Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše:
mně dodnes ani nenapadlo, že se vířivky používají na sex, je to pro mě úplně nový a dost šokující poznatek, asi už do vířivek nepolezu
Musíš do těch veřejných všem na očích. ![]()
@stinga píše:
mně dodnes ani nenapadlo, že se vířivky používají na sex, je to pro mě úplně nový a dost šokující poznatek, asi už do vířivek nepolezu
já byla ve vířivce normálně jakou součást bazénu, kde bylo více lidí a bylo to v prostoru mezi bazény. A nepřišlo mi to teda tak lákavé, že bych to chtěla provozovat tam v soukromí.
@Sonmi K relaxaci?
My tam chodíme někdy i bez sexu. Přijde mi to normální ![]()
@stinga Já myslím, že to není tak, že se používají na sex. Jen někdo ho v nich má, někdo ne. Někdo to dělá v kabince na záchodě, někdo ne. Někdo to dělá někde ve sprše, někdo ne ![]()
@Josefuna tak ve veřejném bazénu snad nikdo nesexuje, ne
I když věřím, že i takoví střelci by se mezi národem našli ![]()
@peta19888 píše:
@alisekR A kde ještě jste ho měli?
Všade, jak by řekla babička. Ne dělám si legraci. My se na Wellness celkem poctivě chodíme do všech saun, pár a inhalací. Takže fakt zdravotně. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
objednali jsme si s přítelem k výročí večer v privátní vířivce. Oba se těšíme, že si večer užijeme se vším všudy, ale jak se to blíží, tak si tak říkám, že mi asi bude hloupé milovat se, v podstatě, ve veřejné vířivce. Bojím se aby to obsluha třeba nějak nepoznala.Už jste se někdy milovali v bazénu, vířivce… Kde jste sice v tu chvíli byli sami, ale jinak byla přístupná veřejně? Moc děkuji
Ve vodě fakt není o co stát.
@Anonymní píše:
@Russet Není.S majitelkou se znám.
Tak se s ní domluv, že tam budete souložit, ať vás nechá o samotě a nikdo tam neleze. To jsou starosti tohleto ![]()