Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jste teda dvojka. Chudák dítě.
Já bych nebyla ani s jedním z vás dvou - ty jsi líné netáhlo, co se nechává vydržovat od chlapa a on mlátí těhotnou ženskou, co s takovýma?
Chlap by tě nikdy neměl uhodit, ať jsi jakákoliv. Tím spíš ne těhotnou a navíc je to opakovaně. Kam jsi rozum dala ![]()
Ty ho miluješ?
říkala si, že když tě uhodí těhotnou tak odejdeš, tak na co čekáš? Peníze ti nedává a uživíš se sama i bez práce. Takže?
Dva magoři si pořídili dítě… kam ten svět spěje? ![]()
Chudák děcko, toho jediného je mi líto.
Ach jo, do ceho jsi to dusi dal! ![]()
On je primitivni hovado a ty line netahlo. Co z toho Vaseho ditete vyroste? Strasne pro nej, uprimne ho uz ted lituji… ![]()
ps: doporucuji se sebrat a jit k rodicum min.do porodu a pak si pokud mozno najit co nejdriv nejakou praci a osamostatnit se.
Asi byste oba měli vyhledat nějakou psychoterapii. Nejste normální, ani jeden. Netuším, jak zvládnete dítě.
Líná sprostá a hloupá ženská, komu by neujely nervy? Měla by jsi se omluvit jemu za to, jaká jsi.
Navrhuju pro oba mozkový štěp. Zvýšit IQ tak o 50 bodů a snad by to mohlo být lepší
To dítě je předem odsouzeno k tomu, aby z něj vyrostl podobný exot.. ach jo
Adopce?
@Anonymní píše:
Ahoj,
Chtěla bych se Vám svěřit.
S přítelem jsme spolu už dlouho. Bylo to vše skvělý ale jednoho dne se to vše zhroutilo a od té doby.. už to je opakovaně.
Chtěl se vrátit domů, za jinou práci já chtěla zůstat tam kde jsme bydlely zrovna… Začala jsem hrozně vysilovat, asi z toho že mě říkal že neodejde že mě neopustí a tak, úplný amok vyvadela jsem. Tahala ho domů nechtěla ho pustit… (Přiznám že začátku jsem na něho byla opravdu zla když si vzpomenu co vše dělal.. a já si to neuvědomovala.. bylo mi 16…)
A ten den mě poprvé uhodil… Že jsem si lehla na zem… Řekla jsem si dobrý..
Ale teď se to opakuje..
Jednou dvakrát za rok..
Zrovna včera se to stalo…navíc jsem těhotná, bojím se že o to přijdu… A já včera na nej vyjela kvůli prkotine… Nějak si nemůžeme přijít na notu všechno si vybíráme… On mi vyčítá že si neumím najít práci že jsem příživník… Přiznám se že jsem flegmos… Nějak bylo nějak bude…no… Ale on kupuje jen jídlo… Jinak mi peníze nedal za celý půlrok..co nemám práci…
Včera mě zbil… Ale prý důvodně.. že jsem hrozna.. že do něho vždycky jedu a vyprovokují ho, Slovama a vším.. já nevím… Jako… Možná kdybych se podívala na to z jeho strany.. tak bych si jebla taky![]()
Moje rodina ho nemá za to ráda…
Já ho milují… Říkal že se mi chce omluvit… Ale já ho poslala do… protože to udělal už tisíckrát…a omluva mi je k hovnu…Takže teď nevím.. byli to fakt hroznýplakala jsem.. házel po mě co našel… Prý ho nemám provokovat furt když vím jaký je… Že si nemám vyskakovat když mě živý..
Já ti chápu ale.. starat se bude vždy je to chlap…
Říkal mi že ho to mrzi.. chtělo se mu plakat.. po sto letech…
Ale já mu řekla že když mě uhodí někdy těhotnou tak je konec…
Nevím co mám dělat… Nedává mi pocit že si to zasloužím… Ale on se fakt vytočí do tak silného stavu… To jste ještě neviděli…
Chtěla bych vědět co byste dělali vy váš názor… Na to..
Podotýkám že to se mnou nemá lehké
Jestli to je fakt takový tyran……
Odejdi.
@dada85 dost pochybuju, že se sama uživí. Píše, že on kupuje „jen“jidlo, z čehož mi vyplývá, že ji nedá ani korunu… A proč taky, když se válí doma a nemaka?
Ahoj,
.. a já si to neuvědomovala.. bylo mi 16…)
Chtěla bych se Vám svěřit.
S přítelem jsme spolu už dlouho. Bylo to vše skvělý ale jednoho dne se to vše zhroutilo a od té doby.. už to je opakovaně.
Chtěl se vrátit domů, za jinou práci já chtěla zůstat tam kde jsme bydlely zrovna… Začala jsem hrozně vysilovat, asi z toho že mě říkal že neodejde že mě neopustí a tak, úplný amok vyvadela jsem. Tahala ho domů nechtěla ho pustit… (Přiznám že začátku jsem na něho byla opravdu zla když si vzpomenu co vše dělal
A ten den mě poprvé uhodil… Že jsem si lehla na zem… Řekla jsem si dobrý..
Ale teď se to opakuje..
Jednou dvakrát za rok..
Zrovna včera se to stalo…navíc jsem těhotná, bojím se že o to přijdu… A já včera na nej vyjela kvůli prkotine… Nějak si nemůžeme přijít na notu všechno si vybíráme… On mi vyčítá že si neumím najít práci že jsem příživník… Přiznám se že jsem flegmos… Nějak bylo nějak bude…no… Ale on kupuje jen jídlo… Jinak mi peníze nedal za celý půlrok..co nemám práci…
Včera mě zbil… Ale prý důvodně.. že jsem hrozna.. že do něho vždycky jedu a vyprovokují ho, Slovama a vším.. já nevím… Jako… Možná kdybych se podívala na to z jeho strany.. tak bych si jebla taky
Moje rodina ho nemá za to ráda…
Já ho milují… Říkal že se mi chce omluvit… Ale já ho poslala do… protože to udělal už tisíckrát…a omluva mi je k hovnu…
Takže teď nevím.. byli to fakt hroznýplakala jsem.. házel po mě co našel… Prý ho nemám provokovat furt když vím jaký je… Že si nemám vyskakovat když mě živý..
Já ti chápu ale.. starat se bude vždy je to chlap…
Říkal mi že ho to mrzi.. chtělo se mu plakat.. po sto letech…
Ale já mu řekla že když mě uhodí někdy těhotnou tak je konec…
Nevím co mám dělat… Nedává mi pocit že si to zasloužím… Ale on se fakt vytočí do tak silného stavu… To jste ještě neviděli…
Chtěla bych vědět co byste dělali vy váš názor… Na to..
Jestli to je fakt takový tyran…
Podotýkám že to se mnou nemá lehké
…