, že je smaže. Bohužel v dnešní době to je spíše jen teorie, protože kolik takových chlapů skutečně je?

@Me Mimmix píše:
Tys kamarádovi s výhodama posílala svoje nahý fotky?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky