Náušnice pro prcka

23.12.22 20:39

Náušnice pro prcka

Ahoj holky, s přítelem máme 10ti měsíčního chlapečka. Přítel nedávno přišel s tím, že by chtěl malýmu dát náušnici do ucha. (Sám jí má :D ). Já vlastně ani nebyla nijak proti, líbí se mi to, ale bojim se reakce okolí. Sice je to jen dirka, když nebude chtít, časem si může náušnici sundat. Máme pro něj pod stromeček takovej malinkej kroužek. Kde jste nechali píchnout ouška vašim mimčům a jak to snášelo okolí, jestli teda má někdo podobnou zkušenost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5018
23.12.22 20:45

Počkejte až vyroste, třeba ocení radši piercing prince Albert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
23.12.22 20:45

U chlapečka mi náušnička přijde zvláštní.
A i dost divná, když člověk uváží, jaký význam měla zlatá náušnice v uchu pro muže.

• Citovat
  • Upravit
15903
23.12.22 20:52

@lucabrozkova Náušnice jsem nechala nastrelit u doktorky, dceři. Klukovi bych náušnici nedala, to podle mě dělá jen určitá sociální skupina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
23.12.22 20:53

Ja bych v zivote nenechala propichnout usi ani sve holcicce, teprve az se sama rozhodne… a u chlapecka to radsi nekomentuju 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5910
23.12.22 20:55

Chudák kluk. Dírka mu později nezaroste, takže pořád bude mít v uchu dírku, i když si náušnici vyndá. Hlavně tedy chlap s náušnicí v uchu působí jako homosexuál. Proti nim nic nemám, ale nemyslím, že je dobrý nápad kluka už jako mimino takhle označkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37200
23.12.22 20:57
@lucabrozkova píše:
Ahoj holky, s přítelem máme 10ti měsíčního chlapečka. Přítel nedávno přišel s tím, že by chtěl malýmu dát náušnici do ucha. (Sám jí má :D ). Já vlastně ani nebyla nijak proti, líbí se mi to, ale bojim se reakce okolí. Sice je to jen dirka, když nebude chtít, časem si může náušnici sundat. Máme pro něj pod stromeček takovej malinkej kroužek. Kde jste nechali píchnout ouška vašim mimčům a jak to snášelo okolí, jestli teda má někdo podobnou zkušenost. :)

Stejně tak když ji bude chtít tak si může nechat ucho propíchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
23.12.22 21:20

@lucabrozkova Dceři jsem nechala nastřelit a mám s tím dobrou zkušenost, klukovi, pokud bych se pro to rozhodla, bych nechala nastřelit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16796
23.12.22 21:49

Kojenec s náušnicí ve mě vyvolává vztek nad nerozumností rodičů. Pokud musíte udělat z dítěte exota, nechte mu narůst vlasy po pás, to se dá spravit během hodiny. Naušnice není dárek pro dítě, je to sobecký dar pro rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
23.12.22 21:52
@lucabrozkova píše:
Ahoj holky, s přítelem máme 10ti měsíčního chlapečka. Přítel nedávno přišel s tím, že by chtěl malýmu dát náušnici do ucha. (Sám jí má :D ). Já vlastně ani nebyla nijak proti, líbí se mi to, ale bojim se reakce okolí. Sice je to jen dirka, když nebude chtít, časem si může náušnici sundat. Máme pro něj pod stromeček takovej malinkej kroužek. Kde jste nechali píchnout ouška vašim mimčům a jak to snášelo okolí, jestli teda má někdo podobnou zkušenost. :)

Co jste za sociální skupinu? V mé bublině náušnice nikdo naštěstí nenosí. Přijde mi to dost primitivní, ale budiž! Ale vnucovat to miminku? Ještě ho chudáka rovnou nechte potetovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
23.12.22 21:53

@lucabrozkova klukovi jsem nenastrelovala, ale několik mých ex mělo náušnice, kroužek teda ne, ale takhle, okolí má vždycky kecy na věci, co vybočují z normálu, ale oni si zvyknou ;) jen bych prozkoumala, které to ucho značí ty gaye a nechala bych píchnout to druhé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.22 22:23
@welovefashion píše:
@lucabrozkova klukovi jsem nenastrelovala, ale několik mých ex mělo náušnice, kroužek teda ne, ale takhle, okolí má vždycky kecy na věci, co vybočují z normálu, ale oni si zvyknou ;) jen bych prozkoumala, které to ucho značí ty gaye a nechala bych píchnout to druhé :mrgreen:

Myslím, že v pravém mají gayové… Jinak též jsem měla bývalé s naušncí… a přišlo mi to sexy :lol: ale na malém chlapečkovi? Bude jak exot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.12.22 22:23

Dcery mají náušnice od porodnice. Mám opravdu holky. Dávno jsou větší parádnice, než jejich mamka :pankac:. Tolik náušnic co mají a střídají. To ani nemám.
Ale u kluka se mi náušnice nelíbí. Jak se mi nelíbí holčička, děvče bez náušnic. Tak u kluků to mám opačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.22 01:19
@Kelsey píše:
Dcery mají náušnice od porodnice. Mám opravdu holky. Dávno jsou větší parádnice, než jejich mamka :pankac:. Tolik náušnic co mají a střídají. To ani nemám.
Ale u kluka se mi náušnice nelíbí. Jak se mi nelíbí holčička, děvče bez náušnic. Tak u kluků to mám opačně.

Souhlas. Holčičky bez naušnic se mi též nelíbí, pamatuji si ještě na základce, jak některé moje spolužačky neměly uši propíchlé… A některé to fakt trápilo, přišly si málo holčičí, nebo jak to říct… To je zas opačný extrém, stejně jako chlapeček s propíchlým uchem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
24.12.22 01:56

@lucabrozkova podle mě je každého věc jestli a kde chce nosit náušnici, ale měl by si o tom rozhodnout sám. Pořád ale žijeme v nějaké společnosti, která na podobné věci určitým způsobem reaguje a jelikož asi ani jeden z Vás dospělých netuší jak dokážou být ostatní děti a rodiče ostatních dětí řekněme slušně necitlivý, může se lehce stát, že Váš syn dostane nálepku buzeranta třeba už ve 3 letech prvního kolektivu ve školce, nebo od starších dětí z konzervativních rodin či důchodců v okolí a Vy se o tom třeba ani nemusíte dozvědět, protože řeči a narážky budou mít jen na něj. Asi bych to nechala až nabere trochu rozumu na čas, kdy bude chtít náušnici nosit sám. A nastřelení dnes dělají skoro všude a v každém věku. Zeptej se přítele odkdy on začal nosit náušnici, dost pochybuju, že by mu jí rodiče dávali odmalička. Argument, že si jí může kdykoli sundat není beze stopy, zvlášť nálepka od okolí tak lehce sundat nepůjde, lepší argument je, že si může náušnici kdykoli nandat když jí bude chtít nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí