Milování ve vířivce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24867
30.3.23 12:50
@stinga píše:
mně dodnes ani nenapadlo, že se vířivky používají na sex, je to pro mě úplně nový a dost šokující poznatek, asi už do vířivek nepolezu

Musíš do těch veřejných všem na očích. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
30.3.23 13:11
@stinga píše:
mně dodnes ani nenapadlo, že se vířivky používají na sex, je to pro mě úplně nový a dost šokující poznatek, asi už do vířivek nepolezu

já byla ve vířivce normálně jakou součást bazénu, kde bylo více lidí a bylo to v prostoru mezi bazény. A nepřišlo mi to teda tak lákavé, že bych to chtěla provozovat tam v soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.3.23 13:12

@Sonmi K relaxaci? :) My tam chodíme někdy i bez sexu. Přijde mi to normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.3.23 13:13

@alisekR A kde ještě jste ho měli? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.3.23 13:15

@stinga Já myslím, že to není tak, že se používají na sex. Jen někdo ho v nich má, někdo ne. Někdo to dělá v kabince na záchodě, někdo ne. Někdo to dělá někde ve sprše, někdo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.23 13:48

@Josefuna tak ve veřejném bazénu snad nikdo nesexuje, ne :nevim: I když věřím, že i takoví střelci by se mezi národem našli :)

• Citovat
  • Upravit
9053
30.3.23 13:56
@peta19888 píše:
@alisekR A kde ještě jste ho měli? :-D

Všade, jak by řekla babička. Ne dělám si legraci. My se na Wellness celkem poctivě chodíme do všech saun, pár a inhalací. Takže fakt zdravotně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
30.3.23 18:43
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
objednali jsme si s přítelem k výročí večer v privátní vířivce. Oba se těšíme, že si večer užijeme se vším všudy, ale jak se to blíží, tak si tak říkám, že mi asi bude hloupé milovat se, v podstatě, ve veřejné vířivce. Bojím se aby to obsluha třeba nějak nepoznala :nevim:.Už jste se někdy milovali v bazénu, vířivce… Kde jste sice v tu chvíli byli sami, ale jinak byla přístupná veřejně? Moc děkuji

Ve vodě fakt není o co stát.

• Citovat
  • Upravit
53518
30.3.23 19:03
@Anonymní píše:
@Russet Není.S majitelkou se znám.

Tak se s ní domluv, že tam budete souložit, ať vás nechá o samotě a nikdo tam neleze. To jsou starosti tohleto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.23 20:32

@Russet viď, ještě že mám starosti jen s takovýma prkotinama😄

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat