Náušničky Cutie

62
13.1.19 20:59

Ahoj, vzhledem k tomu, že si na jejich webových stránkách můžeš náušnice nakonfigurovat na zakázku, bych zkontaktovala přímo výrobce a zeptala, zda je možnost si nechat vyrobit pouze jednu. Sice tam tuto možnost nezmiňují, ale jinak garantují doživotní servis, tak si myslím, že Ti vyjdou vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.1.19 04:20

jj, ty nausnicky CUTIE jsou naprd. mala je nosila mesic a pul, asi 20× se rozeply az jednu ztratila. jsme na dovolene, narychlo jsem ji do ucha dala svoji Pandoru, at ji nezaroste dirka ale jsem nastvana, rikaly mi i jine maminky ze tyto nausnice se neustale rozepinaji… mesicni zivotnost u nausnic za 3500 je hrozna. a hlavne je hrozne alespon pro me ji ty nausnice v sesti mesicich vytahovat a davat nove:((( velka velka nespokojenost s touto znackou. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.19 15:33

Musím potvrdit. Rozepínají se a ted upřímně nevím, mám-li je reklamovat nebo počkat co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
4.11.19 14:06

Zkušenosti s nausnickama cutie

Ahoj holky, obnovuji diskuzi, mám vybrané náušnice právě od této firmy a tady jsem našla jen špatné recenze. Opravdu s nima nemáte dobré zkušenosti? Také přemýšlím, jestli zvolit klasické zapínání vepředu a nebo jen pecky. Bude to dárek k prvním narozeninám. Děkuji za reakce😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
4.11.19 14:13

Dcera je má v uších už víc jak 3 roky a naprosto v pohodě. Rozeply se jí asi 10×, vždy když si rvala něco přes hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
4.11.19 14:22

Tady se připínám, máme v plánu je kupovat k Vánocům pro naši malou. Ono těch Baby jinde moc na výběr není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.11.19 15:14

Dcera ma už 4 roky. Má je zamknute, jsou pořád krásné, nemáme problém,

• Citovat
  • Upravit
1403
4.11.19 16:00

Ahoj, dcera je ma necely mesic, jsou moc pekné, ale rozepinaly se ji nekolikrat denne (brizura) tak jsem jim napsala co se s tim da delat a pry poslat na reklamaci, ze se na to podivaji, takze komunikace super, uvidim az prijdou jestli to bude lepsi, zname dcera je ma nekolik let a ji se nikdy nerozeply, tak asi zalezi na stesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.11.19 16:50

@alialiali @alialiali
Nebo si je nechala zamknout jako ja..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
4.11.19 17:10

Jinak zapínání máme tohle, jsem spokojená, náušnice drží už 4 roky co je dcer má.
 https://www.zlatnictvismaragd.cz/…cutie-c1945/?…

• Citovat
  • Upravit
22923
4.11.19 17:13

@ruzka1 pecky bych radši nekupovala, mě třeba přirostly k uchu jako malé a to vystříhávání si pamatuji dodnes.
Moje holky mají se zapínáním vepředu a super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
4.11.19 17:17

Máme cutie. Vybírané na stránkách dle obrázku. Přišly krásně zabalené. Když jsem je rozbalila, byla jsem smutná. Vůbec nebyly tak hezké jako na fotce. Spíš mi to přišlo jako z aliexpressu. Už jsem nevracela. Další si vyberu přímo u zlatnika. Za mě zklamání. Jinak krome vzhledu vše ostatní bylo v pořádku. Včetně zapínání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
4.11.19 18:44

@marty85 dcera je nosí přes 2 roky, ty se zapínáním vepředu ze žlutého zlata, jsou pořád krásné. E-shop perfektní. Za ty 2 roky se jedna začala rozepínat, možná se chytla za tričko nebo tak… Stačilo poupravit ve zlatnictví (50 Kč a 3min.). Klidně bych tam objednala znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
4.11.19 20:59
@smurfka píše:
@alialiali @alialiali
Nebo si je nechala zamknout jako ja..

Nee nemá je zamkle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
4.11.19 22:07

@smurfka ja se zeptám, co znamená je nechat zamknout a kde to udělají? Už jsem to několikrát četla, ale vůbec nevím, jak si to představit. Dceři jsou 4 měsíce, takže se bojím, abych jí je neztratila při svlékání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová