Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, přišlo by vám v pořádku kdyby vám váš partner řekl něco ve smyslu: nepatříš mezi ty nejchytřejší, nebo a ty si jako o sobě myslíš že jsi chytrá?..
Přiznávám že co se týče nějakých matematických počtů nebo logických hádanek tak mi to trochu skřípe ale jinak bych o sobě určitě neřekla že jsem hloupá.. trochu mě to od něj zarazilo a nepřijde mi to úplně v pohodě
A on je jako nějaký IQ génius nebo co? Můj partner by si tedy tohle nedovolil říct ani kamarádovi, natož mě jako partnerce. ![]()
@Anonymní píše:
Holky, přišlo by vám v pořádku kdyby vám váš partner řekl něco ve smyslu: nepatříš mezi ty nejchytřejší, nebo a ty si jako o sobě myslíš že jsi chytrá?..
Přiznávám že co se týče nějakých matematických počtů nebo logických hádanek tak mi to trochu skřípe ale jinak bych o sobě určitě neřekla že jsem hloupá.. trochu mě to od něj zarazilo a nepřijde mi to úplně v pohodě
Já bych opáčila - pro hlupáka každý hloupý ![]()
@Anonymní píše:
A on je jako nějaký IQ génius nebo co? Můj partner by si tedy tohle nedovolil říct ani kamarádovi, natož mě jako partnerce.
Hele a píšeš sama sobě, jo?
@Anonymní píše:
A on je jako nějaký IQ génius nebo co? Můj partner by si tedy tohle nedovolil říct ani kamarádovi, natož mě jako partnerce.
A proč si odpovídáš sama sobě? ![]()
@Anonymní píše:
Povidáš si sama se sebou, dosti nevěrohodné ![]()
To musí být zábava
psát sama sobě.
Asi to někdy taky vyzkouším ![]()
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Koľko tých partnerov máš? ![]()
@Russet píše:
Hele a píšeš sama sobě, jo?
No vypada to, ze mel pritel pravdu ![]()
@kavenka píše:
To musí být zábavapsát sama sobě.
Asi to někdy taky vyzkouším
Já taky. Ale počkám na víc anonymních příspěvků. Pak bych mohla chvíli tvrdit, že došly anonymní kytičky a jedem odznova ![]()
@Anonymní píše:
Tupá budeš fakt dost, když nejprve založíš tupou diskuzi a pak si ještě sama odpovídáš. Jsi po lobotomii?
@Russet píše:
Já taky. Ale počkám na víc anonymních příspěvků. Pak bych mohla chvíli tvrdit, že došly anonymní kytičky a jedem odznova