Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, nikdy se nevykaslal na narozeniny. Treba se stane, ze je primo v den mojich narozenin v praci (dela v zahranici), tak mi popreje po tel. a vic neresi, ze to ani nejde, kdyz je daleko.
Az se vrati, tak to oslavime spolu nase rodina dodatecne. To stejne v jeho pripade. Stejne i svatky moje i deti.
My se vetsinou nehadame, ale spolehlive se pohadame, kdyz jedeme k jeho nebo moji rodine. To jsme oba nervozni.
@Andymo píše:
@Tomkins tak pokud me nekdo na moje narozeniny posle do ha.zlu s predem pripravenym programem, urcite budu klidna, jo jo![]()
jsou veci, ktery se nedelaji. Stejne tak mohl prijit i ten muz a v klidu vysvetlit, proc by letos chtel zmenit plan atd…
Argumentuješ pořád stejně: „mohl přijít ten muž, ale neudělal to, takže já teď taky nemusím/neudělám…“ Prostě pořád samý oplácení. S tebou bych si chtěl pořídit dvojdomek.
@Tomkins píše:
Argumentuješ pořád stejně: „mohl přijít ten muž, ale neudělal to, takže já teď taky nemusím/neudělám…“ Prostě pořád samý oplácení. S tebou bych si chtěl pořídit dvojdomek.
@Tomkins píše:
No to by byla parada, vid, takova predstava hned po ranu, diky za pobaveni
![]()