Nástřih...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5575
31.8.11 14:06

Moni
Díky. Já mám teď snad syndrom hnízdění, furt uklízím, chci, abych to měla všechno nachystené (ale popravdě jenom furt přeroganizuju to, co už mám dávno uklizené) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
5.9.11 02:19

Já se teda nástřihu nevyhla, i když jsme masírovali jako diví. Eliška se totiž natočila, zvedla ručičku a musel se použít vax, jinak by se mi udusila. V té chvíli po mě mohli chtít cokoli a já bych jim to odkývala, takže nástřih proběhl a jsem za to ráda. Teď mám téměř dva měsíce po porodu, dělám v pohodě vše, nic mne nebolí a problémy taky nejsou :-)
Ale chápu tě, já se více než samotného porodu bála taky toho, že mne nastřihnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
5.9.11 22:49
arcanobacterium píše:
Moni
Díky. Já mám teď snad syndrom hnízdění, furt uklízím, chci, abych to měla všechno nachystené (ale popravdě jenom furt přeroganizuju to, co už mám dávno uklizené) :oops:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.9.11 18:35

Já jsem měla porody s nástřihem.Pravda je,že obě děti měly přes 4kg,tak to asi ani jinak nešlo a hlavně jsem to neřešila,šla jsem do porodnice s tím,že personálu věřím a nic jiného jsem si nepřipouštěla.Po nástřihu jsem neměla absolutně žádný problém,sedět i močit jsem mohla normálně:-)Co vím od kamarádek,co nebyly nastřižené,tak drobné oděrky je bolely rozhodně víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
6.11.11 15:39

ahoj,

ja jsem mela oba porody s „malym“ :zed: nastrihem (nechtela bych videt velky, protoze po tom malem si muzu „temer“ normalne sednout az ted (17 dni pote), prvni holcicka byla skoro o 1kg mensi nez druha a stejne me nastrih neminul :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí