Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Moni
Díky. Já mám teď snad syndrom hnízdění, furt uklízím, chci, abych to měla všechno nachystené (ale popravdě jenom furt přeroganizuju to, co už mám dávno uklizené) ![]()
Já se teda nástřihu nevyhla, i když jsme masírovali jako diví. Eliška se totiž natočila, zvedla ručičku a musel se použít vax, jinak by se mi udusila. V té chvíli po mě mohli chtít cokoli a já bych jim to odkývala, takže nástřih proběhl a jsem za to ráda. Teď mám téměř dva měsíce po porodu, dělám v pohodě vše, nic mne nebolí a problémy taky nejsou ![]()
Ale chápu tě, já se více než samotného porodu bála taky toho, že mne nastřihnou ![]()
arcanobacterium píše:
Moni
Díky. Já mám teď snad syndrom hnízdění, furt uklízím, chci, abych to měla všechno nachystené (ale popravdě jenom furt přeroganizuju to, co už mám dávno uklizené)
Já jsem měla porody s nástřihem.Pravda je,že obě děti měly přes 4kg,tak to asi ani jinak nešlo a hlavně jsem to neřešila,šla jsem do porodnice s tím,že personálu věřím a nic jiného jsem si nepřipouštěla.Po nástřihu jsem neměla absolutně žádný problém,sedět i močit jsem mohla normálně:-)Co vím od kamarádek,co nebyly nastřižené,tak drobné oděrky je bolely rozhodně víc.
ahoj,
ja jsem mela oba porody s „malym“
nastrihem (nechtela bych videt velky, protoze po tom malem si muzu „temer“ normalne sednout az ted (17 dni pote), prvni holcicka byla skoro o 1kg mensi nez druha a stejne me nastrih neminul ![]()