Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ludmilaadamkova píše:
Jedeš druhý kolo ))
jj, už jsem zjistila, jsem taky za blbku
jako zakladatelka ![]()
celkem málo kytek
@Anonymní píše:
jj, už jsem zjistila, jsem taky za blbkujako zakladatelka
celkem málo kytek
Tak zlý to nebude ![]()
@smajlik345 píše:
Tak máš přidávat anonymněČekám příspěvky od všech pouze anonymně. Chci spočítat kolik těch kytek vlastně je a zda už je zrušen druhý tulipán či ne
To jsem chtěla, samozřejmě, ale jelikož anonymitu vůbec nepoužívám, tak jsem ji nezaškrtla a pak mi to už nějak nešlo. ![]()
Co to je vlastně všechno za kytky?
1 tulipán, 2 slunečnice, 3 růže, 4 konvalinka, 5 nevím, 6 asi chrpa, 7 8 9 10 nevím, 11 asi pomněnka, 12 13 nevím, 14 asi maceška, 15 nevím
Dobrý den,
zbytku vám ty kytky nechám, ale zakladatelku upozorňuji, že diskutovat sama se sebou v diskuzi je proti pravidlům, proto byla odtajněna.
Přeji krásný den
Diana ![]()
@NatyKli O co Ti šlo? K tématu - partner měl pravdu, chytrá vážně nejsi.
@NatyKli píše:
A on je jako nějaký IQ génius nebo co? Můj partner by si tedy tohle nedovolil říct ani kamarádovi, natož mě jako partnerce.
Co to sakra je za bizár takhle při pondělku😂 😂 😂 no stejně mi to nedá a i když sis odpověděla sama, tak ti připomenu, že jsi fakt tupá ![]()
Zvláštní, že je to někdo, kdo tu není od včerejška a má i něco nadiskutováno. Asi si profil půjčila sestra, to je tu teď pořád ![]()
@Michelle_M píše:
Zvláštní, že je to někdo, kdo tu není od včerejška a má i něco nadiskutováno. Asi si profil půjčila sestra, to je tu teď pořád
Nenarazis na žádnou konkrétní diskuzi, že? ![]()
Jedeš druhý kolo ))