Naštvaná kamarádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.8.21 09:16

Celkem chápu, pokud je zakladatelka mladinká, já to takhle měla cca do těch20..možná lehce nad, frajer zapískl a já rušila vše, i dlouho domluvené..ani jsem mu o tom neřekla, protože vím, že by mě nepodpořil…a chtěl by, abych dodržela slib. Dneska je to jinak a pokud v tom není nemoc dítěte nebo moje atp, držím sliby.
Furt se píše o rodině..ale tady šlo o přítele, vztah mezi nima neznám, třeba je na řeči o rodině ještě brzy.. jo..a v zapomenutí na původní slib tady nevěřím:-).
Omluvila bych se a čekala, asi to chce čas..a bude to klapat. Než se zas stane tohle:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
3.8.21 09:19

A taky pochybuji, že zakladatelka zapomněla na domluvenou akci. Kamarádka jí to připomínala a na to se nedá zapomenout, pokud zakladatelka nemá vyloženě problém s pamětí. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
3.8.21 09:29

@karleeta92 Teď už to nenapravíš, stalo se. Měla jsi spíš říct partnerovi, že jsi zapomněla na dlouho dohodnutou akci s kamarádkou a výlet s ním odložit. Kamarádce se nedivím, je teď z tvého přístupu zklamaná. Zažila jsem od bývalé kamarádky něco podobného, akorát ta zazděná akce byla moje svatba. Takže si dovedu představit, že kamarádka na tebe momentálně nemá náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.8.21 09:32
@juni29 píše:
Tak rodina je snad ale opravdu přednější, ne?

Jakože si něco domluvíš, ale pak to stronuješ, protože „rodina je přednější“? Tak si nic nedomlouvej, ne? A seď 100% času doma s rodinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.8.21 09:34

Byla bych naštvaná hodně, být kamarádkou. Když si něco naplánuješ, často se na to těšíš. A pokud tě ten druhý udržuje v tom, že to bude a pak přijde s tím, že vlastně nic, protože někam jede s přítelem, tak by to pro mne byla silná rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20902
3.8.21 10:07
@juni29 píše:
Ale tak je to podle mě správné. Od toho jsou rodina aby byli pořád spolu. My se s kamarádkami vidíme jenom jednou do roka, protože máme své rodiny a ty jsou pro nás na prvním místě. Můj expřítel měl takové snahy typu, že kamarádi jsou druhá rodina a byl to jeden z důvodů proč jsme se rozešli.

Hele dívejte, blázen :D tohle bych řekl, že už je regulérní diagnóza pro odborníky. A to děti pak zamknes ve sklepě? Máš kolem domu plot jak v koncentráku, aby ti náhodou neutikali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
3.8.21 10:12
@juni29 píše:
Ale tak je to podle mě správné. Od toho jsou rodina aby byli pořád spolu. My se s kamarádkami vidíme jenom jednou do roka, protože máme své rodiny a ty jsou pro nás na prvním místě. Můj expřítel měl takové snahy typu, že kamarádi jsou druhá rodina a byl to jeden z důvodů proč jsme se rozešli.

Paní vy jste blázen 8o Tvl ještě že moje úžasná rodina, se kterou trávím čas velmi ráda, není tak ujetá abychom byli „pořád spolu“. To by nás všechny udusilo. V každé rodině by měl mít někdo i nějaké přátelé, kamarády… Chudáci vaše děcka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20902
3.8.21 10:14
@Kakika píše:
Výrazně jsem omezila kontakt i s kamarádkou, která byla krutě nedochvilná. Vážně nemám čas na ni čekat někde 40 minut a víc pokaždé, když se domluvíme.

Na tohle funguje dobře jedna věc. Prostě se po 20 minutách sbalit a jít do pryč. A dotyčný si to příště rozmyslí, když pojede jen sem tam zbytečně, protože není schopný jít na čas. A nebo když bylo víc lidí, tak už se šlo a ať si nás pak honí a hledá kde chce, jeho problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
3.8.21 11:15

Taky bych byla naštvaná, kdyby mi takhle někdo nasliboval a na poslední chvíli do toho hodil vidle, a ještě z důvodu, že si vybere jiný program.
Ale zas to, že píše, že neměla právo tě s tím otravovat, chtít po tobě účast, to mi přijde taky poněkud švihlý, až ponižující…
Kamarádce se omluv a počkej, jestli omluvu přijme, víc asi dělat nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
3.8.21 11:26
@Kvestorka píše:
@karleeta92 Teď už to nenapravíš, stalo se. Měla jsi spíš říct partnerovi, že jsi zapomněla na dlouho dohodnutou akci s kamarádkou a výlet s ním odložit. Kamarádce se nedivím, je teď z tvého přístupu zklamaná. Zažila jsem od bývalé kamarádky něco podobného, akorát ta zazděná akce byla moje svatba. Takže si dovedu představit, že kamarádka na tebe momentálně nemá náladu.

taky jsem to zažila… takže kamarádku zakladatelky chápu, že je naštvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
3.8.21 13:52

@juni29 Pepík Fritzlů by měl radost.

• Citovat
  • Upravit
3.8.21 15:12
@Kvestorka píše:

Jenže to by zase byl naštvaný partner. Poslední dobou jsme se moc neviděli a nevím jak by se mu to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
3.8.21 15:18
@karleeta92 píše:
Jenže to by zase byl naštvaný partner. Poslední dobou jsme se moc neviděli a nevím jak by se mu to líbilo.

Jasně, takže předpokládám, že to není tak, že jsi zapomněla, že máš něco naplánovaného s kamarádkou. Tys jí normálně zazdila, protože příteli by se to nelíbilo, co? To se kamarádce opravdu nedivím, že už s tebou nechce nic plánovat. Co kdyby zas zrovna chtěl jet přítel na výlet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
3.8.21 15:24
@karleeta92 píše:

S kámoškou se rozluč. Sry, jestki vy byl naštvaný, tak je to blb a nevím jestli bych o takoveho stála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
3.8.21 15:25
@karleeta92 píše:

Tak v tom případě máš za přítele vola :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová