Natures Purest bio sada povlečení

72
27.5.13 10:57

Natures Purest bio sada povleceni

Zvazujem nakup sady povleceni do detskej postielky od znacky Natures Purest. Je z bio bavlny ale cena je dost vysoka.

Ma niekto s skusenost s touto znackou a sadou povleceni? Stoji za investici?

http://www.elinka.eu/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
27.5.13 11:09
@hotmama píše:
Zvazujem nakup sady povleceni do detskej postielky od znacky Natures Purest. Je z bio bavlny ale cena je dost vysoka.

Ma niekto s skusenost s touto znackou a sadou povleceni? Stoji za investici?

http://www.elinka.eu/detail.php?…

Ahoj, zvažovala jsem koupi - spíš jako dar k narození syna. Nakonec jsem z ní ustoupila vzhledem k ceně. Koupila jsem 100% bavlnu od českého výrobce a spíš se zaměřila, aby chemikálie aj. toxiny nebyly v kosmetice, jídle a hračkách. To mi přišlo jako mnohem lepší investice.Ale jinak je krásn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.5.13 11:13

No, já jsem si to moc přála. Dostala jsem celý set jako svatební dar, je to opravdu nádherné, ale sama bych si to nekoupila za ty ceny. Navíc, je třeba se k tomu chovat opravdu šetrné, povlečení je asi 5 x použité a vyprane během půl roku a ma to zmolek jak blázen. A to jsem to prala na zaclonovy program s dvojnásobném avivaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.5.13 11:15

Podívala bych se na stránky přímo naturest, mají to tam levnější a větší výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
27.5.13 11:19

Navli a aku cesku znacku si prosim kupila? Hladam aj alternativy.
Kozmetiku a hracky z prirodnych materialov tiez zvazujem - ake znacky v kozmetike mas overene?
 Diky:)

@Navli píše:
Ahoj, zvažovala jsem koupi - spíš jako dar k narození syna. Nakonec jsem z ní ustoupila vzhledem k ceně. Koupila jsem 100% bavlnu od českého výrobce a spíš se zaměřila, aby chemikálie aj. toxiny nebyly v kosmetice, jídle a hračkách. To mi přišlo jako mnohem lepší investice.Ale jinak je krásn :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
27.5.13 11:22

Marie to je celkom prekvapujuce ze pranim sa to moze tak znicit. To asi len rucne, to by bola velka skoda za taku cenu:( Nejake ine moznosti (znacky) by si doporucila, pouzivas len Natures alebo striedas i s inym typom povlecenim?
Este som videla znacka Lotties and Aesthetic maju kvalitne lozni povleceni.

@MarieOVMUC píše:
No, já jsem si to moc přála. Dostala jsem celý set jako svatební dar, je to opravdu nádherné, ale sama bych si to nekoupila za ty ceny. Navíc, je třeba se k tomu chovat opravdu šetrné, povlečení je asi 5 x použité a vyprane během půl roku a ma to zmolek jak blázen. A to jsem to prala na zaclonovy program s dvojnásobném avivaze.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.5.13 11:28

No, já jsem koupila v detskemm obchodě dětské povlečení z bavlny s atestem asi za 500:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
27.5.13 11:32

Našla jsem si na Fleru 100% biobavlnu a z ní povlečení co se mi líbilo. Dostaneš se max. na 1500Kč a je to pěkný, fajn a mm dobrý pocit.

Jinak co mám já odzkoušené… ani jedno z dětí jsem nekoupala v žádném mycím prostředku max. jsme používali konopnou kosmetiku, když bylo potřeba a to Cannaderm - mají super konopný olej na mazaní a nebo krém proti opruzeninám. Lepší jsem nenašla. A nyní když je dcera velká kupuji 100% BIO oliv. olej a tím jen máznu po koupání, občas intim emulzi od Cannadermu. Jinak nic.

Hračky taky najdeš s atestem a různým složením…

Prostě nechci to přehánět v jedné oblasti a pak dát dítku v jiné xx chemie.. spíš tak nějak ve všech trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí