Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danikoof píše:
Proč je nechtějí někde v Arábii, kde islám je? Ať si je vemou islámské Země. Křesťany sem nepusti, ale tyto jo. Proč?!
Které konkrétně znáš křesťany, které sem nepustili?
@LaternaM píše:
Které konkrétně znáš křesťany, které sem nepustili?
Procitam zprávy na netu. Proste to co v TV neuvidíš. V Německu zamítnou vzít křesťany, kteří se boji, aby jim celou rodinu nepodrezali islamisti, ale islamsky vrahy a násilníky sem pouští bez dokladů dál. A proč že?
Příspěvek upraven 05.04.17 v 10:43
@Danikoof píše:
Ja měl na mysli původní učení Ježíšovo. Toe tedy ten Judaismus?
No tak už se tu cyklíme, Judaismus je židovské náboženství a nevím, čemu říkáš původní učení Ježíšovo - starý zákon? No ten je právě dost brutální, rozhodně ne jak ty říkáš nechat si raději dát do rypáku.
@Danikoof píše:
Procitam zprávy na netu. Proste to co v TV neuvidíš. V Německu zamítnou vzít křesťany, kteří se boji, aby jim celou rodinu nepodrezali islamisti, ale islamsky vrahy a násilníky sem pouští bez dokladů dál.
aha, připomínáš mi paní poslankyni Nytrovou - radilo mi srdce a internet. Hele nechme toho, tahle debata nemá smysl. Chceš vést polemiku o něčem, kde ti nejsou jasné ani základní pojmy.
@Danikoof píše:
Víš proč bych tam nejel? Toe jako bys vedla holuba ke kočce.
@Danikoof a byl si tam někdy?
asi ne co
@LaternaM píše:
No tak už se tu cyklíme, Judaismus je židovské náboženství a nevím, čemu říkáš původní učení Ježíšovo - starý zákon? No ten je právě dost brutální, rozhodně ne jak ty říkáš nechat si raději dát do rypáku.
V čem je brutální?
@Danikoof píše:
V čem je brutální?
ne vážně, prosím tě přečti si nejdřív Bibli, pak se budem bavit
@Geroma píše:
@Danikoof
Jakym způsobem mohla katolická církev vymyslet islám?
@Honza93 píše:
@Malaga
Nemám problém přijmout kritiku. Ale nařknout někoho z toho, že neumí česky jen na základě stylistických chyb, mi přijde přehnané. A s tou chybou v každém druhém slově to myslím vážně, protože právě takhle vypadá někdo, kdo česky neumí.Abych tohle téma ukončil, tak kritiku přijímám a pokud je závěr kritika rozumný, tak proti tomu nikdy nic nemám.
P. S.: Nejsem spisovatel a profesor češtiny, proto v textech vždy nějaká chyba bude. Jen jsem chtěl vložit mé myšlenky do textu.
Národní obrozence obdivuji a je mi líto, když někdo boj za český jazyk vnímá pouze tak, že nikde nesmí být žádná chyba. V tom případě dotyčný vůbec nechápe národní obrození a to, o co se ti lidé snažili.
Chápu, vy jste s obrozenci chodil na pivo, tak nás tu teď můžete poučit ![]()
P. S. Jazyková stránka toho článku je věru poněkud tristní, osočování neosočování.
@LaternaM píše:
ne vážně, prosím tě přečti si nejdřív Bibli, pak se budem bavit
Já starý zákon četl mladá dámo a to, že je tam Bůh vyzobrazen jako krutý je pravda, pac už sem to tu psal.„Zřejmě když mu dojde trpělivost, krutý je“ A je dobré, že je tam tak vyzobrazen, pac lidé pak méně hřeší, když o tom ví.
@Geroma píše:
@Danikoof
Jakym způsobem mohla katolická církev vymyslet islám?
Zadej do google vznik islámu a hned první odkaz.Tam na těch stránkách toho je dost.
@Danikoof píše:
Já starý zákon četl mladá dámo a to, že je tam Bůh vyzobrazen jako krutý je pravda, pac už sem to tu psal.„Zřejmě když mu dojde trpělivost, krutý je“ A je dobré, že je tam tak vyzobrazen, pac lidé pak méně hřeší, když o tom ví.
@Geroma píše:
Ja jsem pro každou srandu a ten článek je obzvláště vypeceny kousek.Ale největší sranda je popis jezuitskeho radu, pry elitni vojenska tajna sluzba Vatikanu…
![]()
.Znam dva jezuity osobne a fakt jo, fortelni chlapi
Ať je to pravda nebo ne, islám je zvrácená nenávistná ideologie, kterou někdo několik staletí po Ježíšově ucení smyslel a šířil to dál.
@Danikoof píše:
Ať je to pravda nebo ne, islám je zvrácená nenávistná ideologie, kterou někdo několik staletí po Ježíšově ucení smyslel a šířil to dál.
Všechna náboženství i ideologie někdo smyslel a šířil je dál. Takže alespoň na něčem se schodnem.
@LaternaM píše:
Všechna náboženství i ideologie někdo smyslel a šířil je dál. Takže alespoň na něčem se schodnem.
Takže ty si nečetla starý zákon nebo tomu nevěříš. A nedivím se ti. I Bibli beztak někdo prepisoval a mazal.