Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vzhledem k tomu, že si na jejich webových stránkách můžeš náušnice nakonfigurovat na zakázku, bych zkontaktovala přímo výrobce a zeptala, zda je možnost si nechat vyrobit pouze jednu. Sice tam tuto možnost nezmiňují, ale jinak garantují doživotní servis, tak si myslím, že Ti vyjdou vstříc.
jj, ty nausnicky CUTIE jsou naprd. mala je nosila mesic a pul, asi 20× se rozeply az jednu ztratila. jsme na dovolene, narychlo jsem ji do ucha dala svoji Pandoru, at ji nezaroste dirka ale jsem nastvana, rikaly mi i jine maminky ze tyto nausnice se neustale rozepinaji… mesicni zivotnost u nausnic za 3500 je hrozna. a hlavne je hrozne alespon pro me ji ty nausnice v sesti mesicich vytahovat a davat nove:((( velka velka nespokojenost s touto znackou. ![]()
Musím potvrdit. Rozepínají se a ted upřímně nevím, mám-li je reklamovat nebo počkat co bude.
Ahoj holky, obnovuji diskuzi, mám vybrané náušnice právě od této firmy a tady jsem našla jen špatné recenze. Opravdu s nima nemáte dobré zkušenosti? Také přemýšlím, jestli zvolit klasické zapínání vepředu a nebo jen pecky. Bude to dárek k prvním narozeninám. Děkuji za reakce😉
Dcera je má v uších už víc jak 3 roky a naprosto v pohodě. Rozeply se jí asi 10×, vždy když si rvala něco přes hlavu
Tady se připínám, máme v plánu je kupovat k Vánocům pro naši malou. Ono těch Baby jinde moc na výběr není.
Dcera ma už 4 roky. Má je zamknute, jsou pořád krásné, nemáme problém,
Ahoj, dcera je ma necely mesic, jsou moc pekné, ale rozepinaly se ji nekolikrat denne (brizura) tak jsem jim napsala co se s tim da delat a pry poslat na reklamaci, ze se na to podivaji, takze komunikace super, uvidim az prijdou jestli to bude lepsi, zname dcera je ma nekolik let a ji se nikdy nerozeply, tak asi zalezi na stesti…
Jinak zapínání máme tohle, jsem spokojená, náušnice drží už 4 roky co je dcer má.
https://www.zlatnictvismaragd.cz/…cutie-c1945/?…
@ruzka1 pecky bych radši nekupovala, mě třeba přirostly k uchu jako malé a to vystříhávání si pamatuji dodnes.
Moje holky mají se zapínáním vepředu a super ![]()
Máme cutie. Vybírané na stránkách dle obrázku. Přišly krásně zabalené. Když jsem je rozbalila, byla jsem smutná. Vůbec nebyly tak hezké jako na fotce. Spíš mi to přišlo jako z aliexpressu. Už jsem nevracela. Další si vyberu přímo u zlatnika. Za mě zklamání. Jinak krome vzhledu vše ostatní bylo v pořádku. Včetně zapínání.
@marty85 dcera je nosí přes 2 roky, ty se zapínáním vepředu ze žlutého zlata, jsou pořád krásné. E-shop perfektní. Za ty 2 roky se jedna začala rozepínat, možná se chytla za tričko nebo tak… Stačilo poupravit ve zlatnictví (50 Kč a 3min.). Klidně bych tam objednala znovu.
@smurfka píše:
@alialiali @alialiali
Nebo si je nechala zamknout jako ja..
Nee nemá je zamkle
@smurfka ja se zeptám, co znamená je nechat zamknout a kde to udělají? Už jsem to několikrát četla, ale vůbec nevím, jak si to představit. Dceři jsou 4 měsíce, takže se bojím, abych jí je neztratila při svlékání.