Nástup do vykonu trestu

Anonymní
9.3.20 10:25

Nástup do vykonu trestu

Zdravím, zajímalo by mě, jaká je nástupní doba do výkonu trestu, od trestního řízení, kde se vynesl nepodmíněný rozsudek.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
9.3.20 10:38

Tak v rozsudku je datum nástupu uvedeno. Takže od toho data. To není jako tady je trest do roka se dostavte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
9.3.20 10:52

...

V rozsudku je datum a místo nástupu. V ten den musí panáček zazvonit na vezeňskou bránu. Pokud to není v rozsudku, tak se asi čeká až se uvolní prična. Hned jak bude volná, přijde obsílka a panáček půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
9.3.20 10:58

@Tecumseh panáček, a panenky do výkonu trestu nechodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
9.3.20 11:01
@M-A píše:
@Tecumseh panáček, a panenky do výkonu trestu nechodí?
…tak vycházel jsem z toho, že se ptá nějaká ustaraná mamina kvůli nezbednému tatínkovi. Ale může se to týkat i panenky, samozřejmě :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
9.3.20 11:05

@Tecumseh jo jako, je tady asi pravdepodobnejsi ze jde o muze, me „vyprovokoval“ ke komentáři ten panáček :oops: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.9.20 11:28

Jen se chci zeptat. Můj syn má nastoupit do výkonu trestu, ale ve výzvě je špatné datum narození. Musí nastoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
27.9.20 11:39

@IvettaR
nemusí, jejich chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
27.9.20 11:50
@IvettaR píše:
Jen se chci zeptat. Můj syn má nastoupit do výkonu trestu, ale ve výzvě je špatné datum narození. Musí nastoupit?

Rozhodně je v jeho zájmu to řešit, aby pak nemusel čelit tomu, že se vyhýbal trestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.20 12:06

Tak naopak bych z toho udělala výhodu až bude žádat o prominutí zbytku trestu… Že nastoupil i přes administrativní pochybení… Do lochu se nechce nikomu, ale jestli je aspoň trochu chytrý, což asi tak horký nebude, tak by měl myslet na budoucnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová