Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zvazujem nakup sady povleceni do detskej postielky od znacky Natures Purest. Je z bio bavlny ale cena je dost vysoka.
Ma niekto s skusenost s touto znackou a sadou povleceni? Stoji za investici?
@hotmama píše:
Zvazujem nakup sady povleceni do detskej postielky od znacky Natures Purest. Je z bio bavlny ale cena je dost vysoka.Ma niekto s skusenost s touto znackou a sadou povleceni? Stoji za investici?
http://www.elinka.eu/detail.php?…
Ahoj, zvažovala jsem koupi - spíš jako dar k narození syna. Nakonec jsem z ní ustoupila vzhledem k ceně. Koupila jsem 100% bavlnu od českého výrobce a spíš se zaměřila, aby chemikálie aj. toxiny nebyly v kosmetice, jídle a hračkách. To mi přišlo jako mnohem lepší investice.Ale jinak je krásn ![]()
No, já jsem si to moc přála. Dostala jsem celý set jako svatební dar, je to opravdu nádherné, ale sama bych si to nekoupila za ty ceny. Navíc, je třeba se k tomu chovat opravdu šetrné, povlečení je asi 5 x použité a vyprane během půl roku a ma to zmolek jak blázen. A to jsem to prala na zaclonovy program s dvojnásobném avivaze.
Podívala bych se na stránky přímo naturest, mají to tam levnější a větší výběr.
Navli a aku cesku znacku si prosim kupila? Hladam aj alternativy.
Kozmetiku a hracky z prirodnych materialov tiez zvazujem - ake znacky v kozmetike mas overene?
Diky:)
@Navli píše:
Ahoj, zvažovala jsem koupi - spíš jako dar k narození syna. Nakonec jsem z ní ustoupila vzhledem k ceně. Koupila jsem 100% bavlnu od českého výrobce a spíš se zaměřila, aby chemikálie aj. toxiny nebyly v kosmetice, jídle a hračkách. To mi přišlo jako mnohem lepší investice.Ale jinak je krásn
Marie to je celkom prekvapujuce ze pranim sa to moze tak znicit. To asi len rucne, to by bola velka skoda za taku cenu:( Nejake ine moznosti (znacky) by si doporucila, pouzivas len Natures alebo striedas i s inym typom povlecenim?
Este som videla znacka Lotties and Aesthetic maju kvalitne lozni povleceni.
@MarieOVMUC píše:
No, já jsem si to moc přála. Dostala jsem celý set jako svatební dar, je to opravdu nádherné, ale sama bych si to nekoupila za ty ceny. Navíc, je třeba se k tomu chovat opravdu šetrné, povlečení je asi 5 x použité a vyprane během půl roku a ma to zmolek jak blázen. A to jsem to prala na zaclonovy program s dvojnásobném avivaze.
No, já jsem koupila v detskemm obchodě dětské povlečení z bavlny s atestem asi za 500:-)
Našla jsem si na Fleru 100% biobavlnu a z ní povlečení co se mi líbilo. Dostaneš se max. na 1500Kč a je to pěkný, fajn a mm dobrý pocit.
Jinak co mám já odzkoušené… ani jedno z dětí jsem nekoupala v žádném mycím prostředku max. jsme používali konopnou kosmetiku, když bylo potřeba a to Cannaderm - mají super konopný olej na mazaní a nebo krém proti opruzeninám. Lepší jsem nenašla. A nyní když je dcera velká kupuji 100% BIO oliv. olej a tím jen máznu po koupání, občas intim emulzi od Cannadermu. Jinak nic.
Hračky taky najdeš s atestem a různým složením…
Prostě nechci to přehánět v jedné oblasti a pak dát dítku v jiné xx chemie.. spíš tak nějak ve všech trochu.