Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vážení čtenáři,
po mnoha čtení se už začínám ztrácet a potřebuji radu. Nevím, zda budu mít nárok na PPM.
Má situace je taková, že mi 24. 5. 2023 byl ukončen pracovní poměr ve zkušební době.
Od 21. 2. 2022 do 28.2. 2023 jsem pracovala v jedné firmě a rovnou jsem přešla do nového zaměstnání. Nové zaměstnání trvalo od 1. 3. 2023 do 24. 5. 2023. Po dvou týdnech v nové práci, jsem zjistila, že jsem těhotná. Tudíž jsem byla těhotná ještě ve starém zaměstnání.
Začátkem května jsem se rozhodla, tuto novinu oznámit v novém zaměstnání. Vím, že jsem nemusela, ale chtěla jsem se zachovat férově, což se mi nevyplatilo. Byla jsem zaměstnaná v zubní klinice, takže nic co by mi bránilo k výkonu práce.
Nejdřív pán doktor přivedl novou sestřičku a po dvou týdnech mi oznámil, ať zůstanu doma rádoby na home Office, že i když jsem ve zkušební době, tak mě vyhodit nemůže. No a ejhle, přišel mi domů doporučený dopis a v něm se nacházelo rozvázání pracovního poměru.
Termín porodu je 13. 11. 2023. A nástup na,,mateřskou" mohl být 20. 9. 2023.
Vím, že už to tu řešíte mnohokrát, ale jak jsem psala na začátku, úplně se v tom ztrácím.
Předem moc děkuji za odpovědi a dodatečně se omlouvám za zdržování.
Musíte mít odpracováno minimálně 270 dní v uplynulých dvou letech. Máte? Do ochranné lhůty se vejdete s přehledem.
@lucad77 píše:
Musíte mít odpracováno minimálně 270 dní v uplynulých dvou letech. Máte? Do ochranné lhůty se vejdete s přehledem.
Neni to tak, ze ochranna lhuta trva jen tak dlouho jako posledni zamestnani?
@Vesnickaholka píše:
Neni to tak, ze ochranna lhuta trva jen tak dlouho jako posledni zamestnani?
I když zaměstnání navazují jedno na druhé? Jde o dobu pojištění, ne?
@lucad77 píše:
I když zaměstnání navazují jedno na druhé? Jde o dobu pojištění, ne?
Jde o to ve kterém zaměstnání byla těhotná. Pokud jen v tom posledním tak je ochranná lhůta tak dlouhá jako toto poslední zaměstnání. Pokud i v tom předchozím tak se lhůty sčítají.
Mělo by ji to vyjít.
@Libeček datum poslední menstruace byla kdy?
@JancaS84 píše:
Jde o to ve kterém zaměstnání byla těhotná. Pokud jen v tom posledním tak je ochranná lhůta tak dlouhá jako toto poslední zaměstnání. Pokud i v tom předchozím tak se lhůty sčítají.
Mělo by ji to vyjít.
@Libeček datum poslední menstruace byla kdy?
Tak psala hned v úvodu, že byla těhotná už v minulém zaměstnání. Vyjde jí to v pohodě.