Vánoce s miminkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
20.12.22 20:55

Vánoce s miminkem

Ahoj holky, chci se zeptat jak letos budete trávit Vánoce s měsíčním miminkem.? Jak to máte naplánované? Budete doma nebo se budete normálně scházet?
Malému je měsíc a 16 dní a moc se mi s malým nechce na rodinnou vánoční večeři skrz to co teď řádí. :think: Přítel je zvyklý na to jak se schází ale mně se tam letos teda moc nechce. Bude tam jeho rodina (máma, táta, brácha) děda, teta, strejda, 2× sestřenice, sestřenici přítel a ještě jedno miminko (2 měsíce) tak nevím jestli já si to moc beru, zbytečně plaším a řeším to a nebo to máte letos stejně. Tak stále nevím jak to vymyslet :lol: 8o
(Ještě tedy dodám že většina je po nemoci ale občas je slyším ještě kašlat nebo smrkat tak nevím zda to také muže vadit)

Příspěvek upraven 20.12.22 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21519
20.12.22 21:00

My jsme nikdy večeře v rodinném širokém kruhu nevedli, takže jsme to měli jednoduché a byli doma. S takto malým dítětem bych se nikam nehrnula. Nikdo ti nezaručí, že tam nedorazí i jen s pitomou rýmou a u takhle malýho dítěte to je dost otravný pro všechny, kdyby to chytil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
20.12.22 21:03

Asi bych se sešla, ale předem bych je obvolala, zda jsou zdraví apod..A miminko stejně bude nejspíš spát, tak bych se domluvila, že bude v jiné místnosti, aby mělo klid. A ideálně ne tedy ve stejné místnosti jako druhé miminko, aby jedno nebudilo druhé. A vzala bych chůvičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.12.22 21:03

@nozu no já na to také nejsem právě zvyklá a hlavně teď skrz malého se mi tam nechce přesně tak jak říkáte nikdy nevíte 🙄 takže mám docela dilema 😄zase se nechci všem stranit ale pro mě je malej na prvním místě :srdce: tak to máte jednoduché :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
20.12.22 21:12

@Sabbb udelala bych to, co bych měla pocit že je správně. :nevim: U syna jsem to měla tak, že jsem já zodpovědná za něj, on se ještě neumí bránit. Takže když jsem měla u něčeho pocit já, že jento špatně, tak jsem to proste nedělala a ať si kdo chce myslí co chce. Teď mám rodit každým dnem a po tom to nebude jiné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35613
20.12.22 21:14

Loni jsem měla měsíční miminko a byli jsme všude jako normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.12.22 21:15

@Fiveone většina je po nemoci co já vím ale občas je ještě smrkat a kašlat slyším tak nevím zda to muže ještě vadit :think:
Spát možná bude jenže právě chtějí aby i maličký s námi byli u stolu v kočárku.
Jinak malej když spí tak je super že mu rámus a lidi kolem nevadí 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11797
20.12.22 21:16

My jsme zvykli se scházet takže se sejdeme..všichni vědí že mám novorozence (na svátky mu bude 10dni🙈) takže se zastavíme jen na chvilku..manžel se starší se možná zdrží déle…a samozřejmě nikdo na miminko nebude sahat a pokud tam někdo jen usmrkne tak jdeme pryč…(ještě je ve hře to že mi zrovna nebude dobře teda, to bysme nešli nikam)

Příspěvek upraven 20.12.22 v 21:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.12.22 21:16

@JancaS84 také bych to asi tak neřešila kdyby nebylo co je teď právě. Všude je toho plný internet i zprávy tak mám z toho právě strach no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.12.22 21:18

@Mystery-lady to máte svatou pravdu :palec: já jsem říkala klidně ať tam přítel jde sám že já budu s malým doma jenže nechce být rozdělený a já zase nechci tam, takže to je docela složitý :D ale jinak s vámi souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
20.12.22 21:20

V šestinedělí jsem byla s miminem všude možně. Každopádně teď jak je všude plno bacilů bych si to odpustila. Rok a půl stará dcera je nemocná už snad tři týdny a nemůžeme se toho zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.12.22 21:22

@Vladusxx tady jde právě jen o tu večeři no. Taky možnost jenže zase jak by na mě koukali kdybych se sebrala a odešla :D radši bych tam nešla vůbec než pak něco vysvětlovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
20.12.22 21:23

Byli jsme s manželem spolu sami, užili si hezký den, dali miminko spinkat a vyměnili si spolu dárky :kytka: já bych nikam nešla, doma máte zázemí, budete mít klidnější den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.12.22 21:23

@Nicole 1234 právě že je toho všude fakt hodně tak mám strach. Kdyby to nebylo tak bych to neřešila a v klidu tam šla, ale když je toho všude plno tak se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11797
20.12.22 21:25

@Sabbb u nás jde o oběd u tchýně a nonrekneme odpolední sešlost u mě rodiny v obou rodinách je několik hodně malých dětí a u takhle malinkateho to snad musí všichni pochopit..u nás to teda chapou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí