Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Běž se proběhnout, dej si studenou sprchu nebo úplně jednoduše si běž honit někam jinam…
@Veselej kluk píše:
Nemohu souhlasit, tahání za vlasy nemá ráda většinaAlespoň dle mého vzorku.
Držení za vlasy už ano?
Ty kráso, jsem asi divná, ale kdyby mě chlap vzal za vlasy, tak ho vezmu velmi nehezky za kule
na vlasy jsem háklivá. Když mě chce chlap zlobit, tak mi moje krásné umyté načesané vlasy rozcuchá a to mi stačí k tomu, aby měl velmi významný vroubek.
rád mě tím dráždí. Když si večer jdu lehnout s umytou hlavou a milujeme, tak i bez tahání mám na hlavě takové kantáre, že se vždycky pak hrozně směje. Já mám dlouhé vlnité vlasy.
Tahání za cokoliv nepovažuji za bežnou taktiku.
@Jnphm24 píše:
Ahoj holky, zajímá mě jedna taková pikantnějši věc. Jaké mate zkušenosti se sexem, když maté prodloužené vlasy. Nebudeme si lhát, že většina z nás má rada tahání za vlasy. Vydrží vlasy takový nápor? Předem děkuju za odpověď
Tak se nejdříve zkus sama za ty vlasy pořádně „ vykrákat."(vytahat)a budeš vědět ![]()
@Zeoli píše:
Prodloužený vlasy, plastový řasy a umělý nehty. Hotová panenka.
A ještě taková ta vytetovaná hokejka místo obočí ![]()
@greenapple jo očividně jsem se blbě vyjádřila, díky za komentář k věci 😇
A na to jsi jak prisla, ze vetsina ma rada tahani za vlasy? Skusil by me chlap vytahat za vlasy, vytaham ho ja, oko za oko, vlas za vlas…
proto taky neberu chlapy vysmikane, nebo plechate, at je za co tahat, kdyby ho takova traparna, jak z piskoviska materske skolky, napadla. ![]()
@Sylvania 333
tak jsem se dneska poprve od srdce zasmála. Díky
Mám vlasy prodloužený keratinem a drží to super. Jak tvoje vlasy. Sex míváme divočejší, občas i trochu toho zatahání nebo přilehnutí proběhne a nevypadl mi zatím ani vlásek
Záleží asi i na tom, jakou metodou budeš mit vlasy prodloužené.
Jsem překvapená, kolik z vás tu píše, že to nemá rádo. Já to miluju, rajcuje mě to ![]()
Přítele taky zatahám ráda.
@Anonymní píše:
Jsem překvapená, kolik z vás tu píše, že to nemá rádo. Já to miluju, rajcuje mě to
Přítele taky zatahám ráda.
Taky mě překvapuje tolik negativních postojů, myslela jsem, že to má rádo teda víc lidí. Možná se tu stydí napsat ty, co to rády mají
Vzpomínám si ale, že se mě na to všichni muži nejdřív zeptali jaký k tomu mám postoj, než to zkusili, takže už možná fakt v minulosti dostali za to bídu ![]()
@Cheetaah taky jsem z toho překvapena, možná jsem se jen blbě vyjádřila a někteří si mysli, že tahanim za vlasy myslím skalpování hlavy 😂 😂 😂
@Cheetaah píše:
Taky mě překvapuje tolik negativních postojů, myslela jsem, že to má rádo teda víc lidí. Možná se tu stydí napsat ty, co to rády majíVzpomínám si ale, že se mě na to všichni muži nejdřív zeptali jaký k tomu mám postoj, než to zkusili, takže už možná fakt v minulosti dostali za to bídu
S mírou teticko, s mírou. Ono je zatahnuti a zatahnuti ![]()
@Jnphm24 píše:
@Cheetaah taky jsem z toho překvapena, možná jsem se jen blbě vyjádřila a někteří si mysli, že tahanim za vlasy myslím skalpování hlavy 😂 😂 😂
No já o skalpování ani neuvažovala, to už přece z logiky věci nedává smysl, to uděláš jednou a pak už si dloooouho nezataháš, když je ženská plešatá ![]()
Jinak určitě záleží na metodě spojů, ale ještě mi nikdy nikdo neříkal, že by spoj povolil. Spíš že když chlap hrábl do vlasů, tak mu vadily ty spoje, jako že je cítí ![]()
@Lorre píše:
S mírou teticko, s mírou. Ono je zatahnuti a zatahnuti
Teta má taky nějaký sexuální život, ty můj kvítku medový
Já mám stále za to, že se bavíme právě o tom zatahání s mírou. O plešce či trhání tu nebyla řeč ![]()
@Veselej kluk píše:
Nemohu souhlasit, tahání za vlasy nemá ráda většinaAlespoň dle mého vzorku.
Tak podle diskuze na emiminu, to má většina ráda:)