Naštvaná kamarádka

3.8.21 08:05

Naštvaná kamarádka

Stala se mi nepříjemná věc. Před měsícem jsem kamarádce slíbila, že s ní půjdu minulou neděli na jednu akci. Potom mi to asi dvakrát připomínala. Jenže pak přišel přítel s tím, že bychom mohli v tu neděli někam jet. Já nadšená souhlasila a kamarádka se mi absolutně vykouřila z hlavy. Uvědomila jsem si to až v sobotu večer, když se mě ptala, kdy se zítra sejdeme. Já jsem z toho byla tak v šoku, že jsem jí odepsala, že jedu s přítelem do přírody. Ano, byla to chyba, měla jsem si něco vymyslet a vyřešit to jinak, třeba zrušit přítele. Kamarádka mi jenom odepsala, že OK, že chápe, že mám málo času, že si to měla uvědomit a neměla mě s tím otravovat. Byly jsme spolu domluvené koncem měsíce ještě na jednu akci. Chtěla jsem to včera večer napravit a napsala jí, kdy je ta akce, že se musíme domluvit. Ona mi jenom odepsala, ať to neřeším, že neměla právo po mě chtít ať tam s ní chodím, že mám svou rodinu a ona mě nechce otravovat. A já teď nevím, jak to napravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
meduzka23
3.8.21 08:09

To jako vážně potřebuješ radu, jak si to u kamarádky vyžehlit?

• Citovat
  • Upravit
2963
3.8.21 08:10

No já bych taky byla naštvaná. Měla si s ní jít, když ses s ní domluvila a příteli říct, že půjdete jindy. :nevim:

Mám taky takovou podobnou kamarádku. Taky jsem s ní byla domluvená na akci a ona nakonec, že radši bude doma s rodinou. :roll:

Tak jí zkus pozvat ty na akci a už kamarádku neodbývej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.21 08:13
@Mgree píše:
No já bych taky byla naštvaná. Měla si s ní jít, když ses s ní domluvila a příteli říct, že půjdete jindy. :nevim:

Mám taky takovou podobnou kamarádku. Taky jsem s ní byla domluvená na akci a ona nakonec, že radši bude doma s rodinou. :roll:

Tak jí zkus pozvat ty na akci a už kamarádku neodbývej. ;)

No já ji právě chtěla pozvat, ale ona napsala to s tím neotravováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
3.8.21 08:14
@karleeta92 píše:
No já ji právě chtěla pozvat, ale ona napsala to s tím neotravováním.

A co se jí první omluvit?

• Citovat
  • Upravit
3.8.21 08:15
@meduzka23 píše:
A co se jí první omluvit?

Pochopitelně jsem se jí omluvila. Jenže ona je taková, že hodně dbá na důvěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.8.21 08:17
@Mgree píše:

Mám taky takovou podobnou kamarádku. Taky jsem s ní byla domluvená na akci a ona nakonec, že radši bude doma s rodinou:roll:

Tak jí zkus pozvat ty na akci a už kamarádku neodbývej. ;)

Tak rodina je snad ale opravdu přednější, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.8.21 08:19
@karleeta92 píše:

Dej tomu čas. Hlavně jí teď nebombarduj smskama, to je kolikrát úplně k vzteku. Jestli jste opravdové kamarádky, tak to přebolí.

A příště - pokud máš akce, které se ti kryjou a na tu původně domluvenou se ti nechce, tak se na něco vymluv. Bílé lži v těchto případech jsou fakt žádoucí. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1059
3.8.21 08:19

Kolik Vam je? Takovy “ problemy” jsme mely jako pubertacky. Skleroza, neschopnost se omluvit, uvedomit si priority a hlavne zacit resit normalni situace…
Proste za ni dojed, dovez neco dobryho a omluv se ji. Pokecejte a kdyz se na necem domluvite tak si to zapis a dodrz to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40410
3.8.21 08:20
@karleeta92 píše:
Stala se mi nepříjemná věc. Před měsícem jsem kamarádce slíbila, že s ní půjdu minulou neděli na jednu akci. Potom mi to asi dvakrát připomínala. Jenže pak přišel přítel s tím, že bychom mohli v tu neděli někam jet. Já nadšená souhlasila a kamarádka se mi absolutně vykouřila z hlavy. Uvědomila jsem si to až v sobotu večer, když se mě ptala, kdy se zítra sejdeme. Já jsem z toho byla tak v šoku, že jsem jí odepsala, že jedu s přítelem do přírody. Ano, byla to chyba, měla jsem si něco vymyslet a vyřešit to jinak, třeba zrušit přítele. Kamarádka mi jenom odepsala, že OK, že chápe, že mám málo času, že si to měla uvědomit a neměla mě s tím otravovat. Byly jsme spolu domluvené koncem měsíce ještě na jednu akci. Chtěla jsem to včera večer napravit a napsala jí, kdy je ta akce, že se musíme domluvit. Ona mi jenom odepsala, ať to neřeším, že neměla právo po mě chtít ať tam s ní chodím, že mám svou rodinu a ona mě nechce otravovat. A já teď nevím, jak to napravit.

Já tohle mám tak, že s kamarádkama chodím každý týden na chvilku na víno a hlavně té jedné, která mě už několikrát k ní zvala o víkendu, jsem na rovinu řekla, že nemám čas.
Kvůli rodině a příteli.

Takže to ví, stačí jí to tak, jak to je.

Nejlepší jednat na rovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
@karleeta92 píše:

Tak to je snad normální, že jí jde v přátelství o důvěru, ne? Já se kamarádce nedivím, že je naštvaná. Místo abys to zrušila s přítelem, tak to zrušíš s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2963

@juni29 S rodinou je pořád, se mnou ne. Ale někdo hold je ten typ, který je pořád jen s rodinou a nejde za celý rok nikam. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.8.21 08:24
@juni29 píše:

No to zrovna od tebe sedí. :mrgreen: Si tvůj nick pamatuju z diskuzí a podle toho co jsi psala bys ideálně veškeré příbuzné odřízla a manžel by měl jen držet pysk a sekat latinu. Šťastná rodinka hadr.

• Citovat
  • Upravit
4789
3.8.21 08:26
@juni29 píše:

Pokud to někdo tak má, tak ať se necpe na akce s přáteli a sedí doma s rodinou. Rodina má přednost u každého, ale ne každý má potřebu být jen zalezlý doma a nemít přátele. Podle mně do života patří všechno a je potřeba všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.8.21 08:28

@Mgree ja jsem takhle jednu kamarádku regulérně blokla. Rušila mi vse domluvené nebo raději nebrala telefon a dělala, ze nic domluvené nebylo. Hovořit po telefonu jen když jde s košem apod., když je doma, tak přece nemůže mluvit.
Jako chapu, na druhou stranu skakat jen podle ni, kdy si na mě udělá cas…
Takže tak.
Udělám se taky nedostupnou.
Vlastně teď vidím jak jsem byla trapná, když jsem navrhovala setkání. Proc jsem se furt snažila?

Příspěvek upraven 03.08.21 v 08:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová