Co kupovat v Lidlu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
617
26.8.13 10:35

Co kupovat v lidlu?

Prosím poradte co vše kupujete v Lidlu? Myslím tím dobré a kvalitní věci (jogurty, prací prášky, šunku, sýry) za dobrou cenu. Už jsem slyšela, že některý věci tam mají dobré, kvalitní a za doboru cenu třeba v jiných obalech než známe dražší značky, ale stejné kvality. Máme Lidl asi 15 km, takže to není na každodenní nákupy, ale občas bych tam ráda zajela a udělala větší nákup. Nevím, ale na co se zaměřit a chodit a zkoumat každý výrobek se mi moc nechce a s batoletem dost nereálný. Takže vy co tam často chodíte a už jejich znáte kvalitní výrobky poradte prosím. Máme 2 letého prcka, takže bílé jogurty kupujeme ve velkém, ovoce, zeleninu, šunku, sýry plátkové i mazací, vlhčené ubrousky…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
26.8.13 10:37

Docela se divím, že ti to povolilo založit další diskuzi s naprosto identickým názvem :nevim:, jedna taková diskuze už tu je a myslím, že docela frčí
 https://www.emimino.cz/…povat-97704/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.8.13 10:37

Je tu skupina, tak tam mrkni ;) https://www.emimino.cz/…povat-97704/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
26.8.13 10:41

@Martina8888 Bílé jogurty Pilos (ale mají jich několik druhů, nejlepší jsou ty 3,7% tuku v kulatém kelímku), zakysaná smetana, smetana ke šlehání, šunka a moravské - nevím značku, ale je to takové přehnuté balení zalepené samolepkou, mlíko, 100% jablečné, pomerančové a grepové džudy Vitafit, těstoviny (zelený pytlík), tuňák kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805

Tak já tam kupuju hlavně bílé jogurty a tvarohy té jejich značky. Potom šunku Dulano i další uzeniny s vysokým podílem masa. Občas koupím i jejich prací prášek Formil. Mají dobré těstoviny, kluci mají rádi takové malé kolínka. A kupuju tam i písmenka do polívky, ty třeba v Globusu nemají. Jo a žitnej chleba balenej, ten je taky moc dobrej. Jinak mě teď nic nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Sati píše:
Docela se divím, že ti to povolilo založit další diskuzi s naprosto identickým názvem :nevim:, jedna taková diskuze už tu je a myslím, že docela frčí
https://www.emimino.cz/…povat-97704/

To není přece problém, diskuzí „Můžu být těhotná“ nebo „Je tam duch?“ je tu se stejným názvem taky milion. K tématu: Poslala bych stejnej odkaz, ale holky byly rychlejší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
26.8.13 10:43

Z bílých jogurtů mám ráda velký Pilos (ale bacha, krémový, to dělá Valašské meziříčí, na rozdíl od vesnického, to jsou Poláci), ovoce a zelenina jsou zrovna u nás moc pěkné (a u našich v Lidlu nic moc, takže je třeba to okouknout), ale dost často mě odrazuje země původu - cibuli z Austrálie prostě kupovat odmítám :? Miluju jejich mražený ovoce, třeba lesní směs 750 g snad za 70 Kč, tuším, na tom mi dítě odrostlo minulou zimu, když se kvalitní čerstvé ovoce shánělo horko těžko. Ze sýrů mám ráda třeba ten jejich čerstvý sýr, používám, kam bych dala jinak lučinu, kterou nevedou. Šunku já nejradši od řezníka, ale prý je dobrá značka Dulano. Lidl je tu pro mě nejbližší obchod, takže z 18m dítětem tahám nákupy většinou odtamtud a většinu věcí tam pořídím bez problémů a v přijatelné kvalitě, ale je teda třeba vybírat, i u stejné značky občas mísí výrobce z Polska, Česka i Německa (teda ne, že by jeden a ten samý jogurt byl od třech výrobců, ale pod jednou značkou různé druhy od různých). Ale ve spoustě věcí je výběr minimální, třeba mouky nebo mlíka mají jen jeden druh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
26.8.13 10:52

Já mám Lidl blízko, teprv tam začínám něčemu přícházet na chuť a zatím mi vyhovují balené vody Saguara, toaletní papír a čistící prostředky a občas nějaká akce z tématických týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.8.13 11:03

Skvělé jsou jejich čistící ubrousky. Bez problémů vyčistí třeba i mastný prach v kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
26.8.13 11:08

Manžel tam kupuje zásadně šunku a kovářský chléb ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
26.8.13 11:10

Urcite bily jogurt kremovy, ne vesnicky!
Toaletni papir je za dobrou cenu.
Moc nam chutna nugeta, u nich se jmenuje Peanua, levna oproti Nugete, ale podle me chutna stejne.
Cerstvy syr v duchu zerve, nevim nazev zrovna.
Sunky Dulano, maji vysoky podil masa.
Praci prasek Formil, dopadl dobre i v testu.
Med maji vyborny, teda dost drahy, pul kila pres 80,–, byl kdysi v akci kolem 50,–.
Marmelady, tusim Maribel, taky dobre vysledky v testu.
Ovoce a zelenina vypada ok, narozdil treba od Kauflandu, tam to nesnasim.
Dobre dopadl v testu i jejich tunak v konzerve.
Mame radi i jejich jine konzervovany rybky, tusim slede a makrely, v tomate.
Ja kupuju i jejich kremy na oblicej, kamaradka mi doporucila krem na ruce, v testu dobre dopadl jejich telovy krem a nedavno manzel nasel test opalovacich pripravku, jejich skonci na druhem miste za Helenou Rubinstein, procenta meli stejna, cenovy rozdil 700,–.

Taky budu rada za dalsi tipy, u nas nakupuje spis manzel a radsi chodi do kauflandu, ja nejsem pojizdna, volim i proto radsi Lidl, mame ho blizko, takze i v rukach ten kousek poberu dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
26.8.13 12:23

Pokud chcete spoustu tipů tak si projděte již běžící Lidláckou diskuzi, je tam toho opravdu hodně včetně top potravin na nástěnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
26.8.13 13:21

Já mám Lidl nejblíž u domu, mimo malé obchody…tak tam chodím často a kupuju dalo by se říct hodně..protože než bych to měla vypsat to by bylo. Jinak kvalitní mají dost věcí, inspirovala bych se v Lidl skupině. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
26.8.13 16:30

A to jsem to zadávala a vyhledávala a nenašlo mi to, no někde chybička se vloudila, mrknu na tu rozjetou a tady děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
26.8.13 16:35

@Martina8888 Kupuju šunku, tuším Dulano, občas párky téže značky, jogurty Pilos a pleťový krém Cien - podle dtestu nejlepší a kupovala jsem asi za 70Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák