Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka
držim palečky, ať je tam ten správný bojovníček, který u tebe vydrží ![]()
@VerunkaK90 držím palce, ať se zadaří hned na poprvé! ![]()
@Jiřinkka Ahojky, tak sem tě asi viděla..:) @Sarah90 Děkuju moc…
Holky já teď nevím, vrátila jsem se z Natu a inseminace se dnes konat nebude..mám přijít v pátek..prý si mám rozmyslet jestli vůbec, protože tam mám tři folikuly a hrozí že bych mohla čekat i trojčátka a vzhledem k tomu jak jsem malá a drobná to může být veliký riziko a že by se narodily předčasně a mohli by mít nějakou poruchu..tak já jsem teď taková smutná z toho..máte některá skušenost? na pravé straně mám folikuly 17 a 14mm a na levé 15mm..sliznice je prý 3,5mm..jak by měla být velká?
@VerunkaK90 myslim ze jo.tak to je teda mazec, tak uvidis jak se rozhodnete, ale bylo by to asi hodne velke riziko.ja uz sem pres hodinu po a zatim dobry.sem zvedava az prijde doktorka a rekne kolik bylo vajicek a jaky byly spermie
@Sarah90 dekuji.snas tam bude ten spravny bojovnik, aby to cele vydrzel.uz sem pred hodinu po a zatim dobry.ani bricho mi neboli.pak dam vedet kolik bylo vajicek a jaky byly spermie
Holky, tak mame 13 vajicek a pry 10 spermii.ze pry jeste zkusi nejaky najit nebo pak rozmrazit
tak uvidime.mam si zitra zavolat co a jak.tak snad se zase ta jedna potvurka bojovnice bude drzet a vydrzi celou dobu
@Jiřinkka Tyjo ale to je dobré ne? to máte všeho hodně nebo ne?
@VerunkaK90 no tak vajicka jj, ale stema spermiema je to horsi. takhle by nemohly oplodnit vsechna vajicka
Holky a odebiral mi vajicka bouse a normalne pak semnou i mluvil a nemusela sem z nej nic pacit ![]()
@Jiřinkka no ale deset je až až nebo ne? já nevím jen co jsem etla, ěkde jsou rádi holky za jedno víš…tak jsem si myslela e je to odně..:) nevím fakt, nemám zkusenosti..já byla dnes u Švábka a maximalní spokojenost, už nechci k Boušemu..asi měl dnes dobrý den ![]()
@lucyter tak to je mi lito a jak to.tak to si sedela semnou v cekarne vid.ja tam dnes byla taky
@VerunkaK90 tak ja normalne chodim taky k svabkovi je skvelej.tak radi by sme, aby byly oplodneny vsechny vajicka, aby byla co nejvetsi sance, ze nejaky zbyde a budou mi ho moc zavest. a vy uz ste se nejak rozhodli?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď