Nárůst hcg - je to špatné?

14
21.11.23 19:18

Nárůst hcg - je to špatné?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat ohledně nárůstu hcg. Na diskuzích čtu, že by mělo být dvojnásobné co dva dny. Pokud to tak není, tak to není v pořádku? Byla jsem minulý týden v úterý na krvi a měla hodnotu 1420 a včera jsem měla přes 7500. Za 6 dní tedy nemám nárůst třikrát dvojnásobek (mělo by to být tak 11tis.).
Mely jste to některá podobně a bylo to vše v pořádku? Mám za sebou 2 zamlkle a na ultrazvuk jdu až za 10 dní, tak jsem z toho nervózní. Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10863
21.11.23 19:30
@AnOnYm8989 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat ohledně nárůstu hcg. Na diskuzích čtu, že by mělo být dvojnásobné co dva dny. Pokud to tak není, tak to není v pořádku? Byla jsem minulý týden v úterý na krvi a měla hodnotu 1420 a včera jsem měla přes 7500. Za 6 dní tedy nemám nárůst třikrát dvojnásobek (mělo by to být tak 11tis.).
Mely jste to některá podobně a bylo to vše v pořádku? Mám za sebou 2 zamlkle a na ultrazvuk jdu až za 10 dní, tak jsem z toho nervózní. Moc děkuji :srdce:

https://www.babymed.com/…g-calculator

Tady je fajn kalkulacka, hod si to tam

Nevim kolik jsi po ovulaci, ale narust je v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
21.11.23 19:40
@AnOnYm8989 píše:
Mely jste to některá podobně a bylo to vše v pořádku? Mám za sebou 2 zamlkle a na ultrazvuk jdu až za 10 dní, tak jsem z toho nervózní. Moc děkuji :srdce:

Prosím tě, to je takový tradiční omyl. Když HCG přesáhne 6000, tak se dvojnásobi každé 3-4 dny. Doporučuji v této fázi už HCG nedledovat a počkat na potvrzení srdeční akce.

• Citovat
  • Upravit
14
21.11.23 19:44

@Tarena moc děkuji. To jsem vůbec neznala tu kalkulačku. Je tam spoustu užitečných informací. Ten minulý týden jsem byla 19 den po ovulaci, dnes je o týden později, tedy 26.
Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.11.23 19:47

@Eva2610 ahaa, to jsem také nevěděla. Všude jen čtu dvojnásobek za dva dny. Tak jsem dost znervoznela. Už jsem ani na krev jít nechtěla, ale nakonec mi to nedalo a šla jsem. Kontrola je za dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
21.11.23 20:10

Jednak je to zdvojnásobení jednou za 2-3 dny. Druhak to platí pro úplný začátek a časem to začne zpomalovat, nemůže to růst navěky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
21.11.23 20:58
@AnOnYm8989 píše:
@Eva2610 ahaa, to jsem také nevěděla. Všude jen čtu dvojnásobek za dva dny. Tak jsem dost znervoznela. Už jsem ani na krev jít nechtěla, ale nakonec mi to nedalo a šla jsem. Kontrola je za dlouho :lol:

No, já to chápu, v prvním těhotenství jsem litala na odběry jak praštěná a přesne tohle se mi stalo. Samy nervy akorát. Tak ať to dobře dopadne!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky