Hlavička miminka: Rovnat speciálním polštářkem?

417
22.12.22 08:26

Hlavička miminka...

Ahojky holky… ;) Chci se jen zeptat myslíte že má smysl pořizovat takovej ten polštářek proti oche hlavičce 5 měsíčnímu mimcu? ;) Malej se zatím na bříško nepřetáčí na bříšku si chvíli hrát vydrží tak 20 min pak většinou chce na záda…Polohuji ho a zazim myslím ze dobrý. Jakp trochu vzadu má místo kde to má placatejsi ale mylsim ze to není nic hrozného…Má tam i plešku… :D ;) Ale zatím mylsim ze hlavička ok ne? Tak mi jen zajímá jaký máte názor na ten polštářek a jeslti to má smysl. A do kdy se hlavička srovnává. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
22.12.22 08:43

Nema. Syn to mel horsi a srovnali jsme ji i bez toho. Pokud preferuje jednu stranu, tak je potreba s fyzio resit pricinu a pak to dite bude pokladat hlavu prirozene. Polstar pricinu neodstrani. Syn mel bloklou celou jednu polovinu tela, potreboval cvicit, ne podkladat. Zatim muzes pretocit, kdyz spi a domluvit to fyzio, at se na nej podivaji.
Jinak mi prijde u vas vyraznejsi asymentrie jen na jedne fotce, to mozne je jen blby uhel, takze to nejspis nijak zasadni problem nebude. Srovnava se to, nez ta hlava sroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
22.12.22 09:07

Me prijde ze ma celkem normalni hlavu. Dcera mela vzadu placku, a jak ji narostly vlasy tak se to „zamaskovalo“. Vypada normalne, nikdo nemame hlavu do kulata. Respektive ne vsichni. Ja kdyz si jedu rukou od shora dolu, tak mi taky nepřijde ze mam buhvi jakou kouli. :) Polstarek je pro novorozence.

• Citovat
  • Upravit
417
22.12.22 09:36

@beruska9 Nepreferuje žádnou stranu…Střídá je tak nejak sám…
Jo na ty jedny fotce to vypadá že to má dost…Ale na ostatních to vidět není takže spíš jen špatný úhel. ono taky jak je buclatej tak možná zmtim že to vypadá ajakoby mu to nabazovalo na krk.😁Teď sem to vyfotila takže to má takto…Dneska…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.12.22 09:51

Tak pokud nepreferuje jednu stranu, nejspis neni potreba nic resit. Dokonale symetrickou hlavu nema nikdo. A za chvili se bude kutalet, to uz bych se fakt na nejaky polstarek vybodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
22.12.22 09:55

Nemá smysl, nemá slehlou hlavu. Dcera má takový tvar od přírody. Nemá někdo v rodině takovou hlavu? Chlapeček celkově vypadá, že bude mohutně stavěný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.12.22 10:01

@Fiducia Jakou hlavu myslíte jestli nema. nwkdo v rodině? Jako co konkrétně myslíte???No přítel. ma 190 cm takže žádný prcek to nebude malej.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
22.12.22 10:18

@Tereza2609 tvar hlavy prostě. To se dědí stejně, jako cokoli :lol:
Tady na obrázku je vidět, co myslím. Někdo tam tu plochu prostě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.12.22 10:20

Na fotkách mi to nepřijde nijak hrozné. Za chvilku se bude neustále vrtět, otáček, moc to na polštářku nevydrží. A drobné nedokonalosti zakryjí vlasy. Jestli ti to pořád vrtá hlavou, zeptej se na názor vašeho pediatra, on to přece jen vidí naživo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
22.12.22 10:20

Za mě je ten tvar hlavy v pořádku. Má jí běžně slehlou. To se srovná. Nemá jí vůbec šišatou, takže lze usoudit, že nepreferuje jednu stranu. Dobře, že to hlídáš a zajímáš se :palec:

• Citovat
  • Upravit
3819
22.12.22 10:53

Bud v klidu. Normalni miminko s normalni hlavickou. Moje holky mely uplne stejnou - taky vzadu trosku oplostelou ( i manzel ma vzadu trosku placku, coz je videt protoze si holi plesku). Ne kazdy ma klenutou lebku jako Nefertiti ( v Egypte to bylo pry znakem krasy :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.12.22 15:05

Takze to nemam řešit a být v klidu ju??? ;) Jo tka přes den se snažím když usne mu tu hlavičku otáček. jamo že jedno spaní ať je víc na jedné straně a další spaní na druhé..V noci ho nechávám on většinou spi budnna jedny nebo na druhy…ze by spal.jako rovné s hlavou to málokdy… ;) A i přesto má. vzadu cd plesaty…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.12.22 15:06

Ono jako asi úplně tomu zabránit taky nejde… ;) Tohle.jsou fotky z dneška… :pocitac: Nvm jestli se zobrazili v predchozi zprávě…;-)takže na polstarek prdim teda.. ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.12.22 15:37
@Tereza2609 píše:
Ono jako asi úplně tomu zabránit taky nejde… ;) Tohle.jsou fotky z dneška… :pocitac: Nvm jestli se zobrazili v predchozi zprávě…;-)takže na polstarek prdim teda.. ;) ;) ;)

Jsi paranoidní. Má úplně normální hlavičku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.12.22 15:42
@Fiducia píše:
@Tereza2609 tvar hlavy prostě. To se dědí stejně, jako cokoli :lol:
Tady na obrázku je vidět, co myslím. Někdo tam tu plochu prostě má.

Zajímavé. Už jsem se zajímala dříve o tvar hlavy svého syna. Úplně nejvíce se podobá mediteránnímu typu. Ale popis moc nesedí. Například má velké modré oči. Je hodně štíhlý. Výška zatím 170 cm, 14 let. I když předky má z mé strany ze Západní Evropy. :nevim: Stejně nikdo nejsme čistokrevný Slovan. Můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí