Náušničky pro mimčo

Kamikadze
8.4.15 18:43

Nausnicky pro mimco

Ahoj, vim ze tohle tema tu casto bylo. Me ale zajima jina vec. Rikam si jake zapinani by ty nausnice mely mit pro tak male dite. A zda jste se nebali, ze rukama bude tak kvrdlat a hrat si s nima, ze by si je jakoby strhla nebo neco udelala. Vim, take jsem mela od mala nausnice, ale kdyz vidim jak machla furt rukama…nevim nevim.

Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
8.4.15 19:12

Tak mužeš koupit pecky, ty si fakt nestrhne a drží dobře..Jinak mi měli pecky doted a ted jsme vyměnili za přední zapínání..( naušnice se mužou i zamknout, pak už se neotevřou a děti je nestratí ), ale pak už nejdou ani sundat.

• Citovat
  • Upravit
2202
8.4.15 19:13

Máme nastřelené mezi 3-4 měsícem mezi očkováním, po měsíci výměna za zlaté s dětským zapínáním vpředu (brizura). Nyní je malé 7 měsíců a v pohodě, je to živé šídlo, ale na náušnice nesahá. Teď jsme se odhodlali a nastřelili i starší (za chvíli jí budou 3 roky), tak snad to bude taky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30305
8.4.15 19:22

Dávali jsme malé naušnice ve 4 měsících a má se zapínáním vpředu. Rozeply se jí za celou dobu jednou a to ji nejspíš brácha praštil míčem. Teď je má na zámeček a už by se rozepnout neměly.
U pecek bych měla strach, že jí budou tlačit ty konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
8.4.15 19:38

HOdne premyslim, ze se na to vykaslu a nastreli se ji az si sama uvedomi a rekne, ze je chce.

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
8.4.15 19:39
@smurfka píše:
Tak mužeš koupit pecky, ty si fakt nestrhne a drží dobře..Jinak mi měli pecky doted a ted jsme vyměnili za přední zapínání..( naušnice se mužou i zamknout, pak už se neotevřou a děti je nestratí ), ale pak už nejdou ani sundat.

No nevim zda dobre chapu, ty pecky…to jsou jako pecicky ve predu…ale jake maji zapinani, sroubovaci??

• Citovat
  • Upravit
smurfka
8.4.15 19:42
@Kamikadze píše:
No nevim zda dobre chapu, ty pecky…to jsou jako pecicky ve predu…ale jake maji zapinani, sroubovaci??

sroubovací ne..normálně nasazovací zapínání..na ten jakobý drátek v uchu se z druhé strany zapínání nasadí až k uchu..nevím jak to říct..takové zapínání bývá i u normálních bižu náušnic pro dospělé třeba

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
8.4.15 19:46
@smurfka píše:
sroubovací ne..normálně nasazovací zapínání..na ten jakobý drátek v uchu se z druhé strany zapínání nasadí až k uchu..nevím jak to říct..takové zapínání bývá i u normálních bižu náušnic pro dospělé třeba

Rozumim, nasla jsem si to:-)

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
8.4.15 19:46

Dekuju. Uz v tom mam jasno. Pekny vecer.

• Citovat
  • Upravit
533
8.4.15 19:48

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
8.4.15 19:57
@Lambisko píše:
@Kamikadze dcera ma motylky, pecky… A muzu rict, ze se s nima vecne vztekam. Kdyz tam bylo originalni zapinani, vecne si to vyrvala, dali jsme to na reklamaci, aby to opravili a sli hur sundat. Opravili a stejne je ztracela. Manzel pak dostal gumove zarazky od jedne pani v klenotnictvi a ty drzi mnohem lip, ale taky si to serve, jen ne tak casto. Takze z moji zkusenosti uz nikdy vic. A to to nebyly zadne levne smejdy :roll:

Jojo, staci az bude starsi:-) Aspon si sama rekne a vybere:-)

• Citovat
  • Upravit
13955
8.4.15 20:12

My jsme dostaly dvoje. Sama jsem zvedava jak to budu vymenovat, aby jedna babicka nebyla zklamana, ze ty od ni nenosi. To bude vzdycky zapas asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.4.15 20:13

Teď nebo potom, to je fuk, každopádně bych nechala nastřelit. My měly píchané a už nikdy víc, i když je má píchnuté hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
8.4.15 21:54

Proto já „spěchala“ na naušnice u první. Říkala jsme si, čím dřív, tím spíš si jich nebud všímat. Dostala je v půl roce - pecky. Za měsíc dostala zlaté (takovou tu dětskou klasiku) a skoro si jich nevšimla. Minimálně a netahala je. Nechali jsme je zamčít.
Druhá je měla až kolem roka a taky v pohodě. Taky je má zamčené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
8.4.15 21:57

@Kamikadze má klasické dětské naušničky (kytičky s kamínkem uprostřed) a zapínáním vpředu. Jedna byla trošku vadná, měla krátké to očko a rozepínala se, odnesla jsem je (v uších :) ) do zlatnictví, kde jsme je kupovali, prodavačka vzala kleštičky a na obou naušničkách malinko ohnula ten přední „drátek“, čímž zvětšila kousek, co kouká z toho očka a naušnice se ani nehnou. Zamykat jsem to nechtěla, takhle to stačí. Malá si na ně nesahá, vůbec o nich „neví“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí