Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, tak na mě vyskočil další článek o nepřeberném množství genderových identit, které každým dnem rostou jako houby po dešti:
https://www.lifee.cz/…_286719.html?…. sznhp. box&dop_req_id=R5Sovcxmwa1-202201110743&dop_id=14819021
Začínám mít pocit, že se svět zbláznil. Asi špatně koukám, ale já v životě viděla jen dvě pohlaví - ptáka a pipku. Nic víc neznám. Přišla jsem jen sdělit své dojmy.
Tak mě je to jedno
ať si každej je klidně nebinarni Alzbetko pro mě za mě.
@Cenarius píše:
Tak mě je to jednoať si každej je klidně nebinarni Alzbetko pro mě za mě.
A ty máš kolikáté pohlaví? ![]()
Čím víc pozornosti se jim bude dostávat, tím budou více křičet, jak jsou omezování ve svých právech. Pro mě za mě, ať si žijí klidně s pohlavím vyrobeným z lega. Hlavně ať s tím nikoho neotravují.
A jinak ano, svět se zbláznil. Z toho neskutečného přebytku a mála starostí lidi neví co by už vymysleli za k0k0tinu.
Prosímtě a v čem konkrétně Ti to vadí?
Pro rozšíření obzorů doporučuju mrknout na Lenku Královou a její pořad V Tranzu. Celkem věcně tam popisuje realitu trans života
I trans nebo jiní lidi jsou pořád lidi, většina z nich nikomu neubližuje, tak ať si každý žije podle svých představ.
@berusa.m píše: Čím víc pozornosti se jim bude dostávat, tím budou více křičet, jak jsou omezování ve svých právech. Pro mě za mě, ať si žijí klidně s pohlavím vyrobeným z lega. Hlavně ať s tím nikoho neotravují.
A jinak ano, svět se zbláznil. Z toho neskutečného přebytku a mála starostí lidi neví co by už vymysleli za k0k0tinu.
Tak tak. Z blahobytu se degeneruje. ![]()
A tebe to v něčem omezuje, že někdo cizí má nějakou jinou genderovou identitu než ty?
Svět se zbláznil a už dávno se proměnil v zadní část.
Příspěvek upraven 11.01.22 v 09:11
@Wani píše:
A tobe to nejak vadi a obtezuje?
Me obtezuje, ze uz ted je evidentni, ze se to bude cpat neustale vsude, a to vcetne dětských pohadek. Souhlasim s tim, at si kazdy sve pohlavi prezentuje dle svych predstav, klidne budu mit s kymkoli blizke pratelstvi, od gayu pres trans az po bezpohlavni a sedmdesat dalsich, ale obtezuje me, ze se z toho zase spusti extremismus, budou se plnit kvoty, kolik ceho se musi verejne vyskytovat a bude se to cpat i detem ![]()
@berusa.m píše: Čím víc pozornosti se jim bude dostávat, tím budou více křičet, jak jsou omezování ve svých právech. Pro mě za mě, ať si žijí klidně s pohlavím vyrobeným z lega. Hlavně ať s tím nikoho neotravují.
No, tak ono to v ČR s právy třeba pro trans osoby není nijak žhavý. Aby si trans člověk mohl změnit pohlaví v občance, a nemusel tak při každém ukázání občanky sdělovat, že je trans (což je třeba pošťákovi, při půjčení lyží atd… žejo
, tak se musí nechat vykastrovat. Což je právní úprava na úrovni asi tak Ukrajiny
Takže se nedivím, že se snaží získat pro sebe podmínky, aby mohli nějak slušně žít.
@Janadel píše:
Me obtezuje, ze uz ted je evidentni, ze se to bude cpat neustale vsude, a to vcetne dětských pohadek. Souhlasim s tim, at si kazdy sve pohlavi prezentuje dle svych predstav, klidne budu mit s kymkoli blizke pratelstvi, od gayu pres trans az po bezpohlavni a sedmdesat dalsich, ale obtezuje me, ze se z toho zase spusti extremismus, budou se plnit kvoty, kolik ceho se musi verejne vyskytovat a bude se to cpat i detem
Nevsimla jsem si, ze by k tomu dochazelo.
Jednou za rok se objevi o tom clanek, to je cele.
Mně se nedávno strašně ulevilo, když jsem o sobě zjistila, že jsem cisgender!!! (dříve známé jako „normální“) Je to hezký pocit, mít se kam zařadit, moci se onálepkovat a cítit tu sounáležitost
Je tady taky někdo cis? ![]()
@Michelle_M píše:
Mně se nedávno strašně ulevilo, když jsem o sobě zjistila, že jsem cisgender!!! (dříve známé jako „normální“) Je to hezký pocit, mít se kam zařadit, moci se onálepkovat a cítit tu sounáležitostJe tady taky někdo cis?
Já
.
@Michelle_M píše:
Mně se nedávno strašně ulevilo, když jsem o sobě zjistila, že jsem cisgender!!! (dříve známé jako „normální“) Je to hezký pocit, mít se kam zařadit, moci se onálepkovat a cítit tu sounáležitostJe tady taky někdo cis?
Jak tak čtu, tak asi není. ![]()