Naše kapesné

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
28.12.12 07:28

@monika32 A proč myslíš, že si neudělám žádnou radost? 8o Ona je snad přímá úměra čím víc peněz utratím tím větší radost pak mám? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
28.12.12 07:34
@rejžička píše:
@monika32 A proč myslíš, že si neudělám žádnou radost? 8o Ona je snad přímá úměra čím víc peněz utratím tím větší radost pak mám? 8o 8o

No napsat že by jsi se proklínala utratit za sebe 500,–, co je dneska 500,– mi přijde šílené :nevim: A nemusíš utratit za sebe hodně peněz, ale zase nekoupit si nic, protože by jsi se za 500,– 8o proklínala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
28.12.12 07:49

Já taky strašně ráda kupuju něco do bytu manžel zase rád vráží do auta a garáže (maniak) ale vždycky se dohodnem peněz máme málo ale vždycky se nějak dohodnem teĎ si koupíš ty a teĎ já pro malého je to něco jiného to i kdybych neměla co jíst tak mu koupím :P
jinak postel máme taky myslím kvalitní je pevná a je za 2500,– česká výroba pevné dřevo i rošty jsou pevné a matrace je kvalitnější z ikei ale ne moc drahá proč? protože teĎ jsme začali malého odnaučovat od plíny a určitě budou nějáké nehody koupíme i tu podložku ale určitě tomu na 100%nezabrání takže nás nebude tak mrzet že budem třeba za 4 roky kupovat novou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.12.12 07:53
@monika32 píše:
No napsat že by jsi se proklínala utratit za sebe 500,–, co je dneska 500,– mi přijde šílené :nevim: A nemusíš utratit za sebe hodně peněz, ale zase nekoupit si nic, protože by jsi se za 500,– 8o proklínala… :think:

Hele, já se vrátila zpátky, jestli jsem fakt napsala proklínala. :-D To jsem použila hodně silné slovo, asi vzteky, že mě nějaké tele vzbudilo a já teď sedím u počítače a třeští mi hlava.. :zed:
Proklínala teda odvolávám, ale 500 měsíčně bych jen tak prostě neutratila, je to dost peněz. Neříkám, že si občas něco nekoupím, ale když je to potřeba, ne jenom tak. On i časopis za 30 korun je pro mě docela luxus - protože ten potřeba opravdu není. Asi tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
28.12.12 08:10
@rejžička píše:
Hele, já se vrátila zpátky, jestli jsem fakt napsala proklínala. :-D To jsem použila hodně silné slovo, asi vzteky, že mě nějaké tele vzbudilo a já teď sedím u počítače a třeští mi hlava.. :zed:
Proklínala teda odvolávám, ale 500 měsíčně bych jen tak prostě neutratila, je to dost peněz. Neříkám, že si občas něco nekoupím, ale když je to potřeba, ne jenom tak. On i časopis za 30 korun je pro mě docela luxus - protože ten potřeba opravdu není. Asi tak. :nevim:

Tak jo, pokud se neproklínáš, jenom je ti líto utratit peníze za „zbytečnosti“, tak to je jiná, ale pokud by jsi se fakt měla proklínat a rvát si vlasy že jsi někde prohýřila 500,–, tak pak by mi to fakt přišlo strašné :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.12.12 08:16
@monika32 píše:
Tak jo, pokud se neproklínáš, jenom je ti líto utratit peníze za „zbytečnosti“, tak to je jiná, ale pokud by jsi se fakt měla proklínat a rvát si vlasy že jsi někde prohýřila 500,–, tak pak by mi to fakt přišlo strašné :lol: :mavam:

A ještě rvát vlasy, no fuj fuj! 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.12.12 09:09
@Gina108 píše:
Na tom něco bude. Takováhle byla moje matka. Ják já tohle její „sebeobětování“ nenáviděla :pocitac:

Moje taky :mrgreen: když jsem byla malá, nedělala si žádnou radost, „obětovala se“, ta otázka proč „někteří lidé jsou tak úžasní, že nemyslí na sebe, a jiné to nenapadne“ mi to připomnělo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
28.12.12 09:17

Žensky a v čem chodíte, když si na sebe nic nekupujete? :nevim: jako neutratit za sebe ani 500, co kosmetika, šminky, oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.12.12 09:25

@pikola to by mě zajímalo taky :think:

• Citovat
  • Upravit
3234
28.12.12 09:33

Tak já kapesné nemám žádné, ale jinak jsem stejná jak ty, když byly nějaké peníze navíc, tak já nakupovala věci do bytu a chlap si je utratil za pivo :cert: ale mi to až tak nevadí, mám větší radost z něčeho hezkého v bytě nebo na chatě než z nové kabelky a trička. Pro sebe si oblečení kupuju jen až je to fakt nutné, kosmetiku podle potřeby, ale na to jsou peníze zahrnuty v částce na drogerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
28.12.12 09:35

@K.Black @pikola I mě :think: Jako neutratím za sebe každej měsíc něco, ale jak si kupuju novou kosmetiku, tak pak padne naráz třebas 1.000,– o oblečení nemluvě a to nenosím moc značkových hadrů, kupuju i v kiku a hodně na netu. ale kdybych to rozpočítala, utratím za sebe měsíčně aspoň 3krát tolik :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.12.12 09:40

@Michaela23 já taky ráda kupuju do bytu, fakt mi to dělá radost :nevim: ale nekoupit si nic jen pro sebe, nebo když koupit tak si to pak vyčítat :nevim:
Samozřejmě každý má jiné možnosti, někdo si koupí „blbost“ za 100 někdo za 3 litry, ale dělat si radost je podle mě důležité.

@monika32 no tak já za kosmetiku moc neutratím, jsem totiž krásná tak to nepotřebuji :palec: kecám :mrgreen: neumím to používat, jako třeba make up, ve svém věku neumím udělat ten správný nános :oops: bych potřebovala nějaký kurz :think:

• Citovat
  • Upravit
35732
28.12.12 09:40

Já jsem asi marnivá, ale radši si koupím hadry než novej závěs :-) to mate jako jedny džiny a universální bundu, tenisky? Nebo v čem celoročně chodíte, když nic nekupujete?
Muk muž žádné koníčky nemá, peníze utratí tak za obědy a páteční mejdan, já si pořad něco důležitého kupuju, at hadry, boty, věcí domů, kosmetiku :mrgreen: on by dost ušetřil mě nemít, ale nikdy mi na to neřekl ani slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
28.12.12 10:09
@pikola píše:
Já jsem asi marnivá, ale radši si koupím hadry než novej závěs :-) to mate jako jedny džiny a universální bundu, tenisky? Nebo v čem celoročně chodíte, když nic nekupujete?
Muk muž žádné koníčky nemá, peníze utratí tak za obědy a páteční mejdan, já si pořad něco důležitého kupuju, at hadry, boty, věcí domů, kosmetiku :mrgreen: on by dost ušetřil mě nemít, ale nikdy mi na to neřekl ani slovo.
:mrgreen: to každej druhej, ale ten můj taky, nemít nás, tak je pěkně při prachách, ale zase peníze kazej charakter :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takhle je to skromný, hodný muž, kdoví, co by z něj jinak bylo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.12.12 10:15

@pikola no tak hlavně že kupuješ důležitý věci a ne nějaký blbosti :mrgreen:

@monika32 s tím charakterem mě to nenapadlo :think: takže vlastně tím že mu větrám kartu tak ho zachraňuji od pekla :think: :mrgreen:

Já mu vždycky říkám, že je třeba ji vyvětrat, aby neztuchla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat