Naše kapesné

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
28.12.12 10:37
@K.Black píše:
@pikola no tak hlavně že kupuješ důležitý věci a ne nějaký blbosti :mrgreen:

@monika32 s tím charakterem mě to nenapadlo :think: takže vlastně tím že mu větrám kartu tak ho zachraňuji od pekla :think: :mrgreen:

Já mu vždycky říkám, že je třeba ji vyvětrat, aby neztuchla :mrgreen:

Ano, úplně přesně :mrgreen: :lol: :lol: Víš co, jak by nevěděl co s penězma, napadali by ho jen samé blbosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
28.12.12 10:41
@Bábrdl píše:
Moje taky :mrgreen: když jsem byla malá, nedělala si žádnou radost, „obětovala se“, ta otázka proč „někteří lidé jsou tak úžasní, že nemyslí na sebe, a jiné to nenapadne“ mi to připomnělo. :cert:

Taky jsem měla tenhle typ matky, sebeoběť je hrozná věc, právě proto chci být jiná…

• Citovat
  • Upravit
LouLou
28.12.12 10:42

„Když se mě někdy zeptá, jestli bych si nechtěla udělat volný den a zajít si na kosmetiku nebo masáž, tak mu řeknu, že na to bohužel nemám peníze, tak se diví, kam jsem tu tisícovku dala. Když řeknu, že máme ve špajzu nový regál, tak jen řekne, že takové věci kupovat nemám, že to přece počká.“

no tak kde je problem? je to tvoje volba, dekorace, ozdobicky, regaly, sama to chces kupovat. kdybys chtela jit na kosmetiku nebo masaz, muzes prece taky. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36556
28.12.12 10:46
@pst007 píše:
Taky jsem měla tenhle typ matky, sebeoběť je hrozná věc, právě proto chci být jiná…

No právě, aby se zakladatelka jednou nedočkala toho, že jí dítě řekne, že o tu postel za deset hadrů nestálo, že by raději mámu v pohodě, která si umí udělat radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
28.12.12 10:49

Me vzdycky toci vety typu, „co ja pro nej vsechno nedelala, doma na nic nemusel sahnout, vse bylo na me, ani jsem si sama nic nekoupila“ proboha proc? Byla to vase volba, nikdo vas nenutil, tak ted nebrecte, ze odejde za jinou, co sice nema doma regal, ale vypada jako zenska a ne jako delnik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
28.12.12 10:50
@Bábrdl píše:
No právě, aby se zakladatelka jednou nedočkala toho, že jí dítě řekne, že o tu postel za deset hadrů nestálo, že by raději mámu v pohodě, která si umí udělat radost.

Nebo dítě za dva tři roky přijde na to, že chce zvýšenou poste se skluzavkou nebo prostě něco jinýho.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
28.12.12 10:52
@pikola píše:
Me vzdycky toci vety typu, „co ja pro nej vsechno nedelala, doma na nic nemusel sahnout, vse bylo na me, ani jsem si sama nic nekoupila“ proboha proc? Byla to vase volba, nikdo vas nenutil, tak ted nebrecte, ze odejde za jinou, co sice nema doma regal, ale vypada jako zenska a ne jako delnik..

svatá pravda :potlesk: ze spousty žen se na MD stanou mařeny a pak se divý ;)

• Citovat
  • Upravit
pst007
28.12.12 10:52
@pikola píše:

Presne, jproto ja vzdy rikam ze investice do zeny je vlastne investice do rodiny…

• Citovat
  • Upravit
35718
28.12.12 10:56

No hlavne ze ony maji deset let stary teplaky a deti v Nextu.. Ja proste nejsem typ obeti, ano, ted se snazim setrit kvuli vydajum co prijdou, holt musim utracet s rozmyslem. Jako obliknout chlapa ve slevach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.12.12 11:08

@pikola na chlapa je škoda utrácet stejně to zničí, jsou to dobytci, tu skvrnka od jídla, tu trošku kyseliny z baterky :zed: :mrgreen:
Jinak nemyslím že by žena musela chodit v luxusním značkovém, kolikrát i ta vypadá jak mařena, spíš jde o celkovou upravenost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35718
28.12.12 11:10

@K.Black no tak jelikoz je to slusne vydelavajci chlap je mi zase lito ze ma jen jedny boty, nejak do prace chodit musi :lol: a on je cistotnej a setrivej, stale by nosil veci snad z vejsky kdybych mu je nevyhodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
28.12.12 11:36
@pikola píše:
No hlavne ze ony maji deset let stary teplaky a deti v Nextu.. Ja proste nejsem typ obeti, ano, ted se snazim setrit kvuli vydajum co prijdou, holt musim utracet s rozmyslem. Jako obliknout chlapa ve slevach :-)

Tak 10 let stare teplaky a deti v Nextu je dalsi extrem. Ale urcite se kupuje casteji detem nez dospelym vzhledem k rychlosti rustu.

Zase urcite neni v poradku, ze zakladatelcin partner vybavovani domu neresi a nevadi mu, ze to za nej vyresi zakladatelcina maminka. Podle me maji spatne nastavene rozdeleni penez dle aktualni situaci. Az bude zakladatelka v praci, tak urcite budou mit kapesne vetsi, nez kdyz je doma na materske. Takze ja bych to prerozdelila, cast penez do fondu bydleni a cast penez na kapesne. A ze ted bude kapesne male, s tim se holt musi vyporadat. Zase bych nedelala ze zakladatelky psa, ze ma nechat chlapovi 1000Kc kapesne, kolik je tu diskuzi o tom, zda jim staci 4tis na jidlo. Ti si o takovem kapesnem asi mohou nechat zdat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.12.12 11:47
@pikola píše:
@K.Black no tak jelikoz je to slusne vydelavajci chlap je mi zase lito ze ma jen jedny boty, nejak do prace chodit musi :lol: a on je cistotnej a setrivej, stale by nosil veci snad z vejsky kdybych mu je nevyhodila :mrgreen:

jj, taky mám doma šetřílka, boty má teď dvoje, ale jinak mu jedny stačí, zas ho nebudu rozmazlovat, nakonec by chtěl troje 8o :mrgreen:

@Cuddy tak ono spoustě chlapů stačí málo, jen my ženy chceme mít doma spoustu pro ně nedůležitých věcí ;) mému stačí televize, křeslo, lednička, PC a nádobí na jídlo, jinak jsou to zbytečnosti :lol:

• Citovat
  • Upravit
3108
28.12.12 11:58

Taky jedeme před vánoci do ikei na co to potřebuješ a k čemu to bude apod… přitom jsem si nakupovala za peníze od našich na vánoce tak co bych si neudělala radost já taky nevím k čemu jsou dobré modré světla na auto a místo 25,– stojí žárovka 130,– :zed: a jinak je to zlato a spíš to myslí v dobrém nehádáme se kvůli tomu pokud teda máme co jíst a nekupujem capiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
28.12.12 12:01

@K.Black to mi vcera rikal muz, ze se ho kolega ptal, kam jezdime nakupovat. Byl tu dva mesice sam, nic nepotreboval, ted prijela manzelka a najednou potrebuji spoustu veci :mrgreen:
Treba tohle je lednice meho muze kdyz bydlel sam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat