Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak v rozsudku je datum nástupu uvedeno. Takže od toho data. To není jako tady je trest do roka se dostavte…
V rozsudku je datum a místo nástupu. V ten den musí panáček zazvonit na vezeňskou bránu. Pokud to není v rozsudku, tak se asi čeká až se uvolní prična. Hned jak bude volná, přijde obsílka a panáček půjde…
@M-A píše:…tak vycházel jsem z toho, že se ptá nějaká ustaraná mamina kvůli nezbednému tatínkovi. Ale může se to týkat i panenky, samozřejmě
@Tecumseh panáček, a panenky do výkonu trestu nechodí?
@Tecumseh jo jako, je tady asi pravdepodobnejsi ze jde o muze, me „vyprovokoval“ ke komentáři ten panáček
![]()
Jen se chci zeptat. Můj syn má nastoupit do výkonu trestu, ale ve výzvě je špatné datum narození. Musí nastoupit?
@IvettaR píše:
Jen se chci zeptat. Můj syn má nastoupit do výkonu trestu, ale ve výzvě je špatné datum narození. Musí nastoupit?
Rozhodně je v jeho zájmu to řešit, aby pak nemusel čelit tomu, že se vyhýbal trestu.
Tak naopak bych z toho udělala výhodu až bude žádat o prominutí zbytku trestu… Že nastoupil i přes administrativní pochybení… Do lochu se nechce nikomu, ale jestli je aspoň trochu chytrý, což asi tak horký nebude, tak by měl myslet na budoucnost…
Zdravím, zajímalo by mě, jaká je nástupní doba do výkonu trestu, od trestního řízení, kde se vynesl nepodmíněný rozsudek.