Nárok od pojišťovny Česká spořitelna a Kooperativa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
protoze vetsina pojistek je jen tahani penez z lidi kdyz dojde na plneni maji dost klicek jak se.tomu vyhnout. zkus vzit smlouvu k pravnikovi jinak nevim.
tady bez smlouvy ti nikdo neporadi .
jsou to svinaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, protože většina pojišťoven má „duševní poruchy“ ve vyjímkách. Nicméně jak píše Mar80 bez smlouvy a všeobecných podmínek ti nikdo neporadí a s nimi jen právník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi tě zklamu, ale pokud jsi na to nedostala invalidní důchod a zároveň neměla v některém z pojištění sjednanou variantu pro případ invalidity, tak z úrazovky jednoznačně nic neuplatníš a z životky vlastně taky ne. Teoreticky by to mohlo spadat do vážných onemocnění, ale jsou tam výluky.. Nevyhazuj peníze za právníka, stačí si projít pojistné podmínky.
Mar80, to je moc krásné, co tu píšeš. Podmínky pojištění jsou dané hned od začátku, jasně a bez kliček - stačí, aby si dal člověk tu práci a smlouvu spolu s pojistnými podmínkami si doma v klidu přečetl, nebo alespoň odstavec „výluky z pojištění“, aby věděl, co pojištění nekryje.. Tam se doví věcí.. A pomůže mu to i lépe se rozhodnout mezi jednotlivými pojišťovnami.. Ale to je moc práce, že? ![]()
Pojišťovny nikdy nebudou v rámci životek a úrazů platit za něco tak neprůkazného, jako je např. subjektivní vnímání bolesti v rámci trvalých následků úrazu, nebo psychická újma po přepadení.. A vůbec se nedivím - za svoji praxi jsem zažila případy, kdy se máma přišla na férovku zeptat - kdyby dítěti přejel vlak nohy, tak kolik se z úrazovky vyplatí.. A podobně - lidi jsou schopní vymyslet šílený zvěrstva, když potřebují peníze.. Takže to je ta druhá strana mince.
- Citovat
- Upravit
SarkaC píše:
to jedině jenže tohle jasem si ani já sama nezpůsobila a ve smlově žádnou vyjímku nenašla a hlavně by to mělo být i u smlouvy a ne někde u všeobecných podmínkách
Součástí smlouvy jsou vždy i všeobecné podmínky, myslím, že se tam dokonce podepisuje souhlas s tím, že ses s nima seznámila. A pojišťovna České spořitelny to má ve vyjímkách 100% (u flexi) tam mám pojistku, takže to vím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já ta všeobecné podmínky já už jsem nikde nedohledala tak právě se ptám
a dají se ty podmíny někde stáhnout ?
- Citovat
- Upravit
Tohle není ve všeobecných (ty se týkají celkově vypověditelnosti smlouvy, lhůt, atd.), ale ve zvláštních pojistných podmínkách, které už píšou o konkrétním produktu - přečti si je, jsou hned za všeobecnými a dá se z nich celé pojištění naučit tak, že ho můžeš sama prodávat
Opravdu je tam všechno.
Ale jak jsem již psala - hodně bych se divila, kdyby nějaká pojišťovna byla tak blbá (resp. jejich pojistní matematici), že by umožnila plnění v takovýchto případech, tam je totiž hodně vysoké riziko pojistných podvodů.
- Citovat
- Upravit
Pojistné podmínky stáhneš na stránkách daných pojišťoven vždy pod těmi danými pojistnými produkty - ze zákona tam musí být, většinou jsou ve formátu .PDF
- Citovat
- Upravit
to je sice pravda ale ono je těžké když jsi víc jak rok na práškách a prognoza je taková že se člověk pomalu bojí jít i do města
musím to prozkoumat ale mám pocit ře asi z toho nic nebude ![]()
- Citovat
- Upravit
A kor, jestli jsi těhotná
Nechci se tě dotknout, ale mě zasáhla těhotenská demence silou atomovky ![]()
Chápu, že jsi asi pěkně naštvaná za to, wže ti tak ublížili, nemůžeš se znovu pořádně postavit na nohy a do toho si platíš dvě pojištění, ze kterých ti nic nevyplatí.. Z tohohle úhlu pohledu je to nespravedlivý. ![]()
Na tvém místě bych svoji pozornost spíš zaměřila od hádání se s pojišťovnami, což tě bude dál rozzušovat, na nějaké podpůrné metody léčby - např. kineziologie, Bachovy esence, homeopatie.. Záleží, co je ti sympatické a kde najdeš člověka, který ti lidsky sedne - tam ti pak dokáží pomoci. ![]()
- Citovat
- Upravit
ne ne těhotná nejsem o prcka jsme přišli něco zkusím vymyslet
- Citovat
- Upravit
ahoj v roce 2010 se mi stalo že jsem byla přepadená z práce mi sice poslali peníze jenže víc než rok jsem docházela pa psychiatrii do ted se z toho léčím dr mi říkala at to nárokuji jako na uraz mám na trvalé následky u
kooperativy mám urazové pojištění
u české spořitelny mám životní uraz marodění a trvalé následky
u čS mi nechtějí ani uztnat to že jsem po tom šla marodit
ani jedna pojištovna mi nechce plnění uznat jelikož se jedná ne o fyzický ale duševní stav vše se stalo až když jsem pojištěná byla
trvalé následky mám do dnes
i když penězmi mi nic nevynahradí probděné noci strach z lidí a plno dalších ale když už si to platím proč bych toho nevyužila
přišli už i vyjadřovací dopisy ale ted otázka zda je to oprávněné či nikoliv a nenechat se
dodnes beru antidepresiva bez nich bych to asi ani nezvládla a samozdřejmě se to projevuje i doma ale to je kapitola sama pro sebe děkuji moc