Náštěva s balíčkem

90
18.9.14 18:02

Náštěva s balíčkem

Před chvíli mi volala paní jestli jsem ta a ta a jestli sem porodila v nbk a znala moji adresu, řikala že jsme od nich dostaly balíček v porodnici a že pro nás ma další a že zítra přijede mi ho předat a popovidat si. Víc mi neřekla a vůbec nevim co si mam o tom myslet. Máte s tim taky nějaké zkušenosti? a co si o tom myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10584
18.9.14 18:03

A bude nabizet vyhodne pojisteni pro dite, jojo to zname.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.9.14 18:04

Zkušenost nemám. Paní bych zavolala zpět a řekla, ať nechodí. Bez tak ti bude něco nutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.9.14 18:06

Čekam že mi bude něco vnucovat a stejně nebudu doma :-D jen by mě zajímalo jestli se někomu stalo úplně to samé a jestli mi k tomu neřekne víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
18.9.14 18:07

Taky mi volala, taky jsem rodila v nbk a nesešla jsem se s ní, slušně jsem jí odmítla. Určitě do nás chce hustit informace o všelijakých produktech a pojistkách :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.9.14 18:08

M se ani neptala jestli může nebo ne, tak sem jí řekla dobu kdy nejsem doma, at se projede :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
18.9.14 18:10

@milunka21 mě volala několikrát ještě potom, nejdřív jsem měla opravdu angínu, potom mi volala, zda už jsem zdravá, že by se chtěla sejít a předat dcerce dárek, to jsem jí odmítla a stejně mi pak zkoušela ještě několikrát volat, až to zvedl přítel a řekl jí, že má špatné číslo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.9.14 18:15

Nejvíc mě štve že si společnosti nejenže předávají naše čísla, ale už i adresy. Volají mi s nabýdkami každý týden a ted se cpou i k nám domu. děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.9.14 18:16
@weyky píše:
@milunka21 mě volala několikrát ještě potom, nejdřív jsem měla opravdu angínu, potom mi volala, zda už jsem zdravá, že by se chtěla sejít a předat dcerce dárek, to jsem jí odmítla a stejně mi pak zkoušela ještě několikrát volat, až to zvedl přítel a řekl jí, že má špatné číslo :D

Může volat :-D zítra je přítel doma a ten si ji rád vychutná :-D nesnáší ty vtěrky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
18.9.14 18:18

Ono jak se hazi ta karticka z vudniho balicku do boxu v nemocnici, tam je psano, ze podpisem souhlasi, ze osobni udaje predaji tretim stranam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
18.9.14 18:19

Takovou zkušenost nemám, ale nám zase volali ( rodila jsem v Ostravě ) s nabídkou nějakých knížek zaměřených na péči a výchovu dětí, odmítla jsem a teď měl malý rok a volali zase, že malému k narozeninám udělují slevu na knihu o výchově ( určitě to bude velice akční a omezená nabídka ) řekla jsem že nemám zájem a baba mi to bez pozdravu vypnula :mrgreen: Já bych si je teda ale domů nezvala. Stejně když se člověk zamyslí, tak co by tak mohli dát jako dárek že? Nějaký ten vzorek mastičky, 4 vhlčené ubrousky, plenku a vzorek mlíka. Možná nějakou malinkou hračku a pak začne jejich strategie. Jsou na to školení, dokážou člověka úplně zblbnout a než se nadějete, tak se upíšete na nehorázné splátky zaručeně nejlepšího spoření, pojištění, nebo super výrobku. Tohle by měli zakázat, když si takového člověka pustíte domů, těžko se ho zbavíte a někteří jsou i sprostí a vydírají :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
18.9.14 18:20

@milunka21 : taky mi paní volala, ze jsem v porodnici dostala ten family box ( nebo jak se to jmenuje, takový ten kufřík se vzorky ) a tam jsem vyplňovala adresu a ze taky pro me ma balíček a ze se pan staví ten a ten den. Tak jsem řekla, ze nebudeme doma a ona ze teda zavolá jindy. Jo a rodila jsem v Podolí. Tak jsem zvědavá, jestli bude volat zase :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
18.9.14 19:25

Jsou vytrvalí, pán (nabízel balíček a k tomu samozřejmě pojištění) mi volá co 14 dní dodnes :roll: Dělám mrtvého brouka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
18.9.14 19:41

To máte dámy za to že vyplňujete ty kartičky. já jsem rodila 2× dostala jsem celkem 4 kufříky a nikdy jsem nic nevyplnila a taky se mi nikdy nikdo neozval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.9.14 19:47

@milunka21 normálně bych ji vypakovala :think: tohle nemám ráda.. když se narodil kluk, tak první, co bylo, volali z pojišťovny.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová