Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chodíte na nuda pláže?
Proč anonym?
@lachtanice86 Aby jí náhodou na té nuda pláži někdo nepoznal ![]()
Anonym sice nechápu, nicméně zodpovím. Ne, nikdy jsem netoužila byt na nuda pláži. A i když bych tu možnost měla, zřejmě bych ji nevyužila
.
@Anonymní píše:
Ahojky ju já s přítelem chodila na nuda pláž cca před 2 lety.
Ano chodime u more, kdyz je v hotelu zakazano se opalovat nahy, tak za ten pobyt nekolikrat zajdem, nesnasime pisek pod plavkama, ten se proste tou sprchou s curkem co vetsinou na plazi je nedostane a svleknout se tam nejde a rukou pred ostatnimi je blby vyplachovat
Neni to misto s koncentraci cumilu a uchylu, nebo kde musis byt nahy, do more si ja beru spodek, jsou tam treba zensky s chlapama a maji normalne plavky. Nikdy jsme se s nejakou neprijemnosti nesetkali, v saune se taky chodi nahate, a i ty plaze jsou cistejsi a je tam vetsi klid
@Anonymní píše:
Ani náhodou, nesnáším to.
Nebyla jsem, netoužím po tom. Občas si sundám vršek plavek někde, kde nejsou lidi, ale spodek ani náhodou, přijde mi to nepraktické (písek, navlhlá deka…). A ani ten vršek není extra výhodný - mám velká prsa a bez podpory kostic se mi neopálí hrudník pod prsem, gravitace je sviňa
(touto poslední větou jsem doufám znechutila případného honiče, který mohl tuto diskuzi zakládat)
![]()
Nechodíme pravidelně, ale byla jsem. Když byla běžná pláž přeplněná, tak jsme zašli na nuda a tam je obvykle liduprázdno. Nikdo tam nečumí, jak si většina lidí myslí. Je to docela fajn. ![]()
Jednou jsme v kempu sousedili s nuda kempem a chodili tam na nuda pláž. Ten kemp už byl pro mně ale docela síla
Jak tam naháči hrají badminton, či krájí před karavanem zeleninu na salát. Tak to mě bral záchvat smíchu, musím přiznat. ![]()
@Anonymní píše:
Asi bys to mela hned nahlasit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Další hrdina pod anonymem. Seš drsná no ![]()