Název seriálu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
919
19.10.12 10:43

Nebyla to Elisa z Rivombrosy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.10.12 10:45
@Phoebe13 píše:
Nebyla to Elisa z Rivombrosy?

Ano, ano, ano! Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
19.10.12 10:51

Není zač, taky jsem to žrala, ale jen tu první řadu…
Melodii ze seriálu mám do dnes v telefonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
25.1.14 21:18

Ahoj, nepamatujeme si na asi 13 ti dílný seriál, prolínali se tam 2světy, pohádkový a ten náš, byl tam vlk, holka a její otec a ten vlk jí měl dostat k vládkyni toho jejich světa, protože to byla její matka a zároveň snad popelka.. Mělo to v názvu číslici a vše se točilo kolem zrcadel, byli tam i trollové.. Moc zamotané, ale na konci se ta holka zamiluje do toho vlka a mají spolu dítě, nevíte? :think: Dávali to v televizi asi 5-6let zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
25.1.14 21:22

@kissi desáté království?? :think:
http://www.csfd.cz/…-kralovstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
25.1.14 21:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
25.1.14 21:23

@iswet jsi rychklejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
25.1.14 21:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
25.1.14 21:41

Super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
25.1.14 23:04

Ahoj holky. Zajímal by mě název zahraničního seriálu - styl podobný Krok za krokem. Byli tam snad samí chlapi a miminko nebo menší dítě/děti v hlavní roli. Byli tuším jako rodina. Už si to moc nepamatuju ale jeden z nich měl delší kudrnatý vlasy myslím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
25.1.14 23:05

@Lynette To bude asi Plný dům, ne? Teď to běží skoro denně na Smíchově :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
25.1.14 23:25

@Evelynka82 Jo!!! To je ono! Nám Smíchov nejde. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
21.6.14 17:17

Oživuji téma. Dneska jsem se na internetu dívala na seriál Dobrodružství kriminalistiky a v posledním díle s hercem Pavlem Rímským bude jedna německá(rakouská)herečka. Kdysi hrála v jednom seriálu policistku. Ale bohužel jsem ji na CSFD u seriálu nebyla schopná najít. Nevíte jak se seriál jmenoval? Vysílalo se to zhuba před 10-15 lety na ČT.
No a teď se mi v hlavě vyrojily další seriál a film o nichž nic nevím.
Seriál byl o doktorce, měla rodinu ( možná dvě děti) a v jednom díle byla někde v poušti-možná na nějaké pracovní stáži, na dovolenou to nevypadalo. A v tom díle se řešila ženská obřízka. Myslím že byl seriál francouzský, víc už si nevybavuji.
Film byl o novodobém černošském otrokářství. Už jsem se na něj jednou ptala, ale nikdo nereagoval. Běloch si vzal černošku. Místo svatební cesty jí prodal na trhu. Pak se děj přesunul na nějaký ranč. Majitel byl na černochy (pochopitelně) zlý, jedině ke své bývalé chůvě-také černošce si nic nedovolil. Někdo ji pak zabil a ten majitel brečel. Rodiče dívky si mysleli že si užívá líbánek a ona místo toho živořila a té farmě. Tajně se snažila doručit rodičům dopis, zda se to podařilo si už nepamatuji. Ani samotný konec filmu.
To jsem se ale nějak rozepsala 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.6.14 19:04

@zasemamina stahnout poslwdni dil kriminalistiky, projet titulky, nemecky jmena projet na csfd, najit ji podle obliceje, projet filmografii ;) Nejdyl ti bude trvat stazeni filmu, pak uz to bude jen par minut hrabani se na csfd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
21.6.14 19:04

Herečka z Dobrodružství kriminalistiky Despina Pajanou, ten seriál byl podle mne Doppelter Einsatz (Dvojí (?Dvojité) nasazení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí