Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě teda baví, jak současná vláda kritizovala tu minulou…
Jsou chvilku v úřadu, který asi z důvodu úspor rozšířili o pár členů a už vylézají kostlivci…
Alence Kalkulačce její angličtinu kritizovali, tak bych čekala, že kdo neumí anglicky, nemá šanci. Pracovní karanténa je taky fajn, financování stan taky nemá chybu
…
A to je teprve začátek…a Farský - to je výsměch všem, kdo musí chodit do zaměstnání, aby si tu výplatu zasloužili a má to ještě posvěceno od premiéra.
Jsem zvědavá na Válka a na Gazdíka..
Ještě bude veselo… Už jen to, že je to slepenec, jim bude komplikovat to vládnutí… No a to zdražování navrch…
Osobně si teď myslím, že vláda padne dřív než skončí její vládní období… Blbý je, že svými kroky připraví prostor pro návrat levice…
@Magical-eyes no já mám pocit, že pravicovou vládu jsme měli možná dvě volební období, někdy v těch devadesatkach. Jinak si myslím celkem totéž. Slepenec pěti stran to nemá budoucnost. Je to jak tanec pěti žonglérů s vejci mezi vejci. Jak dlouho bude trvat, než jim ty vajíčka popadají? První už jsou na zemi. Nečekala jsem, že se odkopou tak brzy. No co, přežili jsme jich už tolik.
A ne, mě nestačí ke spokojenosti jen zbavit se Babiše.
@Magical-eyes zatímco Babiš i v letech prosperity rozhazoval a co víc, žil na dluh, který giganticky zvětšil. Takže kdokoliv po nem musí logicky dělat nepopulární kroky a utahovat opasky, neb období blahobytu a recese se celkem pravidelne střídají. Problém je, když se v dobrém období vláda chova jak urvana ze řetězu, a ti další pak převezmou vyplundrovanou kasu. Bohužel u nas nemyslí nikdo dal než v horizontu svých čtyř let, a podle toho to pak vypadá
převzali proste stát v rozvratu, jak jim ho vrchní vyžírka zanechal.
@Semtex vedl stát jako svoji firmu, agrofert taky žije hlavně z dotací. Bych ho chtěla vidět, jak by makal kdyby žádné dotace nebyly.
Já se přiznám, že nijak politiku nesleduju, to spíš muž se vyzná. Ale jo, ta anglina je asi průšvih no. Já měla za to, že to mají nějak v podmínkách „nástupu“. Když tady chtějí pro sekretářku co bude vařit kafe 3× VŠ, věk max 25 s praxí 10 let, bezdětnou, znalou AJ a NJ na profi úrovni. No a pak přijdou naši reprezentanti v kravatě a Yes Yes, tak určitě 😁 🤷🏻♀️
@shadowbabe píše:
Já se přiznám, že nijak politiku nesleduju, to spíš muž se vyzná. Ale jo, ta anglina je asi průšvih no. Já měla za to, že to mají nějak v podmínkách „nástupu“. Když tady chtějí pro sekretářku co bude vařit kafe 3× VŠ, věk max 25 s praxí 10 let, bezdětnou, znalou AJ a NJ na profi úrovni. No a pak přijdou naši reprezentanti v kravatě a Yes Yes, tak určitě 😁 🤷🏻♀️
Hele jo, je to divný. Dneska už při studiu bakaláře musíš mít fakt jeden jazyk, někde dva a něco musíš ukázat.
A oni se chystají na funkci a nejdou schopní se angličtinu doucit? Ostuda
@inkakřivák píše:
@Magical-eyes no já mám pocit, že pravicovou vládu jsme měli možná dvě volební období, někdy v těch devadesatkach. Jinak si myslím celkem totéž. Slepenec pěti stran to nemá budoucnost. Je to jak tanec pěti žonglérů s vejci mezi vejci. Jak dlouho bude trvat, než jim ty vajíčka popadají? První už jsou na zemi. Nečekala jsem, že se odkopou tak brzy. No co, přežili jsme jich už tolik.
A ne, mě nestačí ke spokojenosti jen zbavit se Babiše.
Já snad jediné, co můžu říct, že jsem ráda, že jsou pryč soc dem a komouši. Ale jinak mi tahle vláda připadá více než levicová. Chystaná federalizace Evropy ruku v ruce s kontrolou nad médii, podivné financování vítězné strany a nelíbí se mi ani to chystané korespondenční hlasování.
@VitaminC píše:
@Zumpa Jsem naivni a verim, ze lidi, co ho nasleduji, s nim maji neco spolecneho.
Tak on je za stranu ODS. V současné vládě se uvidí, nakolik ovládne touha po korytech původní účel vládnutí. Ministr spravedlnosti Blažek to teď hezky vyjádřil v rozhovoru pro Právo:!Strany jsou totiž podle něj po celou dobu konkurenty. „Teď jde o to, jestli zvládnou společně fungovat ve vládě a konkurovat si v Praze, Brně, Ostravě v komunálních volbách. Pokud to nezvládnou, nebudou vládnout,“ dodal Blažek.
Ještě drb, jo. Víte, kdo dělá Blažkovi šéfku kanceláře?
Hamáčkova manželka.
@Magical-eyes píše:…
Osobně si teď myslím, že vláda padne dřív než skončí její vládní období… Blbý je, že svými kroky připraví prostor pro návrat levice…
Tady pravice neexistuje.
@MartinaIrena tak asi to vidím taky. Pro mne absolutně největší zklamání po roce 89 je Evropská unie. V tom jsem tedy byla opravdu naivní až úplně blbá. Nu co už, nenadělám nic. Naše vláda nikdy nebude mít koule na to vystoupit.
@Zumpa píše:
A? Drtivá většina politiků jsou zločinci a idioti. Takže co jako od takových lidí čekáš?
já jsem blbka nepoučitelná, od STAN jsem něco čekala, ale tohle fakt nee…moje chyba, jsou tam všichni stejní a je jedno, za jakou stranu…te´d se jen směju, jak jsem zase naletěla a dovolila si doufat v něco, něco trochu lepšího než posledně…
@inkakřivák píše:
@MartinaIrena tak asi to vidím taky. Pro mne absolutně největší zklamání po roce 89 je Evropská unie. V tom jsem tedy byla opravdu naivní až úplně blbá. Nu co už, nenadělám nic. Naše vláda nikdy nebude mít koule na to vystoupit.
Snad díky Bohu nebude, víš, co by to pro nás znamenalo? Jsi normální? ![]()