Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Před chvíli mi volala paní jestli jsem ta a ta a jestli sem porodila v nbk a znala moji adresu, řikala že jsme od nich dostaly balíček v porodnici a že pro nás ma další a že zítra přijede mi ho předat a popovidat si. Víc mi neřekla a vůbec nevim co si mam o tom myslet. Máte s tim taky nějaké zkušenosti? a co si o tom myslíte vy?
Zkušenost nemám. Paní bych zavolala zpět a řekla, ať nechodí. Bez tak ti bude něco nutit.
Čekam že mi bude něco vnucovat a stejně nebudu doma
jen by mě zajímalo jestli se někomu stalo úplně to samé a jestli mi k tomu neřekne víc
Taky mi volala, taky jsem rodila v nbk a nesešla jsem se s ní, slušně jsem jí odmítla. Určitě do nás chce hustit informace o všelijakých produktech a pojistkách ![]()
M se ani neptala jestli může nebo ne, tak sem jí řekla dobu kdy nejsem doma, at se projede ![]()
@milunka21 mě volala několikrát ještě potom, nejdřív jsem měla opravdu angínu, potom mi volala, zda už jsem zdravá, že by se chtěla sejít a předat dcerce dárek, to jsem jí odmítla a stejně mi pak zkoušela ještě několikrát volat, až to zvedl přítel a řekl jí, že má špatné číslo ![]()
Nejvíc mě štve že si společnosti nejenže předávají naše čísla, ale už i adresy. Volají mi s nabýdkami každý týden a ted se cpou i k nám domu. děs
@weyky píše:
@milunka21 mě volala několikrát ještě potom, nejdřív jsem měla opravdu angínu, potom mi volala, zda už jsem zdravá, že by se chtěla sejít a předat dcerce dárek, to jsem jí odmítla a stejně mi pak zkoušela ještě několikrát volat, až to zvedl přítel a řekl jí, že má špatné číslo
Může volat
zítra je přítel doma a ten si ji rád vychutná
nesnáší ty vtěrky ![]()
Ono jak se hazi ta karticka z vudniho balicku do boxu v nemocnici, tam je psano, ze podpisem souhlasi, ze osobni udaje predaji tretim stranam
Takovou zkušenost nemám, ale nám zase volali ( rodila jsem v Ostravě ) s nabídkou nějakých knížek zaměřených na péči a výchovu dětí, odmítla jsem a teď měl malý rok a volali zase, že malému k narozeninám udělují slevu na knihu o výchově ( určitě to bude velice akční a omezená nabídka ) řekla jsem že nemám zájem a baba mi to bez pozdravu vypnula
Já bych si je teda ale domů nezvala. Stejně když se člověk zamyslí, tak co by tak mohli dát jako dárek že? Nějaký ten vzorek mastičky, 4 vhlčené ubrousky, plenku a vzorek mlíka. Možná nějakou malinkou hračku a pak začne jejich strategie. Jsou na to školení, dokážou člověka úplně zblbnout a než se nadějete, tak se upíšete na nehorázné splátky zaručeně nejlepšího spoření, pojištění, nebo super výrobku. Tohle by měli zakázat, když si takového člověka pustíte domů, těžko se ho zbavíte a někteří jsou i sprostí a vydírají ![]()
@milunka21 : taky mi paní volala, ze jsem v porodnici dostala ten family box ( nebo jak se to jmenuje, takový ten kufřík se vzorky ) a tam jsem vyplňovala adresu a ze taky pro me ma balíček a ze se pan staví ten a ten den. Tak jsem řekla, ze nebudeme doma a ona ze teda zavolá jindy. Jo a rodila jsem v Podolí. Tak jsem zvědavá, jestli bude volat zase ![]()
Jsou vytrvalí, pán (nabízel balíček a k tomu samozřejmě pojištění) mi volá co 14 dní dodnes
Dělám mrtvého brouka.
To máte dámy za to že vyplňujete ty kartičky. já jsem rodila 2× dostala jsem celkem 4 kufříky a nikdy jsem nic nevyplnila a taky se mi nikdy nikdo neozval ![]()
@milunka21 normálně bych ji vypakovala
tohle nemám ráda.. když se narodil kluk, tak první, co bylo, volali z pojišťovny.. ![]()