Maminky 9měsíčních prcků - pokec :-)

1266
10.1.13 11:09

Maminky 9 měs. prcků - POKEC :-)

Ahoj maminky 9 měsíčních prcků. Zakládám tuto diskusi na obyčejný pokec. Diskutovat můžem o čemkoli, co vás zajímá nebo se můžete i čímkoli pochlubit či poradit s jakýmkoli problémem. Věřím, že zde bude i zábava ;) Přeju hezký pokec, pojďme na to :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
20885
10.1.13 11:11

Nějak se nemám s čím chlubit.Bude nám brzo 9 měsíců a nic moc neumíme :mrgreen:

• načítám...
1266
10.1.13 11:15

@Bavi To vůbec nevadí, my jsme na tom podobně :mrgreen: Ještě se neplazíme, nelezem, nesedíme bez opory, na bříšku se otáčíme jen dokola a umíme paci paci. Ale neřeším to, jednou to přeci přijít musí :D

• načítám...
9090
10.1.13 11:16

Ahojky, kdy jsou narození vaši prcci?
Naše malá měla 9 měsíců 23.12. a doma je veselo :) Chvilku neposedí, s nostalgií vzpomínám na doby, kdy jen ležela a byl klid :D

• načítám...
4200
10.1.13 11:17

No malému je 8 a půl měsíce a dokáže tak sám sedět, sedat si, lozit, paci paci, opakovat jednoduché věci jako máma, táta atd. a mávat.

• načítám...
20885
10.1.13 11:18

@lussinka1984 fakt jo? Tak to jsme natom uplně stejně, my akorát neumíme zatím ani to paci paci :mrgreen:

• načítám...
1266
10.1.13 11:20

Náš Matěj je 18.4.2012, takže za týden bude mít 9m.

• načítám...
9090
10.1.13 11:21

Jinak naše Anička se umí otáčet, leze, občas i po čtyřech, před Vánoci si klekla a předevčírem si v ohrádce poprvé stoupla, ale hned zase „bourala“ :D Ale sama si nesedne a nějaké paci paci nebo mávání, to na ni zkouším už pár týdnů a zatím mě úspěšně ignoruje :lol: Máma neříká, občas z ní vypadne něco jako táta, vědomě a cíleně říká jenom " baf baf", na našeho psa, jinak vykládá vše možný ale svou řečí :D

• načítám...
1266
10.1.13 11:25

@Verca1989 Náš vykládá jenom svou řečí :mrgreen:

• načítám...
1048
10.1.13 11:25

Ahoj, my se taky hlásíme:-) 26.12. nám bylo 9 měsíců:-) Jinak se plazíme jako voják, houpeme se občas na kolínkách, povídáme dvojslabičná slůvka, teď nejčastěji tygly tygly :D :D Holky když už jsme tady takhle pěkně, co dáváte papat prckům? Já četla někde, že dávají chleba třeba atd..Já teda prckovi dávám k snídani mlíko, k sváče přesnídávku nebo rozmačkanej banán s mandarinkou, dětský jogurt atd. K obědu maso se zeleninkou a přílohou- všechno rozmixované na menší kousky, k sváče zase mlíko a k véče kašičku. Dáváte třeba už normální jogurt? co je pravdy na tom, že by do roka neměli vůbec kravské mléko? :) dík moc :)

• načítám...
20885
10.1.13 11:29

Taky melem jen svou hatmatilkou :mrgreen: Jogurt dávám od 8.měsíce, zatím jen bílé. Chleba jsem dala jednou a taky ji to jelo

• načítám...
9090
10.1.13 11:30

@slunicko83 kravské mléko by se opravdu nemělo ale klasický bílý jogurt nevadí. Já bílej jogurt dávám asi od 8mi měsíců, samotnej, tak ho má malá nejradši. Jinak ráno kojím, pak dostane svačinu, buď jogurt nebo přesnídávku, popř. banán, chleba jsem taky zkoušela ale zatím jí to moc nešmakuje. Na oběd masozeleninu s přílohou, pak odpoledne má další svačinu, podle toho co měla ráno, snažím se to střídat. No a večer taky kaši :)

• načítám...
852
10.1.13 11:33

Nám bylo 9 měsíců 21. prosince :-))) už obejdeme postýlku, sedíme pěkně, mluvení nám teda nejde, ani z nás nejdou slabiky, pá pá ovládáme, ale místo paci paci je to spíš buch buch po ručičkách :-))))))))) a s tím jídlem, nám paní doktorka řekla, že když už máme zoubky (teď nám roste už osmý), tak klidně můžeme na svačinku chleba s lučinou nebo tvrdý sýr. A jogurty můžeme dávat taky, akorát to nesmí být tučný jogurty a musí mít krátkou dobu trvanlivosti (máme výhodu, mají tu dva druhy, oba vyrábí ve Žďáře a mají se spotřebovat do tří dnů). S tím kravským mlékem jsem to taky slyšela, ale nepátrala jsem po tom, jak to je, protože zatím ještě kojíme :-)))

• načítám...
47
10.1.13 11:34

Ahoj holky, tak Štěpánce je 8,5 měsíce, sedí s oporou jedné ruky, leze, snaží si stoupat, takže furt padá a furt řve :lol: vykládá vše možné - máma, táta, dáda, bába… řekla bych, že trochu cíleně je jenom máma a táta. Dneska prvně ukázala jak je veliká (z toho mám moc velkou radost) a paci paci jí hodně zajímá, ale nic víc. Ale na co bych se vás chtěla zeptat je separační úzkost. Má to probíhat v osmém měsíci, malá to má asi teď, těžko říct :nevim: Jak to u vás probíhalo a jak dlouho to trvalo. Díky :kytka:

• načítám...
95
10.1.13 11:36
@Verca1989 píše:
Ahojky, kdy jsou narození vaši prcci?
Naše malá měla 9 měsíců 23.12. a doma je veselo :) Chvilku neposedí, s nostalgií vzpomínám na doby, kdy jen ležela a byl klid :D

Jééé tak to máme úplně stejně starý prcky, náš malej taky měl 9 měsíců 23.12 :-) Přesně jak píšeš, chvilku neposedí, strašně žívé dítě. Už sedí, stojí, běhá v chodítku, dělá tany tany, žvatlá…fakt nechápu kde bere tu energii

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby