Chůze - nechce botičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.5.21 10:52

Naše chůze

Ahoj, holky. Mám holčičku, je jí 16 měsíců teprve před měsícem začala doma chodit. Už fakt toho nachodí doma hodně a preferuje chození před lezení. Ale kámen úrazu je, že nechce botičky. Venku nechce chodit vůbec vadí ji ty boty. Když ji postavím venku skrčí kolena a nepostaví se a řve. Stalo se vám to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
5.5.21 10:55

Co má za boty? Syn to dělal když měl boty s pevnější podrážkou. Nosí jen barefoot, ty jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37127
5.5.21 10:59

A jaké má boty? Mas správnou velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65047
5.5.21 11:00

Moje dcera to delala v zimě, kdyz byl snih. Pritom byla jinak neskutečně akční, chodila v deviti mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
5.5.21 11:01

Stalo, dcera nechtěla boty. Nechali jsme ji a vyrostla z toho. Jako ze všeho všechny naše děti :lol:
Je běžný a normální, že nechce začínající chodec boty, nebo odmítá chodit venku, nebo obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.5.21 11:13
@Anonymní píše:
Ahoj, holky. Mám holčičku, je jí 16 měsíců teprve před měsícem začala doma chodit. Už fakt toho nachodí doma hodně a preferuje chození před lezení. Ale kámen úrazu je, že nechce botičky. Venku nechce chodit vůbec vadí ji ty boty. Když ji postavím venku skrčí kolena a nepostaví se a řve. Stalo se vám to?

Do léta ji to přejde. Pořídila bych měkké botičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
5.5.21 11:21

Zkuste měkké capáčkovité botičky, buď přímo capáčky s plotnou (typu Liliputi Paws) nebo třeba Bobux Xplorer, samozřejmê podle šířky nožičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3320
5.5.21 11:24

Dala bych pro začátek lehké měkké capáčky. Mně to taky dcera dělala a zjistila jsem, že boty co měla na ní byli moc těžké. S lehčíma se rozeběhla hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
5.5.21 11:36

Máme doma barefooty a pak boty s tvrdší podrážkou (ty jsem chtěla na výměnu)
Dcera chce jen barefooty, v druhých botech nechce vůbec chodit, sedne si a vzteká se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.21 12:20

Chyba bude v botách. Kamarádka koupila synovi krásné kotnickove adidasky, ale byly moc pevné, chodil v nich jako robot a řval. Když dala měkké, tapal v pohodě

• Citovat
  • Upravit
27259
5.5.21 19:57

@vokishka Přesně tohle mi dělal prvorozený. Stál a řval, že chodit nebude, protože by měl botičky od sněhu. Já bych jí nenutila, pokud nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí