Výhružné zprávy od ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dtz
29
31.3.23 10:14

To, že jsi mu poslala fotky byla pěkná blbost, ale to už asi víš, je zbytečné aby ti tu někdo psal že jsi blbá nebo tě jakkoliv soudil.
Před x lety se mi stalo něco podobného a úplně upřímně, i kdyby se ty fotky ven dostali, lidi na to zapomenou rychleji než si myslíš a budu řešit jiné drby.
Pravdou ale je, že kdybych se mohla vrátit v čase řešila bych to víc.
Pokud jsi si jistá nebo téměř jistá, kdo to je, nebuď zticha. Řekni to přátelům kteří ho znají, pokud to přesáhne únosnou mez a ty se budeš cítit v ohrožení, neboj se jít na policii, vím že nikdo ve tvém věku nechce chodit na benga a ještě s tímhle, ale nemůžeš žít ve strachu.
S fotkami jsi udělala chybu, ano, ale on se chová jako dětinský blb.
Nenech se zastrašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
31.3.23 11:09
@Anonymní píše:
Dobrý den, nevím co tu přesně hledám asi nějakou podporu, radu nebo se jenom potřebuji vyspovídat.
Před pár dny mi začali chodit dost sprosté až výhružné zprávy z anonymního telefonního čísla, na 99% je to můj poslední ex. Byli jsme několik měsíců kamarádi a výhodama a podle mě jsme měli dobrý a přátelský vztah, proto nevím co se stalo, že je takto agresivní. Před třemi měsíci jsem si našla svůj první vážný vztah a opravdu svého přítele miluji a nechci aby něco ohrozilo nás vztah. Hned co jsme se dali dohromady utla jsem jakýkoliv kontakt a od té doby jsme se neviděli ani si nepsali. Příteli jsem zprávy hned ukázala, protože jsem se bála aby jemu z ničeho nic nezačal něco psát nebo posílat.
V těch zprávách bylo ve zkratce psané jaká jsem poběhlice a kolik lidí jsem měla v posteli, i když to není pravda a že mám různé nemoce a jsem zlatokopka, atd…
Normálně bych to přešla a číslo si zablokovala ale v posledních zprávách mi píše jak by se můj přítel měl dozvědět co jsem zač a jak by moji rodiče nebyli nadšení z toho co dělám a takové věci. Docela se bojím, že o mě začne roznášet lži, posílat moje nahé fotky nebo něco takového.
Chodím na dost prestižní školu a kdyby náhodou nějak zveřejnil mé fotky byl by to velký problém, nemluvě o tom co by si o mě lidi říkali.
Jsem z toho dost vyděšená posledních pár dní a hledám jakoukoliv pomoc.
Děkuji všem co se zapojí do diskuze.
(p. s je mi 18 let)

Jestliže považuješ své chování za běžné, tak to všem řekni a budeš o krok před ním. Nebo se za to stydis? Tak to taky všem řekni. A ber to jako poučení. Na koupališti jsi taky skoro nahá. To nikoho nepřekvapí a ještě když tam není hlava.
A zlatokopka je v podstatě pochvala, že jsi natolik šikovná, že jsi sbalila chlapa, co pro tebe udělá všechno, protože se mu líbíš. To je vzájemný obchod, nic špatného.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky