Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Aries6 píše:
Proto já „spěchala“ na naušnice u první. Říkala jsme si, čím dřív, tím spíš si jich nebud všímat. Dostala je v půl roce - pecky. Za měsíc dostala zlaté (takovou tu dětskou klasiku) a skoro si jich nevšimla. Minimálně a netahala je. Nechali jsme je zamčít.
Druhá je měla až kolem roka a taky v pohodě. Taky je má zamčené.
Co tu myslite tim zamcene???
Jo a koukala jsem, ze idealne pecicky a ze se porad delaji i ze zadu sroubovaci a pro ty jsem ja kazdopadne. Taky jsem je mivala.
jsou uplne nej.
@Kamikadze Takové ty klasické naušničky, jak se zapínají vepředu - takové to očko a do toho se zahákne ten druhý zahnutý konec (nebo jak to popsat
) se dají "zamčít. Je to jen o tom, že když je má dítě v uchu, tak se ten háček trochu víc zahne a pak se sami nerozepnou a dítě je neztratí.
Dělají v těch zlatnictvích většinou zadarmo. Asi to není všemocný, ale ani jedné dceři se zatím neztratila a kdo to má, tak má dobré zkušenosti.
@Aries6 aha, tak koukám, že to, co jsem popisovala já, že dělali, tak je to „zamčení“. To jsem netušila
Myslela jsem vždycky, že zámek je ještě nějaký další udělátko. Tak v tom případě je máme taky „zamčené“ a jsem moc spokojená, bylo to hned a nic za to nechtěli.
@elanaa Já taky čekala u první kdoví co a když ji udělaly tohle, tak jsem koukala a čekala, co bude dál
Ještě jsem čekala, až pojedu k našim, páč tam byly koupené a ono je to nakonec jedno, protože to udělají kdekoliv ![]()
Jjj, to uz vim. Tyhle info jsem si predtim nasla:-)