Náušničky - obchod v Praze

20777
26.8.13 19:56

Náušničky - obchod v Praze

Ahoj holky..
Chtěla bych malé koupit náušničky - mám vybrané v jednom e-shopu, ale dostala jsem doporučení nakoupit osobně.. Abych mohla náušničky přiložit k uchu a zhodnotit, jestli jí takový typ opravdu sedí atd…

Ráda bych se zeptala, jaký můžete doporučit obchod s širokým výběrem dětských náušnic (pro miminko ) z bílého zlata v Praze, ideálně Praha 5, případně centrum Prahy..

Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
26.8.13 19:59

@Moni25 Ahoj, nemáte náhodou ve svým okolí zlatnictví Presence…? Já teď byla u nás a byla jsem překvapená, že tam maj právě zn. „Cuties“ - já mám vybraný tyto: http://www.diamantove-sperky.eu/…usnice-C2224 a zrovna tyhle tam i měli fyzicky. Takže pokud jsou ty nášnice i na těch stránkách co jsem poslala, tak určitě Presence pobočka ;)

EDIT: měli tam tyto: http://www.diamantove-sperky.eu/…usnice-C2201 a já budu chtít asi ty z odkazu výš :D Uvidím, co rozhodne chlap :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.8.13 20:04

@Seizdra pravý pro mimino? To jste teda odvážný, malá už jí několikrát „ztratila“ zatím se teda vždy našla, ale stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
26.8.13 20:05

@Moni25 detskakrasa.cz obchod maji v Kunraticich, da se tamv poho dojet MHD vyber veliky a personal ochotny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
26.8.13 20:06
@gabriela82 píše:
@Seizdra pravý pro mimino? To jste teda odvážný, malá už jí několikrát „ztratila“ zatím se teda vždy našla, ale stejně :nevim:

No jestli půjdou nějak „pojistit“, jakože „zamknout“, tak jo. Jsou úžasný a krásně se třpytí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
27.8.13 12:49

My jsme kupovali zrovna minulý týden a je opravdu lepší koupit v kamenném obchodě - některé náušničky už byly dost malé nebo v reálu vypadají jinak než na internetu. My jsme tedy vybrali žluté zlato, ale byli jsme na Andělu, je tam několik zlatnictví (Lidická, Štefánikova, Nádražní a OC Anděl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.8.13 18:47

@Sabinka super, ideální odpověď, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie