Naštvaná a smutná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3708
30.8.21 19:58
@Anonymní píše:
Ahoj, holky. Budu se snažit trošku zkráceně. Syn - čerstvě 18 měsíců. Na nočník ho nenutím, chtěla jsem tomu dát čas a začít za pár dní. Dnešní hovor od mojí babičky je jí (70) jestli učím na nočník. Odpovídám úplně v klidu, že za pár dní chceme zažít a chystáme se. Na to mi odpověděla, že se bavili s tetou, že její syn byl v 18mes. Úplně bez plen. Zase odpovídám, že každé dítě je jiné, každá máma pozná, kdy je ten čas. (Malému se věnuju, co můžu, tím jsem si jistá). A nemám ráda, když se děti srovnávají.
Začala mít řeči, že se o tom včera bavily a neučíme ho k ničemu. Obě dvě strašný drbny, mimochodem. Slyšel to chlap a oba jsme nechápali. Žijeme si nadprůměrně a malej je u nás na prvním místě.
Každopádně jsem řekla, že takhle teda ne a malýho neuvidí. Na to řekla " Tak ať, je mi to jedno". (Měli jsme tam jet v neděli) je pořád doma, nikam nechodí, tak aby malýho aspoň na chvíli viděla. No nečekala jsem to. Položila jsem to a rozbrečela se. Každopádně chci s oběma ukončit úplně kontakt. Zachovali by jste se stejně?
Ještě podotknu, že to není poprvé co slyším „někdo cizí to uměl daleko dřív“.

Já tedy nechápu, jak se chováš. Doufám, že moje snacha nebude takhle přemýšlet a trestat mě nějakými zákazy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3708
30.8.21 20:06

A teda docela koukám, jak tady prarodiče titulujete, bába, babka, ať sklapne, nebo babka bude dobrá…
Já jsem asi z jiný planety.
Když jsem byla mladá máma, a je to už fakt dlouho, prvně jsme bydleli u manželových rodičů a bydlela tam ještě tchánova maminka. Vůbec jsme nevycházeli, bylo to dost děsný. Já mládě 20 roků s miminem, oni dvě proti mě, všechno jsem dělala špatně. Nakonec jsme se odstěhovali, jinak bychom se snad rozvedli. Ale takhle jsem rodičům mým ani manželovo neříkala nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.8.21 10:15

A já jsem tchyni poslouchala takhle rok a půl. Místo pomazlení a přivítání ve dveřích hned vzdechy: hmmm a já se taak těšila, že už bude chodit na nočník. Noo a zkuste si to chodit v plinkach celý den ve 30st :lol: to říkala i v prosinci. :mrgreen: no a tak řekla povinnou větu a bylo. Tak to je. :nevim: teď zas začíná, když je nočník za náma, jestli s tím klukem doma mluvíme. Muž jí odpověděl, že to nám nikdo neřekl, že se to má a píšeme si sms. Zasmějeme se a je klid. Ona je čtvrt hoďky načuřená a pak se jede dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109911
31.8.21 10:21
@Anonymní píše:
Ahoj, holky. Budu se snažit trošku zkráceně. Syn - čerstvě 18 měsíců. Na nočník ho nenutím, chtěla jsem tomu dát čas a začít za pár dní. Dnešní hovor od mojí babičky je jí (70) jestli učím na nočník. Odpovídám úplně v klidu, že za pár dní chceme zažít a chystáme se. Na to mi odpověděla, že se bavili s tetou, že její syn byl v 18mes. Úplně bez plen. Zase odpovídám, že každé dítě je jiné, každá máma pozná, kdy je ten čas. (Malému se věnuju, co můžu, tím jsem si jistá). A nemám ráda, když se děti srovnávají.
Začala mít řeči, že se o tom včera bavily a neučíme ho k ničemu. Obě dvě strašný drbny, mimochodem. Slyšel to chlap a oba jsme nechápali. Žijeme si nadprůměrně a malej je u nás na prvním místě.
Každopádně jsem řekla, že takhle teda ne a malýho neuvidí. Na to řekla " Tak ať, je mi to jedno". (Měli jsme tam jet v neděli) je pořád doma, nikam nechodí, tak aby malýho aspoň na chvíli viděla. No nečekala jsem to. Položila jsem to a rozbrečela se. Každopádně chci s oběma ukončit úplně kontakt. Zachovali by jste se stejně?
Ještě podotknu, že to není poprvé co slyším „někdo cizí to uměl daleko dřív“.

No jasne, protoze ma nejdo jinej nazor, tak s nim utni kontakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect