Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lucyter tak to jo. a to si mela tolik vajicek, ze ti to hrozi
@Jiřinkka Tomu rozumím, držim palecky, zítra tedy už budeš vědět kolik je ok a kdy to bude?
Nechám si poradit od doktora a uvidíme..co jsem se ale doetla tak je hrozně malá pravděpodobnost trojek…holky chodili i se 4 nebo šesti (to uz bych nešla) a nepodařilo se vubec třeba nebo jedno nebo maximalne dve..lezim v tom cely den a ctu..asi to podstoupime kdyz doktor povoli a bude ta sliznice ok..jako nejde mi dohlavy že neřekl že je nízká proto atd..zrovna Švábek kterej vše ukaze skvele vysvetli..mluvil jen o těch 3 folikulech a rizikach…šance je malinka. takze asi fakt dotoho pujdeme..
@VerunkaK90 jo zitra budu vedet vic.tak uvidis v patek jak to bude.to unam, kdyz pak sedim u netu a vse hledas a pak se jen a jen desis toho co ctes
@Jiřinkka No i jsem si pobrečela že nejde prostě nic normálně u mě..už mě to děsně štve..bojim se ze se nikdy nedockam..
@VerunkaK90 to se nedivim, ze sis pobrecela.to vis, ze se dockas, kazda se dockame
@lucyter ty jj tolik.tak to se nedivim.to si musela mit pekne nafoukly bricho.ja jich mela pulku a nafoukla sem taky byla.tak odpocivej
@VerunkaK90 no 4 iui a po 1.ivf imuno a genetika, pak laparka a pak naštěstí úspěšné 2.ivf
Držím palce, pokud půjdete. Jinak já měla taky nízkou sliznici.Daji ti když tak léky, kdyby byla nízká moc
@Jiřinkka a vy máte zamrazené spermie? Jinak hezký počet vajíček, o takovém počtu si já mohla nechat vždy jen zdát. Drzim palce, i když traktor vám asi neudělají
, tak snad bude mít malej radost i ze sourozence
@lucyter držím palce, aby to hyperstimulak nebyl a aby to už vyslo
Holky, nevite kdy má Švábek dovolenou? začátkem srpna jdu na imuno, tak jsme se u něj chtěli zastavit ukázat mu Adelku. ![]()
@ivre To se dá zachránit lékem? já si myslela že z toho nic nebude když bude nízá ![]()
@Jiřinkka Musí tyjo! ale ty nálady no, nahoru, dolu pořád dokola..
@ivre jj uz pred prvnim ivf sme si nechali zamrazit spermie, kdyz sli, tak pro jistotu.tak uvidime zitra jestli je rozmrazili nebo co udelali.to bohuzel nevim kdy ma svabek dovolenou.ted ji ma rokyta.no traktor to urcite nebude ![]()
@VerunkaK90 to mam ted taky, nalada nahoru a dolu, sem nervozni ze zitrka
@VerunkaK90 @Jiřinkka Holky držim palce, vim že se to snadno řiká, ale hlavně klid. Psychika dělá hodně.
Holky co ste byli těhu, taky vás boleli plosky nohou, mě ze dne na den bolí a je to masakr, asi jsme už hodně těžký
. Začínam 37 tejden, tak musim ještě vydržet.
Brala bych kdyby se rozhod přijít o chvilku dřív. No uvidíme.
@Lena45 dekuji.snazim se byt v klidu. trochu se mi to dari, kdyz mi rozptyluje ten muj malej rostak.
Muzou te bolet.me teda do konce tehu nic nebolelo, ale kazda to mame jiny.tak rekni manzelovi at ti namaze nohy, treba se ti trochu ulevi aspon trochu
@Lena45 mně taky bolely… masáže pomůžou, ale bohužel jen na chvilku. bolely mně i nějakou dobu po porodu.Ty brdo, to už máte za pár. moc držím palce, aby šlo vše bez problémů a porod jsi měla rychly
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď