Naše nová vláda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
luccifera
16.1.22 22:18
@Anonymní píše:
Ježiš to je ostuda. Ta naše nová vláda neumí ani zblebtnout anglicky. Už si toho všimli i v zahraničí. Že toto na summit nestačí a s tlumočníky to nepůjde. Kdo chce vidět ten trapas, pusťte si 168 hodin na ČT 🤦‍♀️ 🤦
Už vidím, jak vyjednávají v Evropské unii.
Ještě víc mě naštval Farský, který si jede na stáž, aby se v USA učil, jak tady zlikvidovat naši demokracii a suverenitu. Má se tam učit, jak zde vytvořit Spojené státy evropské. Hnus. A ještě mu to platíme. Složit mandát samozřejmě nehodlá.
Co tam máme dál, Pekarova dělá mezinárodní ostudu tím, že si bere do úst Orbána, STAN čelí obvinění, že peníze z financování jejich předvolební kampaně pocházejí z kyperských společností vlastněných trestně stíhaným člověkem. A jako perlička je na stole první čtení volebního zákona a prosazování korespondenčního hlasování plus elektronického sčítání hlasů. To vnímám jako úplný konec demokracie. Aneb kolik hlasů si naklikam na počítači, tolik lístků nikdo nedonese. To je asi poslední hřebíček do rakve naši demokracii.
Jak tyto události vnímáte vy?
Prosím o anonym, nechci být napadána kvůli svým politickým názorům. Díky.

Anonym? Proc jako?

• Citovat
  • Upravit
1894
16.1.22 22:21

Babiš už si platí reklamu i tady? 🤣 🤣
Nová vláda ještě ani pořádně nezasedla ale už mají všichni plnou hubu keců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25038
16.1.22 22:23
@suwari píše:
Mně by ta angličtina u těch ministrů ani tak nevadila, kdyby se sami nenaváželi předtím několikrát do Šilerové! :roll:
Někomu se podíváš, ale sám pak nejsi v angličtině lepší. :think: :lol:
A Farského radši nekomentuju. To je ale arogantní prolhaný člověk :poblion:
Všem lhal. Věděl to předem, že odjede na stáž, ale raději nikomu nic neřekl. Hlavně že měl super kampaň, jak bude další vláda slušná, transparentní atd. :P
V jakém jiném zaměstnání si tohle někdo dovolí?! Odjedu si na půl roku a plat mi zůstane 8o :roll:

Souhlasím. Slyšela jsem na toto téma mluvit asi šest politologů a shodli se na tom, že směrem k voličům tohle nebylo fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25038
16.1.22 22:25
@Kelsey píše:
O Volném se raději nevyjadřovat. To říkám od začátku, že je ko..t. Ten by potřeboval ten svůj legendární flákanec, aby se konečně probral.Příspěvek upraven 16.01.22 v 22:17

Vzala jsi mi to z úst. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388

S tou anglinou je ti trapas. S Farskym taky souhlasím.
Ale Pekarova s Orbanem má pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
@epsice píše:
Babiš už si platí reklamu i tady? 🤣 🤣
Nová vláda ještě ani pořádně nezasedla ale už mají všichni plnou hubu keců.

To bude zas nějaký průzkum, podklad pro něco.
Jenom proč by to platil, když je to jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
17.1.22 05:06

Ja jsem spokojena. Mame premiera, co mluvi cesky a ma statnicke schopnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
17.1.22 07:24

Zdroj naší celosvětové ostudy už u koryta není (Babiš). Takže já jsem prozatím spokojená, nějaké excesy budou všude, a co bude dál, to se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
17.1.22 07:27
@VitaminC píše:

No, mas recht, bývalý premiér neuměl mluvit vůbec :P natož aby po nem v české republice někdo mohl chtit češtinu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79819
17.1.22 07:42

U Farského mne štve nejvíc to, že už na jaře věděl, že do té Ameriky půjde. A byl pěkně potichu. A najednou mu nevadí žádný souběh, nic. No naštěstí si můžu říkat jedno, že tyhle tváře jsem nevolila. A taky jsem od nich nic nečekala. Takže mně nemohou překvapit, leda dobře. Ale zatím to vypadá, že nezklamou. Po volbách chvilka a už se vybarvují. Je to klasika. Ono v opozici se dobře zvani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
17.1.22 07:49

Volila jsem je, ale zázraky jsem nečekala. Vážně jsem neskákala do vzduchu ohledně toho, jak se můj život postupně díky nim zlepší. Člověk musí spoléhat na sebe a být rád pokud má kolem sebe někoho, komu na něm záleží a na koho se může spolehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15770
17.1.22 07:57
@VitaminC píše:

A tím to končí. To ti ke spokojenosti stačí sakra málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
17.1.22 07:59

@Zumpa Beru vsechno krom babise, socanu, komousu a nacku. Po Babisovi bych libala i tu svihlou zelenou s jeji biomasou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15770
17.1.22 08:02
@VitaminC píše:
@Zumpa Beru vsechno krom babise, socanu, komousu a nacku. Po Babisovi bych libala i tu svihlou zelenou s jeji biomasou.

Hm, jenže Fiala je jen jeden, a jeden člověk nic neudělá, ani kdyby se přetrh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
17.1.22 08:11

@Zumpa Jsem naivni a verim, ze lidi, co ho nasleduji, s nim maji neco spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová