72 genderových identit

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
515
22.7.22 07:02

Jednoho člověka takového znám.
Je to holka, cítí se jako kluk.
Líbí se jí holky, ale lesba to není.
Už ji chybí jen kopyta :mrgreen:
Namyslena jako kráva, chytrá jak encyklopedie, přitom hloupá jak tágo.
Je nám nepříjemné být v její společnosti.
Dochází k pychologovi/psychiatrovi chce změnu pohlavi. Ten to povolit nechce protože je názoru, že ono vůbec neví a není si jisto :mrgreen:
Hlavně že tvrdí, že je TO :roll: :mrgreen:
Ona chodí na zachody mužské, Ti nechápou, co tam dělá ženská :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
22.7.22 08:13
@Sája2617 píše:
Jednoho člověka takového znám.
Je to holka, cítí se jako kluk.
Líbí se jí holky, ale lesba to není.
Už ji chybí jen kopyta :mrgreen:
Namyslena jako kráva, chytrá jak encyklopedie, přitom hloupá jak tágo.
Je nám nepříjemné být v její společnosti.
Dochází k pychologovi/psychiatrovi chce změnu pohlavi. Ten to povolit nechce protože je názoru, že ono vůbec neví a není si jisto :mrgreen:
Hlavně že tvrdí, že je TO :roll: :mrgreen:
Ona chodí na zachody mužské, Ti nechápou, co tam dělá ženská :P

Ale je to a zůstane ženská, i kdyby si nechala nasit na hlavu kravské rohy. Pořád z biologického hlediska zůstane ženskou až dokud nezaklepe ty kopyta. A o tom to je. Prostě holá logika se vytratila. Pohlaví jsou jen dvě, to že se budu cítit jako kravské lejno nemá nic společného s tím co ve skutečnosti v hmotné podobě jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
22.7.22 08:17
@Blake píše:
@Konys nikoho s tím neprudíme jen chceme žít a nebýt zesměšňováni😃

A ty máš kolikátou genderovou identitu, 125? 125 identita je bagr nebo dinosaurus? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.7.22 10:13

@Kipa22 asi tě zklamu ale bagr ani dinosaurus není žádná genderová identita…a pokud tak toužíš to vědět tak jsem agender…prostě nejsem holka ani kluk…nemám žádný gender…a to jak jsem se narodila a jaké je moje biologické pohlaví nemá nic společnýho s mojí genderovou identitou🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
22.7.22 10:19
@Blake píše:
@Kipa22 asi tě zklamu ale bagr ani dinosaurus není žádná genderová identita…a pokud tak toužíš to vědět tak jsem agender…prostě nejsem holka ani kluk…nemám žádný gender…a to jak jsem se narodila a jaké je moje biologické pohlaví nemá nic společnýho s mojí genderovou identitou🙃
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
22.7.22 12:41

@Blake V tom máš pravdu. Naštěstí z právního hlediska se v naší zemi stále ještě bere jako hlavní pohlaví a ne gender, který nijak prokazatelný není. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6020
22.7.22 13:41

Tak já se včera proměnila na vrhnouci kočku. Seděla jsem na záchodě, v ruce držela mísu a spořádaně obracela svůj žaludek a střeva. To je hnus, co ta děcka přitáhnou domů za choroby.

Dneska to mám jinak. To se identifikuji s vymačkaným citrónem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.7.22 13:49

@whitemirror a jak chceš prosimtě prokázat gender…jakoby můžeš si zajít k psychlogovi ale nevím no😄…nevim jak chceš prokazovat to že se třeba někdo necítí ani jako žena a ani jako muž…ale tak snad časem budeme mít víc genderově neutrálních věcích…třeba wc…v některých zemích už to tak je…a taky se snad v dokladech zruší kolonka pohlaví…nebo se naopak rozšíří pro nb lidi🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.7.22 13:52

@Modesta tohle není vtipný…tím akorát děláte z nebinárních lidí šašky…nejsme žádný kočky ani vymačkaný citróni😃…prostě jsme lidi kteří nezapadají do binárních identit(muž a žena)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5068
22.7.22 13:59
@Modesta píše:
Tak já se včera proměnila na vrhnouci kočku. Seděla jsem na záchodě, v ruce držela mísu a spořádaně obracela svůj žaludek a střeva. To je hnus, co ta děcka přitáhnou domů za choroby.Dneska to mám jinak. To se identifikuji s vymačkaným citrónem.

