Punčocháče pro novorozence?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
455
22.12.22 00:44

Punčocháče pro novorozence?

Ahoj :) Přišla jsem si pro radu, v půlce ledna mam termín prvního porodu. Zítra si chci nachystat tašku i oblečení pro malou na cestu domu. Mam pro ni vlněný (merino) overal a samozřejmě cepicku, rukavicky a,,bačkurky,,. Pojedeme autem (cesta cca 10 minut), tím pádem nechci dítě do vejce navlikat kvůli bezpečnosti. Jen premyslim, co dat pod ten overal? Chtela jsem dat body s dlouhým rukavem a štrample (punčocháče) ale hodně lidi mě odrazuje, ze se to miminkům spatne oblika..tím pádem mě ještě napadly polodupacky ale nejsem si jista🙈 bude mít ještě teplou deku a nanoznik na vejce (v autě rozepnu, popripade odkryju-bude vyhřáté). Co by ste oblekly pod merino overal vy? Jsou puncochace pro mimina fakt takové zlo? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11796
22.12.22 01:05

Ahoj dala bych spíš polodupacky nebo tepláky a ponozky…ne že by se punčošky tak blbě oblikaly mě to přijde vpohode..ale prostě jsou hrozně natahovací a tím pádem tomu prckovi děsně velké :lol: teda pokud nemáš nějaké echt mikro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.12.22 01:09

Merino overal by mel byt na telo, ne? Pod to bych nic nervala.
Navic vubec nevis, jak bude mimco velke.
Dala bych pres to nejakou fleese kombinezu a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
22.12.22 03:49

Novorozenci s neustřihlým pupíkem bych punčocháče natahovat nechtěla. Mně pro úplně malé miminko, kdy se člověk teprve učí manipulovat, přišly nepraktické.

Rodila jsem větší děti, tak jsem sebou vždy měla variantu 56 a 62 velikost.
Poslední dítě jelo domů v částečném eráru, protože matce s mozkem mimo ;)))) se při oblékání počůral a následně poblil :)

Přišel mi fajn fusak do autosedačky. Stál asi 200Kč a člověk nemusel řešit deky ;)

• Citovat
  • Upravit
714
22.12.22 06:25

Tak pod merino jen merino, jinak to postrádá naprosto smysl. Anebo pak na tělo. Pokud to nedodržíš můžeš mu dát jakýkoliv jiný bavlněný overal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
30.12.22 09:36

Já bych asi punčocháče na novorozence nenavlíkala. Už kvůli své omezené trpělivosti :D přijde mi to zbytečné.
Dala bych ten overálek, třeba ještě nějakou chlupatkovou bundičku/kabátek, ponožky, čepici, rukavičky.
Bude ve vajíčku a přikrytý, přeběhnete jen z a do auta, s punčocháčemi bych se neotravovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí