Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Žádnou druhou čárku nevidím, je to i docela špatně osvětlené
Vidím, ale o dost světlejší, tak bych buď zkusila ještě jeden, nebo si zavolat rovnou na pcr testy
@Nika. O když si to dvakrát rozklikneš tak je vidět
@Anonymní píše:
Co myslíte počítá se to jako pozitivní když tam je slabá čárka? Mám dva dni zimnici bolest hlavy a je mi špatně od žaludku.
zajdi si na PCR, to je jistější
Na fotce není nic vidět, každopádně já když měla slabou čárku na Covid testu, tak jsem si udělala ještě dva další testy a tam už žádné čárky nebyly. Ten falešně pozitivní byl ze slin, ty dva negativní z nosu. Příznaky jsme měla.
I stín je pozitivní. Ale udělala bych si ještě jinej anebo šla ráno na PCR.
Měla jsem to včera stejně.. Nejdřív slaboulinká čárka.. Tak jsem si další udělala později a pořádně a druhá čárka vylétla okamžitě.. Dneska jsem byla na PCR a čekám na výsledky.. Konej stejně..
Po jakém čase to je foceno? Mi vyskočila druhá až po dobrých 15 minutách a byla čím dál tím silnější
(jinak jsem pořád čekala, kdy dojde k lovení duchů i na covid testech, tak jsem ráda, že konečně dorazilo)
Pokud je tam čárka, je pozitivní, zajdi na pcr a ten to rozsekne.
@Lelio tak antigen se má odečítat aspoň těch 15 minut, tam nevyskoci čárka hned jako na těhotenském.
Zkušenosti ze školy. Poslední dobou i slabé čárky vychází pozitivní na PCR.
@Kriss Tina píše:
@Lelio tak antigen se má odečítat aspoň těch 15 minut, tam nevyskoci čárka hned jako na těhotenském.
není to alespoň, těch 15 minut se nemá přesáhnout.
Můj pozitivní antigen vypadal takto, další den Pcr taky pozitivní
@vokishka píše:
není to alespoň, těch 15 minut se nemá přesáhnout.
Mozna jak který, co se testují ve škole, tak musí aspoň čtvrt hodiny počkat, aby měli spolehlivý výsledek.
Co myslíte počítá se to jako pozitivní když tam je slabá čárka? Mám dva dni zimnici bolest hlavy a je mi špatně od žaludku.