Naše kapesné
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jasny, a jeste chceme vsechno hned. Strom na zahrade muze byt pozdeji. Ale on takovy regal ve spizirne ma neco do sebe. Mozna, ze kdyz by zakladatelka vrsila vse na sebe misto do regalu a chlap by pak nenasel nic k jidlu, tak by pak take upaloval regal koupit. Jen jestli by se dokazal vzdat toho sveho kapesneho. Pokud ale maji novy prazdny dum, tak by to chtelo konkretni plan na porizovani vybaveni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela23 píše:
Tak já kapesné nemám žádné, ale jinak jsem stejná jak ty, když byly nějaké peníze navíc, tak já nakupovala věci do bytu a chlap si je utratil za pivoale mi to až tak nevadí, mám větší radost z něčeho hezkého v bytě nebo na chatě než z nové kabelky a trička. Pro sebe si oblečení kupuju jen až je to fakt nutné, kosmetiku podle potřeby, ale na to jsou peníze zahrnuty v částce na drogerku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola no zas má tu ledničku pěkně porovnanou
já když byla třeba na dovče s holkou, a muž se synem doma, lednička vypadala podobně navíc tam byli jen energeťáky, oni si nakupovali jen na oběd a večeři, buď v rychlém občerstvení, nebo kluk běhal do číny, ani nádobí neušpinili ![]()
- Citovat
- Upravit
@Cuddy píše:
Tak 10 let stare teplaky a deti v Nextu je dalsi extrem. Ale urcite se kupuje casteji detem nez dospelym vzhledem k rychlosti rustu.Zase urcite neni v poradku, ze zakladatelcin partner vybavovani domu neresi a nevadi mu, ze to za nej vyresi zakladatelcina maminka. Podle me maji spatne nastavene rozdeleni penez dle aktualni situaci. Az bude zakladatelka v praci, tak urcite budou mit kapesne vetsi, nez kdyz je doma na materske. Takze ja bych to prerozdelila, cast penez do fondu bydleni a cast penez na kapesne. A ze ted bude kapesne male, s tim se holt musi vyporadat. Zase bych nedelala ze zakladatelky psa, ze ma nechat chlapovi 1000Kc kapesne, kolik je tu diskuzi o tom, zda jim staci 4tis na jidlo. Ti si o takovem kapesnem asi mohou nechat zdat.
No, jestli mu sebere tisícovku, kterou má na knížky, karate a podobně, je možné, že se začne ptát, jestli fakt potřebují postel pro dvouleťáka za deset hadrů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
Tak 10 let stare teplaky a deti v Nextu je dalsi extrem. Ale urcite se kupuje casteji detem nez dospelym vzhledem k rychlosti rustu.Zase urcite neni v poradku, ze zakladatelcin partner vybavovani domu neresi a nevadi mu, ze to za nej vyresi zakladatelcina maminka. Podle me maji spatne nastavene rozdeleni penez dle aktualni situaci. Az bude zakladatelka v praci, tak urcite budou mit kapesne vetsi, nez kdyz je doma na materske. Takze ja bych to prerozdelila, cast penez do fondu bydleni a cast penez na kapesne. A ze ted bude kapesne male, s tim se holt musi vyporadat. Zase bych nedelala ze zakladatelky psa, ze ma nechat chlapovi 1000Kc kapesne, kolik je tu diskuzi o tom, zda jim staci 4tis na jidlo. Ti si o takovem kapesnem asi mohou nechat zdat.
Zas ona zakladatelka je taky trochu ulítlá do toho vybavení, když musí dítěti koupit postel za desítku. Můj syn má dospěláckou za bůra i s matrací a to taky není žádněj shit - kvalitka, masiv smrk, matrace kokosová, taky počítám, že mu vydrží 15 let ten rám aspoň
.A mám pocit, že jsem se buhvíjak rozšoupla, to za 10 litrů musí bejt snad pozlacená.
No a jestli je to takhle se vším, tak jsou oba jeden za 18 a druhý bez dvou za 20 ![]()
Příspěvek upraven 28.12.12 v 12:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola
no a chtělo by to porovnání jak je to teď ne dělám si srandu
chlapy nic nepotřebují hlavně že mají „vajca“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy jj chceme všechno a ještě hned, třeba závěsný program do kuchyně, koupí ho a já čekám, čekám, občas ho přinesu položím na linku, za pár dní odnesu a tak to jde několikrát, trvalo jen půl roku než ho přidělal
a tak je to se vším, ale já se nehroutím, co můžu si udělám sama a nemám nervy. Ale aby to nevypadalo, mám hodného muže, který mi udělá vše co mi na očích uvidí, tohle je u nás jen takové špičkování ![]()
Přivezli nám ložnici, já samozřejmě nadržená aby už byla smontovaná, tak s klukem smontoval postel, komodu a stolky já šťastná, říkám si, jsou šikovný do večera bude i skříň
prdek, schovali šrouby a čekala jsem 4 dny než se „našli“ prý mi chtěli rozdělit radost ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kapřík90 no tak on tomu vareni moc neda
pak si koupil do prazdneho bytu kafe a deodorant a smitec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola no tý jo takovou plnou ledničku vídám jen u našich to mi máme tak půlku takové ty hlavní věci, zbytečné se hned sežerou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapřík90 píše:
@pikola no tý jo takovou plnou ledničku vídám jen u našich to mi máme tak půlku takové ty hlavní věci, zbytečné se hned sežerou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola
no ženská si to vždycky nějak odůvodní že proč mít to a tamto
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapřík90 kdysi jsem nekde videla tema kde si zensky fotily lednicky a reknu ti, ze ji mame fakt podprumernou a mame v ni jen to, co opravdu jime ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola
to bych taky ráda viděla a asi by se mi obrátil žaludek nebo spíš peněženka
jinak mám tam spíš věci zavařené od našich jako okurky, marmelády, naložené hřiby… s toho se vždycky něco vymyslí byli doby kdy jsme taky mívali víc věcí ale většinou samé voloviny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja by som každému z tých 1000 korún zobrala 400, to znamená 800 bokom na veci typu posteľ, atď…zvyšných 600 nech si každý utratí ako uzná za vhodné. Môj manžel utráca svoje peniaze tiež za záľuby, ja za veci praktické…podstatné je, že to neriešim a všetci sme spokojní.
- Citovat
- Upravit
@K.Black No ženy, dyž muž řekne, že něco udělá, tak to prostě udělá, není třeba mu to každých půl roku připomínat. ![]()
(a nejhorší je, že můj přítel tenhle vtip bere naprosto vážně
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit