Náušnice kroužky

59398
10.1.13 18:43

náušnice kroužky

Valinka má 8m, náušnice má od 3m ale často někde zatrhne, má berušky a ty tykadla jsou problém, už jsme byla u zlatníka aby je srovnal, měla už tu jendu celou nakřivo. Zlatník hned že tak na 50% se to zlomí a oprava neni možná, super náušnice za 3,5 tisíce :(, srovnal a je to ok jenže ted jí jsou tak tak tak budu kupovat nové. Docela bych vzala kroužky a tak by mně zajímalo jestli se zatrhávají a co zapínání a hlavně když koupim průměr 13mm jestli to vydrží na pár let. nebo jestli máte zkušenost s jinýma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5251
10.1.13 19:28

http://www.stribro-eshop.cz/…y-24016.html

starší dvě holky mají tyto náušnice, jsem s nimi zatím spokojená, nerozepínají se, nezadrhávají, vypadají pěkně jemně. Malinká má zatím miminkovské po mě a sestřičkách, až doroste, pořídíme stejné nebo podobné, jako mají ségry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
11.1.13 09:14

:palec: nějaké takové se mě líbí. A co to zapínání? Takže by jí mohli vydržet pár let ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
11.1.13 09:28

Zapínání je takové, že se zacvaknou do sebe, je tam takový zobáček, drží to dobře. Zlatník co je od něj mám mi říkal, že kdyby se začli rozepínat, tak stačí přijít, že to sešteluje, ale ještě nebylo potřeba. Máme je asi od června loňského roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
11.1.13 09:34

@lokynka :* asi do nic půjdu ;), manžel řekl že jediná jeho podmínka je aby byli s červeným kamínkem a na těch kytičkách se mě zase líbí víc modrý a u kroužků mě přijde že vydrží nejdýl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
11.1.13 09:53

Mě se líbili s tmavěrůžovým kamínkem, ale bohužel jsme tu v okolí nesehnali, měli jen se světlerůžovým a nechtěla jsem to objednávat na internetu, ale jsou krásné, jemňoučké a určitě pár let vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
11.1.13 10:10

@lokynka já asi vezmu tyhle http://www.zlatnictvi-zlaticko.cz/…nky-6021-ck/ ted měla berušky s červenym kamínkem a ona má tmavé vlasy a hnědé oči tak ta červená k ní jde asi nejlépe. manžel růžovou nesnáší ale na oblečení už si zvyknul :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
11.1.13 10:14

Lokynka ty má dcera taká - jiná barva kamenů. Dávala jsem je kolem 2 roku předtím mněla dcera naušnice moje co jsem mněla jako malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.12.16 16:53

@Markéta80, tak jaké jste nakonec vybrali? Chystám se koupit neteři a líbí se mi právě kroužky, jste spokojené? Nikde se nezatrhávají?

• Citovat
  • Upravit
59398
2.12.16 16:59

@Klopotkova ač jsem je nechtěla že je má kde kdo tak jsem spokojená, nerozepnuli se za 4 roky ani jednou, nezatrhávají prostě super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.12.16 17:03
@Markéta80 píše:
@Klopotkova ač jsem je nechtěla že je má kde kdo tak jsem spokojená, nerozepnuli se za 4 roky ani jednou, nezatrhávají prostě super :palec:

Jsou moc hezké, něco takového si představuji, akorát se světle fialovými kamínky, já kdybych kupovala pro sebe nebo pro dceru/kterou nemám/, tak bych se nejspíš poohlídla v zastavárně a nechala vyčistit ultravukem, ušetřila bych, ale jelikož je to dárek, tak se to nehodí kupovat v zastavárně, tak koupím nové, asi přes internet.

Kolik jste za ně dali? Teď jsou ty ceny jinde a jak který obchod, ale ať mám představu a díky. :*

• Citovat
  • Upravit
59398
2.12.16 17:14

@Klopotkova http://www.zlatnictvi-zlaticko.cz/…e-051-00001/ tak po 4 letech cenový rozdíl 200 což neni taková hrůza. Já je brala za 2100. a jsou pořád jako nové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
2.12.16 17:56

@Markéta80 Ahojky, starší 9 ti letá má kroužky z bílého zlata již od 4 let a stále je má super, nezadrhávají, nikdy ji netlačily při spaní, nic. Jen z jedné náušnice časem vypadl jeden kamínek ( zezadu, tak to tak moc nejde vidět).
Naše druhá dcerka nedávno oslavila 2 roky, tak jí s manželem chceme koupit také kulaté náušnice a opět z bílého zlata akorát nejspíše v jiné barvičce. Jsme s tímhle typem náušnic nadmíru spokojení. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí