Dopis od soudu bez pruhu

Anonymní
17.9.14 21:44

dopis od soudu bez pruhu

Ahoj holky, mám bráchu.19 let..co dnes dostal dopis od soudu bez pruhu..
má to na poště ale neví od čeho to je…ale je mu ed pěkně zle..
Já myslela že to chodí s pruhem…stím zeleným..

ještě máme bráchu, nevlastního(jiný otec) a ten má dluh..nebydlí snáma, nehledá ho soud přes ladšího bráchu? I když by asi hledal nejdřív přes rodiče ne?

nebo netušíte co to muže být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12185
17.9.14 21:49

Nevim, co to muze byt, ale kdyz me prisel dopis od soudu, ze hledaji meho biologickeho otce, jestli o nem nevim, tak to byl dopis s pruhem. Ale je to uz asi 10 let zpatky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
17.9.14 21:55

A co takhle si ho převzít? Když je to bez pruhu, tak je to jen nějaký dotaz, žádost o nějaké sdělení…

Ale i kdyby byl s pruhem, nepřevzetím se nevyřeší vůbec nic, dopis by se tak jako tak považoval za doručený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
17.9.14 21:56

Myslím, že to bude jen nějaká žádost o informaci nebo tak něco. Určitě bych to převzal. Stejně funguje fikce doručení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.14 22:02

@fialína to převezme…ale zítra. dnes tu nebyl..jde o to že je chudák zkroušený :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13141
17.9.14 22:05
@Anonymní píše:
@fialína to převezme…ale zítra. dnes tu nebyl..jde o to že je chudák zkroušený :nevim:

a on něco provedl, že má takové myšlenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.14 22:08

@omites tvrdí že ne..ale tak jakoznáte to..já se třeba soudila..a tuhle mi přišel dopis od soudu se zeleným pruhem..po xy měsícíh mi přišel zelený pruh..a v tom byl jen a pouze jen složenka co jsem dokazovala cojsem platila :nevim: ale vylekala jsem se..takže pochopte,…
pak nás napadla teorie s tím druhým bráchou, ale tam se asi nejdřív ptají rodičů.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13141
17.9.14 22:15

Prosím, přestaňte si promítat různé hrůzy. Zkuste se uklidnit, hlavně bratr a řešit to, až ten dopis otevře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.14 22:18

Mně přišlo bez pruhu oznámení od soudu, že byl spis, kde jsem figurovala jako svědek a zároveň poškozená, předán soudci.
Nemůže někde figurovat jako svědek?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.14 22:20

No to neví..nic nikdy nepřišlo…ještě měl teda jednu záležitost přes soud..a to pokus o sebevraždu..tehdy ho hospitalizovali a pak předali do léčebny..a je to no půl roku zpět..(říkám že je hroznej nervák a vše ho sesype) ale bylo to v jiném okrese ten soud.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19790
18.9.14 07:36
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám bráchu.19 let..co dnes dostal dopis od soudu bez pruhu..
má to na poště ale neví od čeho to je…ale je mu ed pěkně zle..
Já myslela že to chodí s pruhem…stím zeleným..

ještě máme bráchu, nevlastního(jiný otec) a ten má dluh..nebydlí snáma, nehledá ho soud přes ladšího bráchu? I když by asi hledal nejdřív přes rodiče ne?

nebo netušíte co to muže být?

Tuším, že ho buď soud o něčem informuje, nebo po něm něco chce.

Dozví se to, až ten dopis otevře.

Radím tedy dopis vyzvednout, otevřít a přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
24.6.16 21:03

Ahoj, najde se tu nekdo, komu take prisla obalka bez pruhu od soudu? Take mam dopis na poste a nervim se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
24.6.16 21:37
@AniNevim píše:
Ahoj, najde se tu nekdo, komu take prisla obalka bez pruhu od soudu? Take mam dopis na poste a nervim se…

Tak si ho vyzvedni a přečti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
24.6.16 22:54

@eumedon to udelam, ale az zitra. Dnes uz byla posta zavrena… Do zitra musim prezit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.16 01:21
@AniNevim píše:
@eumedon to udelam, ale az zitra. Dnes uz byla posta zavrena… Do zitra musim prezit…
:mrgreen: :mrgreen: ozvi se, jestli žiješ :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová