Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marrlinka @magratka Díky vám oběma za tip, Dvojí nasazení jsem na csfd našla, herečka odpovídá ale nic tam o ní není (životopis) a dokonce není ani na seznamu herců seriálu.
Zdravím holky, potřebuji poradit..nedávno jsem viděla na barandově ukázky na dobrodružný seriál, něco ve stylu Indiana Jonese, ale hlavní hrdinkou byla žena…nevíte někdo, jak se seriál jmenuje? Děkuji ![]()
Hooten a Lady:Lovci pokladů. Bylo to každý čtvrtek, ale už to skončilo. Já viděla první díl a nějak mě to nezaujalo, tak jsem dál nekoukala. Ale to bylo vlastně na Primě. Tak jsem moc nepomohla. ![]()
@vokishka Aha já jsem si právě jistá, že to šlo na barandově
Tak asi myslíme každá něco jiného, ale i tak moc děkuji ![]()
Holky nevíte co to bylo za seriál, byl americký. Paní měla schopnost vidět budoucnost, věděl to jen manžel, žili na malém městě, snad se tam přestěhovali, jediný co si pamatuje byl záběr kdy odjížděl školní autobus s dětmi a ona na něj koukala viděla jak mávají kostry a mrtvoly těch dětí, protože se ten autobus měl za chvíli vybourat
@Janli píše:
Vím, asi co myslíš. Neměla ta žena starožitnictví?
měla je to posel ztracených duší, ale koukám že na youtobou to není česky ![]()
@ka2ka píše:
měla je to posel ztracených duší, ale koukám že na youtobou to není česky
Já jsem si všechny díly stáhla buď z uložto nebo hellspy, jsou v češtině.
@Dixies píše:
Já jsem si všechny díly stáhla buď z uložto nebo hellspy, jsou v češtině.
vidíš ulož to mě nenapadlo díky moc
@ka2ka vypadává mi tu internet, takže než se můj příspěvek přidal, bylo vyřešeno ![]()