Sex s prodlouženými vlasy

3
29.3.23 17:27

Sex s prodlouženými vlasy

Ahoj holky, zajímá mě jedna taková pikantnějši věc. Jaké mate zkušenosti se sexem, když maté prodloužené vlasy. Nebudeme si lhát, že většina z nás má rada tahání za vlasy. Vydrží vlasy takový nápor? Předem děkuju za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
29.3.23 17:32

Nemam prodlouzene vlasy, ale zajima me, proc si myslis, ze vetsina z nas ma rada tahani za vlasy? :mrgreen: To me pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
29.3.23 17:34
@Jnphm24 píše:
Ahoj holky, zajímá mě jedna taková pikantnějši věc. Jaké mate zkušenosti se sexem, když maté prodloužené vlasy. Nebudeme si lhát, že většina z nás má rada tahání za vlasy. Vydrží vlasy takový nápor? Předem děkuju za odpověď :)

Nemohu souhlasit, tahání za vlasy nemá ráda většina ;-) Alespoň dle mého vzorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 17:36

@Jnphm24 Když jsem kdysi mívala prodloužené vlasy, tak některé prameny jsem byla schopna vytáhnout velmi lehce rukou. Takže záleží, jak moc se za vlasy tahá a kolik se vezme do ruky pramenů. Celý cop se neutrhne. Ale nemám teda zkušenost se sexem s taháním za vlasy, nejsem ta většina, co to má mít ráda (vlastně jsem asi nikdy sex s taháním za vlasy nezažila…)

• Citovat
  • Upravit
7692

Co jsou vlasy, uzda?

Zkus a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5192

Nechtěla bych umělý vlasy! A nikdo by mi za ty moje tahat nesměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559

Já na tom taky nic rajcovního nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
29.3.23 17:38
@Anonymní píše:
@Jnphm24 Když jsem kdysi mívala prodloužené vlasy, tak některé prameny jsem byla schopna vytáhnout velmi lehce rukou. Takže záleží, jak moc se za vlasy tahá a kolik se vezme do ruky pramenů. Celý cop se neutrhne. Ale nemám teda zkušenost se sexem s taháním za vlasy, nejsem ta většina, co to má mít ráda (vlastně jsem asi nikdy sex s taháním za vlasy nezažila…)

Na me to nedavno jeden zkusil, jsem byla v naprostem soku :mrgreen: ale on byl vubec takovy extrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
29.3.23 17:44

Nevím. Ale lhát ti nebudu - NE! Nemám ráda tahání za vlasy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
29.3.23 17:56
@Veselej kluk píše:
Nemohu souhlasit, tahání za vlasy nemá ráda většina ;-) Alespoň dle mého vzorku.

Já to mám ráda, ale hlavně když jsem ta, co za vlasy tahá :) Spíš bych řekla, že to bylo myšleno tak, že to mají muži rádi, tak že aby to pak bylo vyhovující.
K věci: To by snad měly prodloužené vlasy vydržet. Jinak by mohlo být o strach se i učesat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9117
29.3.23 18:19

Já to ráda nemám. Se můžu zbláznit, když mi někdo jen přilehne vlasy. Mám teda svoje. U kadeřnice vídám ty nalepené a nic hezkého na tom nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.3.23 18:22
@Jnphm24 píše:
Ahoj holky, zajímá mě jedna taková pikantnějši věc. Jaké mate zkušenosti se sexem, když maté prodloužené vlasy. Nebudeme si lhát, že většina z nás má rada tahání za vlasy. Vydrží vlasy takový nápor? Předem děkuju za odpověď :)

Ne, nemám ráda tahání za vlasy. Natož při sexu. Nejsem kobyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
29.3.23 18:23

Prodloužený vlasy, plastový řasy a umělý nehty. Hotová panenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
29.3.23 18:24

Nesnáším tahání za vlasy, to jsou nápady. :roll:
Pokud by někdo měl tak hloupý nápad, zatahá m ho za pytlíka. :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.3.23 18:26

Nemám umely vlasy a nemam rada tahání za vlasy, tak nevim, kde si prisla na to, ze to ma vetsina rada… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky