Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@veronika2901 tak když má známou doktorku.....ale o tom v původním dotazu nebyla řeč ![]()
@veronika2901 píše:
Tak děvčátka nárok má, ale něco si doplatíDomluvila se s paní doktorkou a má to zařízené, takže jak je vidět, když je vaše doktorka dlouholetá kamarádka, tak se i ten odvoz dá zařídit.
Alespoň nějaká dobrá informace
Hm, tak byt tebou necham si to pro sebe. Kdyz uz mas potrebu ventilovat, ze podvod je fajn( dobra zprava, dle tvych slov), nazyvej veci spravnym jmenem - to neni o naroku, ale o protekci a podvodu. Podvodu proto, ze dr. bude muset zadost o sanitku vystavit rozhodne z jineho duvodu, nez je boule za uchem.
@mroe píše:
Hm, tak byt tebou necham si to pro sebe. Kdyz uz mas potrebu ventilovat, ze podvod je fajn( dobra zprava, dle tvych slov), nazyvej veci spravnym jmenem - to neni o naroku, ale o protekci a podvodu. Podvodu proto, ze dr. bude muset zadost o sanitku vystavit rozhodne z jineho duvodu, nez je boule za uchem.
No já si spíš myslím, že zakladatelka trochu přibarvuje pravdu. Protože když bych měla za dobrou kámošku doktorku a ještě svojí či mého dítěte, pak určitě nebudu zjišťovat zda mám nárok na sanitku po příbuzných co vědí prd, ale zeptám se jí. A tady to najednou zakladatelčina sestra rozsekla o víkendu jo?
Předtím na tuto svojí kámošku zapomněla
Já ale čtu ráda pohádky ![]()