Naše kapesné
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Hlavně si zakladatelka ty svoje nákupy jakoby obhájí, že neměla na vybranou „na zahradě musí být strom“, „jde mi jen o pohodlí dcery“…
Podle mě na zahradě strom být nemusí a dvouleťák nepotřebuje postel za deset litrů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak jestli mu nechceš tu tisícovku brát (jak jsi doslova napsala), tak nevím, co tu řešíme.
Nevybavuje barák jako ty - tak pak máte asi nějakou špatnou domluvu. Chce to přehodnotit výdaje a taky to, kolik peněz jde do dovybavení domu. Jen chci ale podotknout, že barák se dovybavuje celý život. My máme barák zařízený, ale kupuju něco pořád. Tu se mi líbí ono, tady zase tamto, něco se rozbije… peníze se furt točí.
Ale peníze pro osobní potřebu být musí, to pak prostě není život. A postel není osobní potřeba.
Manžel utrácí za elektronickou cigaretu, pořád si jí nějak tuní
Já utrácím za hadry. Oba jsme spokojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 jj ta elektronická je mor, můj je uplně posedlý
pořád nějaké vychytávky ![]()
- Citovat
- Upravit
@K.Black píše:
@sovicka1 jj ta elektronická je mor, můj je uplně posedlýpořád nějaké vychytávky
jo jo
Ale co, ať si kupuje, má z toho radost.
Manžel už z toho má přístroj, který není vůbec podobný cigaretě - spíše to vypadá jak stříbrný vibrátor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108
tam my máme na měsíc na veškerou drogerku i s mojí kosmetikou tisícovku a musím s tím vyjít
jinak za sebe měsíčně dám za kosmetiku tak ty 200-250Kč, víc ne… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, myslíš, že tvoje dcera opravdu touží po posteli za 10000, na které bude spát ještě za 15 let
? Spíš přijde za 4 roky, že by chtěla jinou postel a jiné vybavení pokojíčku
.
Jinak souhlas s příspěvky výše, manželova tisícovka je jeho tisícovka, pokud jste takto domluvení, nech mu ji. Já bych se spíš pozastavila nad tím, že si na tyto věci neodkládáte bokem, to bych radši kapesné zkrouhla oběma na trochu nižší částku, rozdíl dávala bokem na vybavení domu a oba dva si kapesné utraťte za co chcete.