Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda-li byl někdo ve stejné situaci jako já. Už po druhé se mi stalo, že po nějaké době na mě dolehla nějaká šílená únava. Bylo to zhruba před měsícem a půl kdy mě potkalo to samé, ze dne na den, nemůžu ráno ani vylézt z postele a otevřít oči je nadlidský výkon. Byla jsem na preventivce, udělali mi krevní testy, EKG prostě vše mi vyšetřili a jsem zdravá jako řípa. Těhotná nejsem. Situace je asi taková, že mám problémy s páteří, v této chvíli mě záda pobolívají, ale žádná hrůza. Moje dcerka se v noci pořád budí, momentálně jí rostou zuby, takže v noci ječí. Jsem koza protože pak, když večer usne, tak místo abych šla spát, tak sedím na emimi
Spím od té půlnoci do sedmi, párkrát v noci k malé vstanu. V pohodě jsem to ten měsíc a půl zvládala a včera ráno už jsem nemohla nějak vstát a dnes jsem dokonce nemohla vůbec vstát a strašně mě bolely oči jak jsem byla unavená a chtěla je za každou cenu otevřít. Přes den jsem v pohodě, občas zívnu, ale jinak v pohodě. CHci znát váš názor, myslíte, že je to od nespavosti dcery nakupená únava za rok a půl kdy nespí v noci? Nebo mám chtít nějaká další vyšetření? Prosím ve vší slušnosti aby mi tady nikdo nepsal, že jsem padlá na hlavu. Je mi jasné, že bude potíž plynout určitě od nadměrné únavy a pozdního spánku, ale i přesto chci znát názory Vás tady. Děkuji ![]()
jsem utahana porad, proste deti daji zabrat, nocni vstavani je hrozny, bych rekla, ze potrebujes odevzdat dite a poradne se vychrnet a najist
A udělali ti vyšetření štítné žlázy?Já měla podobné problémy a to jsem ani neměla dítě,co by mě budilo.Zjistili mi sníženou funkci a nasadili letrox 50.A ted nedávno jsem byla pořád taková malátná,unavená,nic se mi nechtělo dělat,byla jsem přešlá atd.Do toho jsem začala mít během celého dne mdloby,třeba i 20× za den,což mě hrozně vyčerpávalo,prostě jsem třeba vstala z gauče a okamžitě mžitky před očima a už jsem se kácela,opravdu dost nepříjemný.Doktor mě poslal na neurologii a tam mi udělali EEG hlavy a zjistili,že jsem prodělala neurovirozu a mám rozmrzelý mozek(přesně tak mi to doktor řek)
Nasadil mi 2X denně TEBOKAN a jelikož se prej mozek hojí dlouho,tak ho musím brát nejméně půl roku a pak jít na kontrolní EEG.Určitě bych to nenechávala být a zašla třeba za tím neurologem ![]()
jizvíková píše:
jsem utahana porad, proste deti daji zabrat, nocni vstavani je hrozny, bych rekla, ze potrebujes odevzdat dite a poradne se vychrnet a najist
Díky, myslím, že jsem oproti tobě si nemám na co stěžova, být těhu a ještě dvojky, asi už oči ani neotevřu.
LadyRebeka píše:jizvíková píše:Díky, myslím, že jsem oproti tobě si nemám na co stěžova, být těhu a ještě dvojky, asi už oči ani neotevřu.
ALe mas, ja jsem utahana a ty taky, jinak hodne proti unave pomaha zelezo, zkus ho, za to nic nedas. ja ho nemuzu, hned ho ![]()
zrovna dneska mam vycitky, jak se o kluky nestaram, protoze zvladnu tak prebalit a nakrmit a jsem KO ![]()