Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zajímá mě jedna taková pikantnějši věc. Jaké mate zkušenosti se sexem, když maté prodloužené vlasy. Nebudeme si lhát, že většina z nás má rada tahání za vlasy. Vydrží vlasy takový nápor? Předem děkuju za odpověď ![]()
Nemam prodlouzene vlasy, ale zajima me, proc si myslis, ze vetsina z nas ma rada tahani za vlasy?
To me pobavilo
@Jnphm24 píše:
Ahoj holky, zajímá mě jedna taková pikantnějši věc. Jaké mate zkušenosti se sexem, když maté prodloužené vlasy. Nebudeme si lhát, že většina z nás má rada tahání za vlasy. Vydrží vlasy takový nápor? Předem děkuju za odpověď
Nemohu souhlasit, tahání za vlasy nemá ráda většina
Alespoň dle mého vzorku.
@Jnphm24 Když jsem kdysi mívala prodloužené vlasy, tak některé prameny jsem byla schopna vytáhnout velmi lehce rukou. Takže záleží, jak moc se za vlasy tahá a kolik se vezme do ruky pramenů. Celý cop se neutrhne. Ale nemám teda zkušenost se sexem s taháním za vlasy, nejsem ta většina, co to má mít ráda (vlastně jsem asi nikdy sex s taháním za vlasy nezažila…)
Nechtěla bych umělý vlasy! A nikdo by mi za ty moje tahat nesměl.
@Anonymní píše:
@Jnphm24 Když jsem kdysi mívala prodloužené vlasy, tak některé prameny jsem byla schopna vytáhnout velmi lehce rukou. Takže záleží, jak moc se za vlasy tahá a kolik se vezme do ruky pramenů. Celý cop se neutrhne. Ale nemám teda zkušenost se sexem s taháním za vlasy, nejsem ta většina, co to má mít ráda (vlastně jsem asi nikdy sex s taháním za vlasy nezažila…)
Na me to nedavno jeden zkusil, jsem byla v naprostem soku
ale on byl vubec takovy extrem.
@Veselej kluk píše:
Nemohu souhlasit, tahání za vlasy nemá ráda většinaAlespoň dle mého vzorku.
Já to mám ráda, ale hlavně když jsem ta, co za vlasy tahá
Spíš bych řekla, že to bylo myšleno tak, že to mají muži rádi, tak že aby to pak bylo vyhovující.
K věci: To by snad měly prodloužené vlasy vydržet. Jinak by mohlo být o strach se i učesat.
Já to ráda nemám. Se můžu zbláznit, když mi někdo jen přilehne vlasy. Mám teda svoje. U kadeřnice vídám ty nalepené a nic hezkého na tom nevidím.
@Jnphm24 píše:
Ahoj holky, zajímá mě jedna taková pikantnějši věc. Jaké mate zkušenosti se sexem, když maté prodloužené vlasy. Nebudeme si lhát, že většina z nás má rada tahání za vlasy. Vydrží vlasy takový nápor? Předem děkuju za odpověď
Ne, nemám ráda tahání za vlasy. Natož při sexu. Nejsem kobyla.
Prodloužený vlasy, plastový řasy a umělý nehty. Hotová panenka.
Nesnáším tahání za vlasy, to jsou nápady. ![]()
Pokud by někdo měl tak hloupý nápad, zatahá m ho za pytlíka.
![]()
Nemám umely vlasy a nemam rada tahání za vlasy, tak nevim, kde si prisla na to, ze to ma vetsina rada… ![]()