Odkud jste? My jsme z Jablonce. U nas to mela nase mala mijuly tyden, dneska chlap… a co slysime tak kazdy druhy minimalne hnačku. Plus nam vsem doma uz par dnu tresti hlava, i nekolika dalsim znamym.. :roll: Nevim co to ted zase lita za dobroty.. :roll: 8) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6020
22.7.22 14:06

@Blake

A proč ne? Já dneska rozhodně ženou nejsem. Teda mám pipku, ta mi zůstala, ale psychicky mám opravdu blíž k tomu citronu.

A co se týče binárních identit - ona je někde specifikována definice binárních identit? Já se ráda poučím. Co já vím, třeba zjistím, že si vlastně celou dobu lžu do kapsy a moje binární identita je jiná, než žena.

Svoje děti učím - ty máš pipku, tak jsi holka. Ty pindíka, tak jsi kluk. Takhle jednoduše. Chápu, když je někdo gay nebo lesba - prostě ho berou příslušníci stejného pohlaví. Tohle jsou IMHO jasně stanovené definice. Ale necítít se jako žena ani jako muž? To znamená přesně co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5068
22.7.22 14:07
@Blake píše:
@whitemirror a jak chceš prosimtě prokázat gender…jakoby můžeš si zajít k psychlogovi ale nevím no😄…nevim jak chceš prokazovat to že se třeba někdo necítí ani jako žena a ani jako muž…ale tak snad časem budeme mít víc genderově neutrálních věcích…třeba wc…v některých zemích už to tak je…a taky se snad v dokladech zruší kolonka pohlaví…nebo se naopak rozšíří pro nb lidi🙂

To doufam ze ne. Protoze tohle proste normalni neni. Podle me je to neco jako uchylka.. To pak muzou zacit kricet i zoofilci atd, o nejakou uznanou legalizaci. O nich se taky vi ze jsou, a taky za to vlastne nemuzou. Takze jestli nejakej ten šašek Bůh existuje, tak snad tohle nedopusti. Jak rikam, doma se chovejte a vydavejte za cokoliv, ale nechtejte po svetu, aby uznaval neco co proste neni normani. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6020
22.7.22 14:08
@Konys píše:
Odkud jste? My jsme z Jablonce. U nas to mela nase mala mijuly tyden, dneska chlap… a co slysime tak kazdy druhy minimalne hnačku. Plus nam vsem doma uz par dnu tresti hlava, i nekolika dalsim znamym.. :roll: Nevim co to ted zase lita za dobroty.. :roll: 8) :nevim:

Tábor. Máme to už podruhé během dvou měsíců. Naštěstí to nikdy nechytlo mimino. Z toho mám strašný strach, že by bylo dehydrované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5068
22.7.22 14:14
@Modesta píše:
Tábor. Máme to už podruhé během dvou měsíců. Naštěstí to nikdy nechytlo mimino. Z toho mám strašný strach, že by bylo dehydrované.

Takze druhy konec od nas. U mimca je to problem, ja mam strach z rotaviru. Mam o 21let mladsiho brachu, a kdyz mu byl rok, malem na rotaviry zemrel… 14dni ho krisili na JIP… Proto mala dostala ty dve vakciny Rotarix do pusiny. Z toho mam fakt lufta. Minuly tyden kdyz jsem shanela Tasectan, na prujem pro malou pac Smectu hrde vyzvraci ihned..jsem zjistila, ze maji spousty leku vypadek.. :nevim: 8) Takze zahajuji predzasobeni vsema ruznyma lekama, na tyhle bezny veci :nevim: Clovek nikdy nevi, co si zase natahneme domu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148216
22.7.22 14:25
@Blake píše:

A můžu se zeptat, když tedy jsi agender, proč píšeš v ženském rodě?
Asi už jsem na tohle stará, nebo nevím, dokážu pochopit mnohé a nevadí mi homosexuálové, dokonce nejsem apriori ani proti tomu, aby případně dostali děti k výchově. Chápu transexuály, nevadí mi i když jejich např. pěvecká vystoupení nevyhledávám. Ale asi jsem narazila na své limity, 72 nebo kolik gender pohlaví si prostě nedokážu představit i kdyby se hodně snažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová