Naušničky a očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4417
28.1.11 11:24

tak my nechaly píchnout, byly jsme přímo na ORL sestříčka si malou vzala do ordinace bez nás. když nám ji předaly tak už nebrečela, myslím že to tak bylo lepší, já bych sní do ordinace stejně nešla, musel by přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.1.11 11:41
Iwi píše:
je stejne mi to prijde hrozny, asi je to lepsi nevim, zas poradne neodhadnou kam to nastrelujou. a byla jsi u toho???

Nebyla jsem u toho,čekala jsem v čekárně.Doktorka mě tam nechtěla :-) asi ví proč tam maminky nechcou.Slyšela jsem od hodně lidí že je nechtěli u píchání naušniček.Asi je to tak lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
28.1.11 11:59

nám doktorka doporučila náušnice až po celé várce očkování, takže se chystáme teď (tedy v 7m). Malá si ale uši „šmrdá“ už od narození. Bojím se co udělá až ty náušnice mít bude, aby si je třeba neutrhla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.1.11 12:02
Pavelas píše:
nám doktorka doporučila náušnice až po celé várce očkování, takže se chystáme teď (tedy v 7m). Malá si ale uši „šmrdá“ už od narození. Bojím se co udělá až ty náušnice mít bude, aby si je třeba neutrhla :(

Hm tak to nevim ,myslíš že by si je utrhla?Ze začátku jí to asi bude bolet když si za ně bude tahat tak jí to třeba přestane bavit.Naše ani neví že má uši takže já neporadim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
28.1.11 12:07

ale zas je fajn treba to miminko drzet a utesovat ho pritom, aby veelo ze sme tam s nim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
28.1.11 12:37

tak uz jsme objednany na nastreleni na pristi tyden, to sem zvedava, snad to ta nase mala vydrzi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
28.1.11 12:53
MarkyM píše:
Pavelas píše:
nám doktorka doporučila náušnice až po celé várce očkování, takže se chystáme teď (tedy v 7m). Malá si ale uši „šmrdá“ už od narození. Bojím se co udělá až ty náušnice mít bude, aby si je třeba neutrhla :(
Hm tak to nevim ,myslíš že by si je utrhla?Ze začátku jí to asi bude bolet když si za ně bude tahat tak jí to třeba přestane bavit.Naše ani neví že má uši takže já neporadim :nevim:

no ona za všechno tak tahá a už má celkem sílu. Než utrhla tak možná jen tím taháním podráždila tu ranku, no uvidíme, třeba překvapí a ani si naušnic nevšimne. Očkování je taky pichání a to dává docela dobře.
Pozitvní myšlení, základ úspěchu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.1.11 13:37
Iwi píše:
tak uz jsme objednany na nastreleni na pristi tyden, to sem zvedava, snad to ta nase mala vydrzi..

Neboj vydrží to určitě a bude jí to moc slušet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.1.11 13:39
Pozitvní myšlení, základ úspěchu :-)

tak tak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
28.1.11 15:10

Ahojda neboj tahat si je určitě nebude nám píchali naušničky v 5 měsících a vůbec o nich nevíme!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.1.11 22:41

Tak nám pediatrička říkala, že by se měli píchat ouška až po základním očkování z důvodu infekce a následným problémům, u nás to bylo v necelých sedmi měsících a nechávala jsem píchat normálně na ušním. Malá si oušek vůbec nevšimla, vůbec si za naušnice netahala a ani jí nevadilo, když jsem jí ouška mazala mastičkou a protáčela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
28.1.11 23:40
Iwi píše:
je stejne mi to prijde hrozny, asi je to lepsi nevim, zas poradne neodhadnou kam to nastrelujou. a byla jsi u toho???

Ahoj, nastreleni je podle meho lepsi, ousko pak nekrvaci ;) Ja byla primo u nastreleni, u nas si muzes vyznacit,kam chces nastrelit nebo to urci doktorka, takze bych rekla, ze vi docela presne, kam to nastreli ;) Holky plakaly jen asi 10 minut,spis bych rekla,ze protoze se jim nelibilo,ze je sestra drzela,pak uz zase v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí