Nárok na sanitu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
10.11.12 17:40

@veronika2901 tak když má známou doktorku.....ale o tom v původním dotazu nebyla řeč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35357
10.11.12 22:01
@veronika2901 píše:
Tak děvčátka nárok má, ale něco si doplatí :D Domluvila se s paní doktorkou a má to zařízené, takže jak je vidět, když je vaše doktorka dlouholetá kamarádka, tak se i ten odvoz dá zařídit. :D Alespoň nějaká dobrá informace :potlesk:

Hm, tak byt tebou necham si to pro sebe. Kdyz uz mas potrebu ventilovat, ze podvod je fajn( dobra zprava, dle tvych slov), nazyvej veci spravnym jmenem - to neni o naroku, ale o protekci a podvodu. Podvodu proto, ze dr. bude muset zadost o sanitku vystavit rozhodne z jineho duvodu, nez je boule za uchem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
11.11.12 07:38
@mroe píše:
Hm, tak byt tebou necham si to pro sebe. Kdyz uz mas potrebu ventilovat, ze podvod je fajn( dobra zprava, dle tvych slov), nazyvej veci spravnym jmenem - to neni o naroku, ale o protekci a podvodu. Podvodu proto, ze dr. bude muset zadost o sanitku vystavit rozhodne z jineho duvodu, nez je boule za uchem.

No já si spíš myslím, že zakladatelka trochu přibarvuje pravdu. Protože když bych měla za dobrou kámošku doktorku a ještě svojí či mého dítěte, pak určitě nebudu zjišťovat zda mám nárok na sanitku po příbuzných co vědí prd, ale zeptám se jí. A tady to najednou zakladatelčina sestra rozsekla o víkendu jo? :lol: :lol: :pankac: :pankac: Předtím na tuto svojí kámošku zapomněla :P :mrgreen: :mrgreen: Já ale čtu ráda pohádky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty